Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בטוח, שבדיהטסו שלך צריך 20-50??? כי יש לנו בחברה כמה דיהטסו שריידים כאלה (93-4), וכתוב על המנוע בפרוש "10-40"!!! בטוח!!! והוא, אכן, חצי סינטטי! מעניין! :shock::shock:

כן, אני בטוח, בספר רכב המקורי שקיבלנו באת רכישה רשום : CASTROL 20W50 GTX,

כמו כן הרכב שלי מטופל במוסך מורשה וזה הסוג שהם שמים במנוע.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך אתם מתיחסים לשמן 20W50 של VALVOLINE? אני מתכוון לחצי סינטטי.

אני עדיין לא שמעתי על 20W50 חצי סינטטי.

אתה בטוח שראית נכון?

המנוע שלי עובד על שמן 20W50 חצי סינטטי,זה מה שרשום בספר וזה מה שאנחנו שמים במנוע כבר 11 שנה (הרכב הוא דייטסו שרייד 93).

השמן הוא CASTROL GTX 20W50 (לפי הספר) ואני בטוח ב 100% שהוא חצי סינטטי.

רציתי פשוט לשמוע לגבי סוגים אחרים של שמנים ואם אפשר לקבל חוות דעת לגבי שמן VALVOLINE 20W50 חצי סינטטי.

.

קסטרול GTX 20W50 (או +GTX) הוא לא שמן חצי סינטטי אלא שמן מינרלי (איכותי) ברמת דרוג API: SJ.

השמן החצי סינטטי של קסטרול הוא בדרגת צמיגות 10W40.

שמן מינרלי טוב בדרגת צמיגות 20W50 שבו אני משתמש הוא של REPSOL בדרוג API: SG. נמכר ב"שפס אופנועים", רחוב צ'לנוב בת"א, מול בני בייקר מי שמכיר. כ60 ש"ח ל4 ליטר.

אגב, גם השמן המינרלי של סונול XL 20W50 איכותי למדי ברמת דרוג API: SJ.

פורסם

היום קניתי AGIP HTS 5W40 במחיר של 120 ש"ח (יש לציין שה-LM יקר יותר , הרבה יותר). משום מה כאשר אני מנער אני מרגיש שהנוזל הוא דליל יותר משמנים אחרים שניערתי.

הגיוני ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...