Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

משחק ילדים אתה אומר?

טוב אני צריך לאזור אומץ ולנסות.

תקשיב היאכט ורניש הזה ממש יקר ואני כנראה לא אשתמש אפילו ברבע מהפחית.

מצאתי בבית לכה מט, היא מתאימה לי? מה אתה אומר?

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משחק ילדים אתה אומר?

טוב אני צריך לאזור אומץ ולנסות.

תקשיב היאכט ורניש הזה ממש יקר ואני כנראה לא אשתמש אפילו ברבע מהפחית.

מצאתי בבית לכה מט, היא מתאימה לי? מה אתה אומר?

מאיפה אתה? יש לי בבית בקבוקון קטן צריך להשתמש בממש קצת מהלכה הזאת וגם מדללים אותה, אתה לא צריך לקנות גלון שלם, אני מוכן לתת בכייף בלי כסף.

פורסם

כן השארתי בחניה ככה, לא שיש לי ברירה אחרת.

הסתכלתי אחריזה באמת אם הכל בסדר ולא ראיתי שום דבר חריג, נגעתי בפנסים גם והם כבר התייבשו, לא אמרת מאיפה אתה.

פורסם

לא יהיה לך נוח לעבוד על הפנסים מפורקים כי אתה תצתרך להחזיק אותם, ותוכדי עבודה צריך להשפיץ מים כל הזמן ביחד עם הליטוש של נייר המים, ככה שלא תצליח לעשות את זה ביחד.

באוטו הם כבר תפוסים במקום שלהם, תשים רק מסקטיפ מסביב וזהו, אין מה לדאוג בסוף הלכה תתיבש והכל יהיה בסדר, אלה אם כן פתאום תיהיה סופת חול או משהו חח, תעשה את זה ביום שמש אני מאמין שגם 2,3 שעות יספיקו ליבוש של זה, 4 שעות זה כנראה יבוש סופי סופי.

ואת הלכה הביאו לי במפגש שהיה בצפון עלה לי 30 שקל בבקבוק של 200ml

וחבל אני מהצפון, תצתרך להשיג לכה כזאת אמור לעלות בסביבות ה 100 שקל לגלון.

פורסם

בוקר טוב לך civic07!

גלון לכה כזאת ב100 ש"ח???

תגיד לי איפה, אני עכשיו רץ לקנות למרות שאני לא צריך אבל במחיר כזה זה טיפשי לא לקנות.

אתה שוב מכפיש את חברי הפורום. הפעם מבורות מוחלטת כנראה אבל לא אכפת לי מה הסיבה.

אתה מוציא מאנשים חשק להגיע למפגשים הבאים. אנשים יחשבו שאם ירצו לקנות משהו במפגש מאנשים אחרים אז יעשקו אותם במחיר.

אני אסביר, מקווה שתבין:

1 גלון = 3.785 ליטר (מספיק מדויק בשבילך? כי אני יודע שאתה סופר כל מ"ל)

לפי מה שאמרת 1 גלון של לכה כזאת יעלה 100 ₪, אז

100 לחלק ל-3785 יוצא 1 מ"ל עולה 0.026 ₪, 2.6 אגורות.

כפול 200 מ"ל שקיבלת (למרות שקיבלת יותר) יוצא 5.28 ₪ ושילמת 30 ₪ ז"א הרוויחו עליך מעל 560%. עקיצה מתאימה לכולבוטק.

גם בשרשור הזה הצלחת ללכלך על המפגש המצוין שהיה ולעצבן אנשים שהיו שם וניסו לעזור לך למרות הכול.

אבל אנחנו בשרשור חידוש פנסים אז אני אתקן אותך ואתן מספרים רלוונטיים ומדויקים: פחית של 750 מ"ל של לכה עולה 100 ₪.

פורסם

חשוב לציין שמדובר על לקה יאכט ורניש. שמיועדת כאמור ליאכטות.

יש לקות אחרות שאינן מיועדות ליאכטות שהם גם זולות יותר, אבל ככל הנראה או שאינן מכילות מסנן UV בכלל או שהמסנן אינו באותה רמה כמו של היאכט ורניש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
חשוב לציין שמדובר על לקה יאכט ורניש. שמיועדת כאמור ליאכטות.

