Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שנה ו 8 חודשים. זה מה שהחזיק לי הטיפול עד שנאלצתי לבצע אותו מחדש.

כבר קצת יותר מחודשיים שהפנסים צהובים. חוץ מזה שזה נראה רע גם חשתי בירידת עוצמת התאורה, וכאחד שמרבית נסיעותיו הם בלילה בכבישים חשוכים למדי זה הפריע מאוד.

היום סוף סוף התפנה לי זמן כדי לחדש אותם. התהליך כלל שיוף בנייר 800, 1000 ו 2000 לקינוח. לא ממש הקפדתי על אנכי - אופקי אבל כן עבדתי קשה מאוד על השיוף.

בתהליך דילול החומר המזרק החליק לי לתוך מיכל הטרפנטין (:bad-word:) אז ביצעתי את היחסים עם הלכה (יאכט וארניש) לפי העין.

המריחה הפעם הייתה טובה משמעותית מהפעם הקודמת, ולדעתי זה בגלל שהיה קצת יותר טרפנטין בתערובת מה שיצר מריחה חלקה לחולטין ללא "תלמים" כמו שהיה בפעם הקודמת בתערובת 50:50 מדודה.

התוצאה לפניכם (וסליחה על איכות מצלמת ה 2 מגה פיקסל של האייפון 8 שברשותי).

איתמר.

תצלום0048.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מהיכן אתם רוכשים כמות קטנה של יאכט וארניש?

אני מוצא רק פחים בכמויות גדולות. התחלתי את תהליך השיוף לשני רכבים בבית

מחכה לעשות ציפוי ולאחר מכן אוטם צבע של מגוויר'ס.

פורסם

ניתן למצוא פחיות של חצי ליטר בכל הום-סנטר.

כמות של 10 מ"ל לכה + 10 מ"ל טרפנטין מספיקה לזוג פנסים ורוב החומר ילך אחר כך לפח, צריך ממש כמות מזערית למריחה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שנה ו 8 חודשים. זה מה שהחזיק לי הטיפול עד שנאלצתי לבצע אותו מחדש...

מזמן לא עדכנתי כאן, אז מן הראוי שאעשה קצת השלמות.

גם אצלי התחילה לצוץ מעט עכירות בחלק העליון של הפנסים. זה רחוק מהמצב שהיה קודם לחידוש {כלומר, עדיין הרבה יותר טוב מקודם} אבל בגלל שאני כבר יודע כמה טוב הפנסים יכולים להיראות ולהאיר לאחר חידוש, אני בהחלט מתכוון לחזור שוב על התהליך עם בוא האביב.

גורמים שאני מאמין שזירזו את חזרתה של העכירות יכולים להיות:

• מספר חודשים לאחר שביצעתי את החידוש, עברתי לגור בדירה קרובה לחוף הים. אין לי ספק שלמליחות היתה השפעה כלשהי.
  • על הפנסים הופיעו שריטות בולטות שפגעו בציפוי. יכול להיות שהן נגרמו מאנשים שעברו ליד הרכב עם חפצים שפגעו בפנסים או שבפעמים שחניתי ליד גדר חיה (והיו לא מעט), "שפשפתי" קצת קצוות ענפים עם הפנסים.

בסך הכל, אני מאוד מרוצה. מקוה שגם אצל אחרים זה החזיק זמן ממושך ושגם הם מרוצים

פורסם
לזה התכוונתי -שיש רק חצי ליטר מינימום והשאר ילך לפח. לא חארם?

טוב נמצא איזה פתרון יצירתי.

למה חארם? אתה יודע, אפשר לשמור את זה לפעם הבאה, זה לא קוטג'.

איתמר.

פורסם
למה חארם? אתה יודע, אפשר לשמור את זה לפעם הבאה, זה לא קוטג'.

איתמר.

מצאתי היום כמות קטנה יותר של יעקובי (45 ש"ח) נראה לי מתאים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
סוף סוף השלמתי את הרכישות ומצאתי לי בוקר פנוי בשביל העניין.

את הטיפול עשיתי רק לפנס אחד (מקורי משנת 99), כיון שהשני הוחלף יחסית לא מזמן ונראה כחדש. התוצאה:

attachment.php?attachmentid=325446&d=1360593012

עבודה יפה מאוד! 8)

פורסם
סוף סוף השלמתי את הרכישות ומצאתי לי בוקר פנוי בשביל העניין.

את הטיפול עשיתי רק לפנס אחד (מקורי משנת 99), כיון שהשני הוחלף יחסית לא מזמן ונראה כחדש. התוצאה:

attachment.php?attachmentid=325446&d=1360593012

אאל"ט זה פנס זכוכית ! :|:idea:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...