Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזהרה: התמונות של "לפני" קשות לצפיה, ואינן מומלצות לנשים בהריון וחולי לב.

לא אלאה בתמונות ורשמים מהתהליך, וגם "מדריך" הוא מיותר, מאחר ויש הוראות מפורטות על האריזה.

רציתי רק להעלות התרשמות מערכה שהיא מאד זולה:

1.לוקח כשעה וחצי של עבודה רצופה להשלים שני פנסים. (טוב, נו, עם שתי סיגריות באמצע)

2. התוצאות מצויינות. ממש מהפך. התמונות אפילו לא משקפות עד כמה.

3. כמות הנייר בערכה קמצנית, ומספיקה בלחץ לשני הפנסים. חומר "הגנה והברקה" (לפי הריח והצבע זה כו-לה לכה "דור" לפרגולות שמדוללת בהרבה מאד טרפנטין ) לעומת זאת, יש בשביל לצבוע את כל האוטו. :lol:

4. האיזולירבנד בערכה צר. אני השתמשתי בסוג הרחב. מגן יותר טוב.

טיפים:

1. לא כתוב בהוראות שכדאי להחליף כוון ליטוש בין הנירות (נייר אחד אפקי, נייר אחד אנכי). זה כדאי. מנסיון.

2. לא כתוב בהוראות שכדאי לסחוט את הפד שמורחים איתו את הציפוי הסופי. זה כדאי. מאד. מניסיון. (לא רואים בתמונה את הנזילונת שנשארה לי. בקטנה.):oops:

תמונות: הערכה עצמה,לפני ואחרי ברמז.

צילמתי את כל התהליך, אבל לדעתי מיצינו את התמונות של פנסים שהופכים מצהוב-ללבן-ללבן שקוף-לשקוף חדש.

מי שנורא ירצה- אשלח לו...

Untitled-1.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה טוב, אבל הייתי אומר שנייר 400 הוא מאוד מאוד אגרסיבי, לא הייתי מאמין שנייר 1200 יחסה נייר 400...

אני משתמש בנייר 800 כמעט כל פעם ולפעמים אפילו יותר גבוהה... לא יצא לי להשתמש בנייר כל כך נמוך כי לא הייתי זקוק.

אבל אני רואה שיצא הרבה יותר טוב, בהצלחה בהמשך!

פורסם

ראיתי את הערכה של טרטל.

היא עולה כפול, ולא כוללת ניירות ליטוש וחומר ציפוי, אלא רק חומרי פוליש, שאיכותם מוטלת בספק.

הערכה הזו היא בדיוק כמו השיטה שהעלה פלטינום בשרשור שלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375998

רק שחסכתי לי את החיפוש אחרי ניירות ליטוש עדינים (ולא שלא ניסיתי- חיפשתי ולא מצאתי,לא באייסים למינהם, ולא בטמבוריות באזור מגורי). במחיר שעולה הערכה, לדעתי לא כדאי לבזבז זמן ודלק על החיפושים.

החברים שניסו את השיטה של פלטינום מרוצים (אם תראה את השרשור תראה שזה רץ כבר יותר משנה,ואנשים מדווחים על עמידות יחסית).

אני מקווה לעמידות דומה. אם לא, כל הנזק שלי הוא 40 ש' ושעה וחצי בשמש.

צריך להעביר טסט בשבוע הבא, אם זה יחזיק עד אז, דיינו...

גל- גם אני לא הייתי מעז, אם זה לא היה בערכה. גם פליטנום לא התחיל מנייר כ"כ אגרסיבי. שלא תחשוב שלא שמתי לב לעובדה הזו...

המצב אצלי היה מאד חמור, לא היה לי הרבה מה להפסיד.

מקסימום- הייתי הולך לחבר פחח, שיעבור עם באף שמחובר לפולישר חשמלי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
ראיתי את הערכה של טרטל.

היא עולה כפול, ולא כוללת ניירות ליטוש וחומר ציפוי, אלא רק חומרי פוליש, שאיכותם מוטלת בספק.

הערכה הזו היא בדיוק כמו השיטה שהעלה פלטינום בשרשור שלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375998

רק שחסכתי לי את החיפוש אחרי ניירות ליטוש עדינים (ולא שלא ניסיתי- חיפשתי ולא מצאתי,לא באייסים למינהם, ולא בטמבוריות באזור מגורי). במחיר שעולה הערכה, לדעתי לא כדאי לבזבז זמן ודלק על החיפושים.

החברים שניסו את השיטה של פלטינום מרוצים (אם תראה את השרשור תראה שזה רץ כבר יותר משנה,ואנשים מדווחים על עמידות יחסית).