יש לקות אחרות שאינן מיועדות ליאכטות שהם גם זולות יותר, אבל ככל הנראה או שאינן מכילות מסנן UV בכלל או שהמסנן אינו באותה רמה כמו של היאכט ורניש.

לא יודע מאיפה הבאת את ההנפצה הזאת, זו לכה מיוחדת לעץ ללא כל קשר ליאכטות. אבל נו, שויין... שיהיה. :hihi:

פורסם (נערך)

לא יודע מאיפה הבאתי את זה, סתם קראתי את זה על האריזה וגם קצת עם היגיון בריא שאומר שיאכטה נמצאת כל הזמן בשמש, וצריכה הגנה מאוד חזקה מפני קרני UV.

יש לך דרך להוכיח אחרת? אני אשמח שתעמיד אותי על טעותי, עם הוכחות.

עריכה:

לפי ההיגיון שלך, לקה זאת לקה. אז למה יש אלף סוגים? ולמה נגרים משתמשים בסוג שונה של לקה לכל סוג של עץ? הרי אין הבדל לטענתך.

למען הסר ספק, אם תוכיח לי שאני טועה עם עובדות, אני אודה בזה ואומר "אני טעיתי, אתה צדקת" פה מעל דפי הפורום שכולם יראו. אני פשוט בן אדם שעובד עם עובדות והוכחות ולא משפטים סתם מהאוויר.

ההבדל בין לקה לורניש. זה חומרים שונים. הם עשויים מכימיקלים שונים. למשל בלקה אין שרף, בעוד שברוניש יש שרף.

לקה זה חומר הרבה יותר דליק מורניש מכיוון ובתהליך הייצור שלו מעורבים חומרים דליקים, בעוד שבורניש לא שמים את החומרים האלה. בלקה יש חומר שנקרא טולואין שלפי בדיקה באינטרנט, הוא מאוד דליק. בורניש, אין את החומר הזה.

אני יכול להמשיך...

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
בוקר טוב לך civic07!

גלון לכה כזאת ב100 ש"ח???

תגיד לי איפה, אני עכשיו רץ לקנות למרות שאני לא צריך אבל במחיר כזה זה טיפשי לא לקנות.

אתה שוב מכפיש את חברי הפורום. הפעם מבורות מוחלטת כנראה אבל לא אכפת לי מה הסיבה.

אתה מוציא מאנשים חשק להגיע למפגשים הבאים. אנשים יחשבו שאם ירצו לקנות משהו במפגש מאנשים אחרים אז יעשקו אותם במחיר.

אני אסביר, מקווה שתבין:

1 גלון = 3.785 ליטר (מספיק מדויק בשבילך? כי אני יודע שאתה סופר כל מ"ל)

לפי מה שאמרת 1 גלון של לכה כזאת יעלה 100 ₪, אז

100 לחלק ל-3785 יוצא 1 מ"ל עולה 0.026 ₪, 2.6 אגורות.

כפול 200 מ"ל שקיבלת (למרות שקיבלת יותר) יוצא 5.28 ₪ ושילמת 30 ₪ ז"א הרוויחו עליך מעל 560%. עקיצה מתאימה לכולבוטק.

גם בשרשור הזה הצלחת ללכלך על המפגש המצוין שהיה ולעצבן אנשים שהיו שם וניסו לעזור לך למרות הכול.

אבל אנחנו בשרשור חידוש פנסים אז אני אתקן אותך ואתן מספרים רלוונטיים ומדויקים: פחית של 750 מ"ל של לכה עולה 100 ₪.

אז התכוונתי לפחית וקראתי לזה גלון בוא תרצח אותי עכשיו על הטעות הזאת, וחלאס כבר נמאסתם עלי מיצידי שאף אחד לא יבוא למפגשים רדו כבר מהחיים שלי, יש לכם מזל שלא עצנבתם אותי ככה במפגש למה שאני עצבני אני לא רואה בעניים אף אחד!

עריכה אחרונה על ידי civic07

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...