Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוות דעת על שמן מנוע 20W50 מסוג STP, בנוסף ישנו מבצע באייס, שמן של חברת פז , 20W50 במקום 90 ש"ח, 40 ש"ח(מוטבע עליו גם תאריך של חודש אפריל 2004), בדקתי וברשת אוטו דיפו באמת השמן הנ"ל מחירו מעל 90 ש"ח,האם משהו מכיר את השמן הנ"ל? בנוסף האם ישנם הבדלים, כלומר האם אני בתור נהג ירגיש בהבדלים אם אני שם שמן של נניח STP או שמן של חברה אחרת באותה הצמיגות כמובן, האם ניתן להרגיש בהבדלים או שזה רק מתבטא לאורך זמן בבלאי של המנוע?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית אל תאמין למחיר המחירון שמוכרים למינהם מפיצים זהו בוודאות אינו מחיר השוק.

ב-90 ש"ח ניתן לקנות שמן חצי סינטטי איכותי דיו.

על איזה רכב מדובר?

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

דבר ראשון, על איזה רכב מדובר? יכול להיות ש20W50 בכלל לא מתאים לך.

השמן של stp שנמכר באוטו דיפו הוא שמן באיכות מאד נמוכה. בזמנו שעבדתי שם, המלצתי אותו רק לאנשים שמנועם "אוכל" שמן משום שחבל להשקיע הרבה בשמן טוב עבור מנוע כזה.

אם המנוע שלך במצב טוב, ולא אוכל שמן הייתי ממליץ לך להוסיף עוד קצת כסף ולקנות שמן יותר טוב.

יובל.

פורסם

מדובר לרכב מסוג סובארו לאונה אבל לא ממש "סטנדרטית",

אני מעוניין להשתמש אך ורק ב 20W50 הבעייה היא שאין הרבה אפשרויות....

מדוע שמן STP הוא ברמה נמוכה הרי לפי הסימונים שיש עליו הוא אמור להיות ברמה דיי גבוהה, מה גם בחו"ל דיי מחזיקים מהחברה הזאת.

פורסם

לstp יש מוצרים טובים (לדוג' sun of a gun), אבל רוב המוצרים שלהם שנמכרים באוטו דיפו הקשורים למנוע הם באיכות נמוכה (שמני מנוע, פלאשינג, תוספים לדלק ולשמן וכו').

מדובר לרכב מסוג סובארו לאונה אבל לא ממש "סטנדרטית",

מה ז"א? המנוע במצב טוב?

פורסם

לך על AGIP חצי סינטטי. שמנים איכותיים מאוד.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא. 20W50 אינו חצי סינטטי. התכוונתי לחצי סינטטי 10W40.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא הבנתי כלום....

איזה שמן בצמיגות 20W50 נחשב לשמן טוב? מה הכי מומלץ?

היכן עומד STP בסולם השמנים(נניח מ 1 עד 10?).

בשוק אין מידע תואם בשום מקום,כולם רוצים למכור וכל אחד יספר לך משהו אחר...

פורסם

castrol gtx 20/50 לפי דעתי שמן טוב.ונכון שכמעט ואין מבחר של שמן מסוג זה בארץ .יש אותו בעיקר של חברות זולות ולא איכותיות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

איך אני יודע איזה שמן מתאים לרכב שלי?

אני אנסה לחפש את ספר הרכב... אבל מישהו יכול לעזור לי למצוא באינטרנט אולי? ועדיף גם אתרים עם המלצות לסוגי שמנים שונים, כי הבנתי שבשמנים מינרליים, סינטטיים וביניהם ישנה המלצה שונה לצמיגות אחר בכל סוג שמן... לא כן?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

חברה, תרשו לי לתפוס טרמפ, מישהו מכיר שמן 20/50 של CHAMPION, שנימכר בדרך שלמה בת"א בחלק מחנויות החלפים? כתוב עליו שהוא מיוצר בבלגיה, והתקן שלו SL. הוא באמת שווה משהו? (השמן נועד לקאפרי 1600 GT, בזמנו כן "אכל" שמן, אבל עכשיו אני עושה לו שיפוץ ראש ומקווה שיעבוד יותר טוב).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...