Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנית נייר שיוף גס מידי אתה צריך לפנסים במצב שלך 1500 ו2500.

אני חושב שהמצב לא נראה רע בכלל ותנסה עם החומר של מגווירס לפני.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדובר ברנו סניק שחידשתי לה היום את הפנסים על ידי שימוש בערכה שנמכרת באוטו דיפו (60 ש"ח). הבעיה היא שהכל עבד יפה מאוד, אבל את הלכה לא הצלחתי למרוח בצורה טובה מספיק לטעמי: מרחוק זה נראה סבבה, אבל מקרוב רואים את המשיכות של הספוג על הפלאסטיק. חשבתי לעשות פוליש לפנס כדי להחליק את הלכה, אבל אני לא יודע אם זה יעבוד.

עצות?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום אני גר בבניין מגורים ויש לי חנייה מתחת לבניין (על עמודים) והשמש פוגעת בול על הפנסים .

הפנסים התחילו להתעכר ואני רוצה לעצור את התופעה כמה שיותר מוקדם.

אני יכול להחנות את הרכב מחוץ לבניין אבל אני חושש מוונדליזם (קרוב לבית ספר) או מצואה של יונים/עטלפים בלילה.

ניסתי להשים ציפה על המכסה מנוע ,אבל זה מעצבן להחזיר ולהוציא שוב ושוב.

אשמח לשמוע על רעיונות .

דרך אגב הערכות של ניקוי הפנסים שמוכרים באוטו דיפו ובכל חנות אחרת, הם עוזרים? אני לא רוצה להשתעבד לזה כל פעם מחדש חבר שלי אמר אם אתה מתחיל עם הערכות האלה אז אתה משתעבד כי אתה מוריד את הלקה על הפנס וככה יותר מהר הוא מתעכר וצריך לעשות בתדירות גבוהה נקיון.

פורסם

יש את הערכה הזאת:

http://www.cartaract.com/

לאבא שלי החזיקה כשנה וזה התחיל שוב להצהיב,אצלי היא מאוד שיפרה את הפנסים בדובלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן,יש בערכה גם חומר מיוחד שרק אותו אמורים לשים,אבל זה לא ממש עוזר,אולי בגלל שמצב הפנסים היה בהתחלה מאוד גרוע,אבל אפשר גם לחזור על הפעולה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כן,יש בערכה גם חומר מיוחד שרק אותו אמורים לשים,אבל זה לא ממש עוזר,אולי בגלל שמצב הפנסים היה בהתחלה מאוד גרוע,אבל אפשר גם לחזור על הפעולה.

אני אנסח את זה אחרת-יש מצב שאי אפשר לנקות את הפנסים יותר ולהחליף או שתמיד אפשר לנקות אותם?( בתדירות סבירה כמובן)

פורסם

תמיד אפשר לחזור על הפעולה.

פורסם

זאת הבעיה אחרי ליטוש פנסים. ברגע שמשייפים את השכבה הראשונה,מתחילים המרדפים אחר שמירה של זה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

גם אם לא משייפים הפנס מצהיב.

יש חומרים ששומרים על התוצאות לאורך זמן של שנים,הבעיה שישראלים לא יקנו 10CC של חומר ב300שח כי זה הרי לא משתלם..

פורסם

ניסיתי להשים ציפה על המכסה מנוע ,אבל זה מעצבן להחזיר ולהוציא שוב ושוב.

אשמח לשמוע על רעיונות .

ן.

אני למשל לא הייתי מוותר על כיסוי הפנסים. בסה"כ בד בגודל קדמת הרכב

תפירה של גומי מתוח חזק מסביב -הלבשה של פחות מדקה,הסרה בפחות מ 10 שניות.

פורסם

תגידו מאיפה אני משיג ניירות מיים? הייתי בטמבוריה ולא היה להם, הייתי בשזאר, והיה להם ניירות מים עד 1200, חיפשתי בעוד חנויות כמו אייס ועוד כמה לא היה להם, חלק בכלל לא ידעו על מה אני מדבר, מאיפה אני קונה את זה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...