Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, הבחור מהום סנטר לא מבין מהחיים. הוא טעה וביצעתי את התהליך עם מספרים נמוכים מאוד.

יצאתילקנות שוב ממקום אחר ויצא מצוין.

מושא השכל- אל תסמכו על אנשים , תבדקו את עצמכם 10 פעמים.

פורסם
טוב, הבחור מהום סנטר לא מבין מהחיים. הוא טעה וביצעתי את התהליך עם מספרים נמוכים מאוד.

יצאתילקנות שוב ממקום אחר ויצא מצוין.

מושא השכל- אל תסמכו על אנשים , תבדקו את עצמכם 10 פעמים.

מקומם ומרגיז מאוד שנציגי השירות בחנות הזאת הטעו אותך,מקווה שלא גרמת נזק

m7kj.jpg
פורסם

עכשיו שהתייבש אני רואה את הבעיה

הפנס יצא מבריק אך הלכה כאילו השאירה שבילים עדינים מאוד מקרוב ניצן לראות מרחוק זה מושלם. אבל אני בעייתי. אוהב לראות מקרוב .. מה עושים?

פורסם

מה יש לך לראות מקרוב?,אתה נוסע ועם הראש מסתכל ממול הפנס?

או שכשאתה מסתכל מקרוב קח משקפת ותסתכל בה הפוך,זה ירחיק לך את ההסתכלות:lol:

תעביר אותה ככה,ממה שאתה אומר לא ניגרם נזק כזה שכדאי לך להתלונן ולבקש פיצוי

m7kj.jpg
פורסם

לא סגור לגבי הנזק. מקווה שזה לא משהו שיתפתח בעתיד. בכל זאת, שייפתי עם נייר 150 ו 280 (!!!!) גאד דאמ איט!! מזל שעשיתי רק לאחד, וזה לא שהוא היה עכור סתם נקודתי היתה פינה שהפריע לי.

ומדובר על רכב פרימיום 09 בסך הכל, ככה שממש חבל לי אם יצוץ משהו פתאום.

מישהו יכול להגיד לי אם זה כזה נורא ששייפתי את הפנס עם נייר 150 (באשמת דביל) ? מחר אעלה תמונות כדי שתקבלו תמונת מצב אמיתית.

פורסם

תמונות של מה?? זה לא שיש משהו שניתן לראות.

ביצעתי שיוף עם מספרים 150 ו 280 על פנס שהיה כמעט חדש! למעט נקודה של עכירות קטנה ולא מורגשת (לי היא כן מורגשת)שהפריעה לי בחלקו התחתון.

לאחר מכן כשהבנתי שהאידיוט מאייס הטעה אותי, טסתי לקנות ממקום אחר ניירות 600 (כדי לאזן את הקפיצה מ 250 ל 1000) , 1000, 2000.

השאלה היא האם עלול להגרם לי נזק כלשהו בגלל שהשתמשתי בנייר כל כך נמוך 150/250 על פנס חדש יחסית?

ואיך אני מוריד את שכבת הלקה שמרחתי? שוב בשפשופים? כיוון שנשארו לי פסי מריחה עדינים ולא התקבלה תוצאה של מריחה חלקה 100% .

אני רואה את הפנס השני שלא בצעתי בו את הטיפול, ואני כל כך מקנא! שקיפות צלולה, ומגע חלק! רוצה אותו הדבר גם בפנס הזה, מה כבר בקשתי :roll:

פורסם

תוריד את הלכה עם טרפנטין וסמרטוט, היא תרד דיי בקלות. ואחרי זה תמרח שוב, הפעם עם פחות חומר

על המטלית, ובלי לחזור פעמיים על אותו מקום. לגבי נזק לפנס, שייפת כנראה שכבה יותר גדולה ממה שהיית

צריך, אולי זה יוריד את מספר הפעמים שתוכל לעשות חידוש כזה לפנסים, אבל בהנחה שחידוש כזה מחזיק

שנה וחצי עד שנתיים, לא נראה לי שיש לך מה לדאוג.

פורסם

אושרי את המריחה של הלקה בצעתי עם מפית נייר סופג. יש המלצה לאפליקטור יותר טוב?

אולי איזה חתיכת בד מחולצת טישרט פשוטה? לא אמורה להוריד סיבים..

פורסם

האמת שאם באמת אני אטבול צמר גפן ואולי אתן סחיטה טובה זה באמת לא יוריד סיבים וגם לא יגרום לטפטופים והשארת "שבילים"

של לכה. אנסה היום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...