אני מקווה לעמידות דומה. אם לא, כל הנזק שלי הוא 40 ש' ושעה וחצי בשמש.

צריך להעביר טסט בשבוע הבא, אם זה יחזיק עד אז, דיינו...

גל- גם אני לא הייתי מעז, אם זה לא היה בערכה. גם פליטנום לא התחיל מנייר כ"כ אגרסיבי.

המצב אצלי היה מאד חמור, לא היה לי הרבה מה להפסיד.

מקסימום- הייתי הולך לחבר פחח, שיעבור עם באף שמחובר לפולישר חשמלי.

ושכחתי לציין, שבכל כמה חודשים אצלי, אני שם חומר מיוחד בשביל הפנסים שנקרא LIQUID ARMOR, ספריי מיוחד שמגן על הפנסים...

אחרי 3 שלבים של שלייף סבון אני עושה 2 שלבים של פוליש

חומר מצויין

פורסם

אחלה ערכה, ופאק 40 שקל ? אני קניתי ב100

לרכב של ידידה, והתוצאות מעולות ! בינתיים 7 חודשים ונראה כמו ביומו הראשון של התהליך.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

קודם כל PLATINUM תודה רבה על המדריך עזרת המון

אני חייב לציין שניסיתי את השיטה עם המשחת שיניים - לא ממש הועיל, זה אמנם קצת מנקה אבל מהר מאוד הברק נעלם(כנראה שאם משתמשים בציפוי הזה אחרי המשחת שיניים זה גם יכול לעבוד..)

בכל מקרה אחרי הרבה התרוצצויות בירושלים סוף סוף מצאתי את כל הדברים והתחלתי לעבוד!

תמונות של לפני של פנס ימין ואחרי של שני הצדדים

נ.ב בשלב שהארתי עם פנס לד על הפנס של האוטו עשה לי ממש חשק להחליף לנורות לבנות באוטו.. נחיה ונראה :p

before.jpg

after1.jpg

after2.jpg

פורסם

שלום לכולם ! יש למישהו קצת יאכט וורניש לתת לי?

חבל לי לקנות 2.5 ליטר בשביל 2 פנסים.

תודה

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
יש פחיות קטנות ב40 ש"ח

מאיזה איזור אתה ?

השגתי תודה , פחית קטנה של יכט ורניש מבריק של יעקבי 375 מ"ל ב

36 ש"ח + בקבוק טרפנטין ב 10 ש"ח בטמבורייה ברחוב הרצל ברחובות.

מי שרוצה יכט ורניש + טרפנטין (מעורבב ביחס 1:1 ) מוזמן לקבל ממני בכייף.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

בעקבות הפוסט המושקע וההדרכה המפורטת החלטתי להרשם לפורום ולשתף אתכם.

קודם כל הניירות לטש עלו 6 שקלים לדף, קניתי שניים 1200 ושניים 2000. טרמפנטין ב30 חצי ליטר ולכה נגד UV של יעקובי לא מצהיבה על בסיס שמן בעלות של כ35 ש"ח. את כל הציוד קניתי ואני אפרסם לבקשת המוכר (שהיה גבר גבר וחיפש לי בסבלנות הכל ובזילזול!!) בטמבוריה על קינג ג'וקג סמוך לסנטר. (ממש על הכביש הראשי, לייד ארטא).

בפועל השתמשתי בפחות מרבע דף.

פנס אחד הוחלף כתוצאה מתאונה לפני כשנה ואחד נשאר בודד, מצהיב לו לאיטו.. החלטתי למזער את ההפרש בינהם ואלו התוצאות מטה.

ניתן לראות- לפני, לאחר שיוף, לאחר ניקוי ולפני לקה, לאחר לכה (לח עדיין)

התוצאה טובה, לא מצויינת- ניתן לראות שזה כ75% מהפנס המקורי החדש. מה שכן התוצאה מספקת לחלוטין, היה קטסטרופה לפני.

לא רשמתם אבל עבדתי על פנס אחד כ10 דקות שיוף ידני, יש מצב שזה היה יותר טוב עם שיוף רציני ועמוק יותר.

בהצלחה!

**עריכה- אני רואה שלחלקכם היה קושי בלהשיג את החומרים, במקרה שלי אני חוזר באמת יש לו הכל בצורה מרוכזת, יצאתי משם עם שקית של כ60-70 שקל נשאר רק להתחיל לעבוד!*

IMG_0010.JPG

IMG_0009.JPG

IMG_0014.JPG

IMG_0013.JPG

IMG_0012.JPG

IMG_0011.JPG

IMG_0008.JPG

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...