Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופעתי פה הרבה לפניך (בפורום ובשרשור הספציפי), אבל למה לבדוק כשאפשר סתם להגיד.

הגישה שלך באופן כללי היא שמקסימה בעיניי: קנית נייר לא נכון - אתה מאשים את נציג המכירות (ולא את עצמך על כך שלא עשית שיעורי בית), מעירים לך על טעות בהגייה - אתה עושה מזה צחוק (במקום להפנים וללכת להתבייש בפינה), אומרים לך משהו שלא רצית לשמוע - אתה שוב מסיט את האחריות למישהו אחר ועוד ממציא שטויות כדי לחזק את הטענה שלך... אין, זה פשוט תענוג לנהל דיון עם אנשים כמוך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז גם אני עשיתי את האמור לעיל ולהלן מספר דגשים. 1.לעבוד עם כפפות. עד עכשיו, מספר שעות לאחר הטיפול יש לי ריח של טרמפנטין וידיים דביקות. 2.להשתמש אך ורק בלכה על בסיס טרמפנטין. בטעות רכשתי לכה על בסיס מים והיא לא השפיעה כלל על הפנס. 3.למרוח עם צמר גפן או עם פד לאיפור את הנוזל על הפנס. אני מרחתי עם מגבון יבש והתוצאה לא השביעה רצון. בהצלחה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ביצעתי היום את התהליך על הרכב שלי- פונטו עם פנסים במצב בכי רע, אני אגזים אם אני אגיד שלפני התהליך 20% מהאור של הנורה עבר החוצה, מצב שבו מסוכן לנסוע בלילה.

כרגע, אחרי נייר 600, 1000 ו 1200 (אין פה בשום מקום יותר. לא הום סנטר, לא אייס, לא אלי לבן....) והלכה, הפנס נראה מצוין ובחושך יש לי סוף סוף שדה ראיה נורמלי, השיפור פשוט עצום.

ברגע שאמצא נייר 1600 או 2000 אחזור על התהליך, הפעם מגריט 400 ומעלה כדי להסיר שריטות עמוקות יותר שקיימות על הפנס, בין אם מחידוש "תעשייתי" לא מוצלח שבוצע לו בעבר או בין אם מפגעי הזמן. אני גם כן רוצה מראה חדש כמו שחלק מהאנשים קיבלו פה, כרגע זה משהו כמו "רכב בן 3" :D

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני יודע שאולי שאלו את השאלה כאן (אין כח לחפש)

איפה קונים את הניירות שיוף הנ"ל באזור המרכז

תודה

נתניה זה מרכז בשבילך? אם כן, פנה ל"שטרית" שברח' הבונים, אזה"ת החדש, מרחק הליכה מאיקאה.

פורסם

אוי שווין תקלה רצינית: ביצעתי את התהליך 400-1200-2000.

אחרי שסיימתי עם ה2000 ואחרי כמה שיופים אנכיים רציניים בזמן שהמשטח רטוב והכל טוב ויפה שטפתי וניגבתי טוב טוב ואוי לעזאזל פתאום זה נראה כאילו כל הפנס עכור או גוון מט כזה!@#@!

אני מתחרפן, אחרי שאני שופך על זה מים זה מבריק ונוצץ ושקוף, איך שאני מייבש פתאום זה פאקינג מט ועכור.

זה אמור להיות ככה ?? זה יהיה שקוף אחרי שאני ימרח את הלקה? אני כרגע באטרף מחכה שACE יפתח ורץ לקנות 2000-2500 כדי לחזור על התהליך אולי עשיתי משהו לא נכון :oops: .

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אווו יאאא אז אחרי שבת של עבודה:

חומרים נייר 400 1200 2000 וציפוי מוכן מראש.

לפני ImageUploadedByTapatalk1384631066.579231.jpgImageUploadedByTapatalk1384631091.899275.jpg

אחרי:

ImageUploadedByTapatalk1384631122.854263.jpg

ImageUploadedByTapatalk1384631145.565440.jpg

ImageUploadedByTapatalk1384631164.591569.jpg

זה אחרי הלכה ולפני לילה של יבוש, לדעתי מרחתי את הלכה בצורה קצת מרושלת חזרתי עליה קצת באיזורים מסוימים כדי לתקן נזילות אבל זה לא מעניין כי אני מתכוון לצפות את הפנס בפילם ולהשחיר אותו בדרגה של 40%.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש לי תופעת שמחמירה עם הזמן.

שני הפנסים בניסן שלי - פשוט מתקלפים.

כל החלק העליון שלהם, כאילו נושר מעצמו, אם מתאמצים אפשר להמשיך לקלף את השאריות ומה שקורה שהחלק הטוב בפנס, לאט לאט הולך ונעלם.

קראתי את השרשור של הליטוש עם נייר המים והלכה, השאלה, אם במקרה שלי זה הדבר הנכון לעשות ?

מצרף מספר תמונות, עשיתי זאת בחושך, חלק גם בפלאש - מקווה שזה יסביר את התופעה ...

Untitled 1.jpg

Untitled 2.jpg

Untitled 3.jpg

Untitled 4.jpg

פורסם

חברים, עזרתכם נדרשת.. אני פשוט לא מצליח למצוא את הלכה המדוברת בפתח תקווה!

לא רוזנפלד, לא אייס, לא הום סנטר ואפילו לא בחנויות במרכז העיר.

כל אחד אומר שבדיוק נגמר ויגיע בקרוב וגם אז זה יהיה בגלונים הגדולים.

בקיצור מאיפה קונים פחית קטנה של הלכה הזאת?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...