Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

אתה נמצא בתוך שרשור שבהודעה הראשונה שלו מסבירים איך לעשות את זה (לא שצריך לחפש בכל ה-50 ומשהו דפים), ואתה עדיין שואל?

:|

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומנם חיפשתי מידע על אוטמים בשרשור, אך טרם נתקלתי בהשוואה בין לכה לבין אוטם בתום תהליך השיוף / פוליש.

האם יש עדיפות מוחלטת ללכה על אוטם? (לדוגמה - במדריך של CG לא מתייחסים כלל ללכה, ופשוט מיישמים JS109 לאחר הפוליש).

אני עומד בפני התהליך ברכב של אחותי ותוהה האם הלכה קריטית להצלחת התהליך או שמא אני יוכל להסתפק באוטם (במקרה שלי - אופטי סיל)

M-TECH E46

פורסם

שלום לכולם, בעקבות הצעה שקיבלתי מחבר לניקוי הפנסים, שייפתי את הפנס באמצעות נייר שיוף 180 . ובסופו של דבר גרמתי יותר נזק מתועלת.

יש דרך לבצע תיקון למצב שנוצר?

20140609_182919.jpg

20140609_182926.jpg

20140609_182944.jpg

פורסם

אני במקומך מנסה לעשות שוב, הפעם לפי השלבים הנכונים.

הנה סרטון שמסביר כל שלב ושלב:

https://www.youtube.com/watch?v=DtV2GClENs8

שים לב שהוא משתמש בנייר שיוף 2500 בתור התחלה ועובר ל 3500.

אני מציע לך ללכת שלב אחד קצת אחורה בגלל הסימני שיוף של ה 180, תתחיל ב 1000 ותעבור ל 1500 ואז ל 2000, 2500, ולבסוף 3500 ולאחר מכן פוליש עם מכונה רוטורית.

אני לא בטוח לגבי השלבים שאמרתי לך ב 100% לכן חכה לקבלת עוד תשובות או אישורים מחברי הפורום.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

תוצאה נורמאלית לאחר שיוף .

תעבור על הפנס עם פוליש גס , ותראה איך כול העכירות הזאת נעלמת עד שמתגלה פנס נקי - שקוף .

יש לך גם "נעוץ" שמסביר לפרטי פרטים, איך מחדשים פנסים .

פורסם

קודם כל ממליץ לך לקרוא את השרשור הבא "פרוייקט מצולם: חידוש פנסים עכורים והברקתם בציפוי הגנה מפני קרני UV ובזול"

המצב נורמלי לאחר שיוף, אני לא רואה נזק, פשוט לא סיימת .

אני אישית השתמשתי בנייר שיוף 500,1000,1500,2000 ואחר כך את "הנוסחה הסודית והפשוטה" , תראה במדריך רשום הכל .

קיבלתי פנס חדש כמו מהמפעל .

zeruzuhe.jpg

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אתמול נכנסתי לחנות ace

ובדקתי מחירים

לק לעץ על בסיס שמן עולה בסביבות 75

טרפנטין בסביבות 20

וכל גליל של נייר שיוף עולה 20 שח

בטווח המחיר הזה אני כבר יכול לקנות פנס משומש. או לבצע ניקוי פנסים אצל מכוני השטיפה.

האם המחירים האלה מוגזמים או שזה העלויות לביצוע טיפול זה?

כמו כן בהתייעצויות אם המוכר הוא הדגיש שזה לא יעבוד, מניסיון קודם שלו .

פורסם (נערך)

הלכה צריכה להיות על בסיס טרמפנטין , ניסיתי על הרכב עם לכה על בסיס מים והפנס לא העלים את העכירות ונשאר די אותו דבר?

עריכה אחרונה על ידי מתן דדון
טעות כתיב
פורסם

חתי לכה יכט ורניש חצי טרמפנטין.

כלומר בדילול 1:1.

יש לך פה מדריך מצויין. אני לא מבין איפה הקושי ,זה כל כך פשוט.

פורסם (נערך)

להלן התוצאות

20140612_184629.jpg20140612_184636.jpg20140609_182926.jpg

בסך הכל החומרים עלו לי 65 שח

השתמשתי בנייר:800.1200.1500.2000

יצא לי קצת גלים בתהליך של מריחת הלקה. יש דרך למנוע את הגלים והנזילות? כמה שלא ניסיתי תמיד זה היה מופיע.

עריכה אחרונה על ידי neorex

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...