Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי לחבר עם פוליש רגיל של No7 ואחרי זה מרחתי ווקס של טרטל.

מה אני אגיד..מחזיק בינתיים :lol:

אגב המשחת שיניים עובדת אבל לא ברמה שאתה רואה פה מהערכות המוכנות או מהמדריך שפורסם,בנוסף זה רק מחזיק כמה שבועות.

תראה את זה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהטסט של שנה שעברה שהכשילו אותי על הפנסים בטסט (בקוואליר), קניתי משחה של פוליש משהו זול ב40 שח (חברה פורמולה1 שפורפרת צהובה, זה מה שהוא נתן לי בחנות חלפים), ואני עובד ככה:

לוקח צמר גפן וכמות נדיבה של המשחה הזאת, מצפה את הפנס, נותן לו לנוח איזה 10 דקות, ואז לוקח חולצה ישנה ומסיר הכל.

התוצאות נראות טוב, השנה לפני הטסט (אתמול) גם כן עשיתי את זה ויש שיפור מטורף בתאורה בכביש חשוך לגמריי! (שמתי גם נורות חדשות של פיליפס באור גבוה).

בקיצור אני מרוצה מהתוצאות, במיוחד בגלל שזה כולה 25 דקות השקעה ובלי הרבה לכלוך.

השאלה שלי אם אני עושה ככה בתדירות גבוהה יותר, האם זה יכול להרוס לי את הפנסים?

אני רוצה להעלות תדירות כי פשוט תענוג לנהוג עם פנסים שמאירים טוב, ומה לעשות הפנסים אצלי מתלכלכים הרבה ודוהים מהר.

תודה.

פורסם (נערך)

כן משפשף טוב..

אני לא מבין בזה, נניח כל חצי שנה, זה יעשה נזק?

גם ככה הרכב יעוף לברזל או משהו בעוד שנתיים או קצת יותר.

כי כמו שאני חושב, זה מוריד אולי כמה מיקרונים בשכבה, ויש שם לפחות 5 ממ פלסטיק.

לפני:

y3u8a4up.jpg

אחרי:

anajutem.jpg

אולי לא רואים תוצאות בשמיים, כי עשיתי את זה בלי הרבה סבלנות, ומבחינת הארה השיפור מורגש וטוב!

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

הבנתי תודה רבה.

כדרך אגב, למישהו פה הפנסים בפאביה (הזולים, לא אלה עם העדשה) הצהיבו?

שלי טפו טפו בת שנתיים, הפנסים שקופים כמו חדשים.

השאלה שלי היא לגבי מה יהיה בעתיד.

פורסם

היי, אני מעוניין לחדש פנסים ברכב שלי ושל כמה חברים, יש לי מכונת פוליש DA ורציתי לדעת איזה פדים וחומרים יתאימו לעבודה כזאת.

ראיתי את המדריך בדביק, ואני מכיר את השיטה הזאת, אבל רציתי לדעת מהיא השיטה עם מכונת פוליש, איך עושים את זה נכון בלי לגרום לשריטות על הפנס.

יכול להיות שצריך להשתמש בפד ''0'' כאילו בלי שום יכולת חיתוך? או שיש לזה פדים מיוחדים?

בבקשה לא להמליץ לי על ערכות לחידוש פנסים, אני מעוניין לדעת איך עושים זאת רק עם מכונת פוליש ופדים תודה.

פורסם
היי, אני מעוניין לחדש פנסים ברכב שלי ושל כמה חברים, יש לי מכונת פוליש DA ורציתי לדעת איזה פדים וחומרים יתאימו לעבודה כזאת.

ראיתי את המדריך בדביק, ואני מכיר את השיטה הזאת, אבל רציתי לדעת מהיא השיטה עם מכונת פוליש, איך עושים את זה נכון בלי לגרום לשריטות על הפנס.

יכול להיות שצריך להשתמש בפד ''0'' כאילו בלי שום יכולת חיתוך? או שיש לזה פדים מיוחדים?

בבקשה לא להמליץ לי על ערכות לחידוש פנסים, אני מעוניין לדעת איך עושים זאת רק עם מכונת פוליש ופדים תודה.

פרווה או פד לCOMPAUND

חומר:MEGUIARS/MANZERNA/NANOSKIN/RIVAX/SWISSVAX/SCHOLL CONSEPTS

תבחר...

פורסם

מה הסיבה שאתה מעוניין לעשות את זה רק עם מכונת פוליש? אתה מבין את המשמעות? שאתה בעצם "מחדש" את הפנסים שלך ע"י הורדת שכבת ההגנה שהגיע מהמפעל, מצליל את הפנס ו...זהו? במקום לעשות את זה בצורה המלאה ובסוף למרוח חומר ציפוי שגם יגן על הפנס וישאיר אותו צלול לאורך זמן?

אם אתה מודע לכל האמור לעיל ובכל זאת מעדיף מכונה אז תחפש פדים לfinishing, לדעתי פרווה תיהיה אגרסיבית מידי לתהליך אבל אולי תעבוד גם כן ולגבי החומר, מה שרשם לך bellvit אלו שמות של חברות שמייצרות פוליש, אתה צריך לחפש פוליש שרשום עליו שמיועד לפוליש עדין ורצוי עדין מאוד, מקווה שעזרתי

פורסם

אם בכל זאת תחליט לעשות את זה בדרך הנכונה אז לא אמליץ לך על שום ערכה במחיר מופקע אלא פשוט להצמד למדריך בדביק, אני עשיתי 3 מכוניות אצלנו, התוצאות מדהימות ונראה שהולך להחזיק הרבה זמן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...