Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט ב-400 אלף שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק כמו BMW M3 GTS, GTR SPEC V ועוד כל מיני מהדורות מיוחדות.

זה מיחד, יפה, מגניב אבל האם זה שווה את המחיר?

לדעתי לא. עדיף לקחת רכב כזה ב160 אלף ש"ח, להשקיע בו עוד 30-40(אם רוצים משהו מיוחד שאין כזה לאף אחד),

והוא יהיה לא פחות מגניב מזה(אותה הדעה גם לגבי M3 וSPEC V).

לאומת זאת אם היתי אספן מכוניות מיליונר והיתי קונה רכב לאוסף שלי, ולא היתי מוחר אותו לעולם, היתי חושב על זה.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחיר כזה לא מתעסקים עם צעצועים, יש EVO, Z370, G37 COUPE, S3.

אבל אין ספק ששתי האקזמפלרים הבודדים שיגיעו לישראל יהיו ביום מן הימים פריט אספני בעל ערך רב.

פורסם
נראית כמובן יוצאת מן הכלל, שד אדום וסקסי שכזה

אבל הנא רעיון לדיון מעניין - עם היה לכם את הסכום ששווה המכונית הזו, איזו מכונית הייתם קונים?

אממ... לא יודע... קורבט? A5? אפילו לא חייבים אוטו חדש, אפשר להביא 911 ולהשאר עם עודף, אז נכון זה אוטו מיוחד, אבל המכוניות האלה יותר יפות/פרקטיות עם כמה שאבראט' מגניבה וצעירה, אני מעדיף להסתובב בקורבט, אתה רוצה מיוחד, אצל בווריאן תמצא את הלוטוס-7 ב400 אלף, וזה אוטו מיוחד, יפה וזריז לא פחות מהאבראט'... ובטוח אפשר למצוא עוד עם קצת חיפוש והעמקה, למרות שאישית נראה לי שהייתי הולך על הקורבט בלי יותר מדי חיפושים :twisted:

פורסם
זו גרסה מיוחדת, והמס בארץ באחוזים, זה מה שיוצא. ככל שמשהו יקר יותר בחו"ל, המרווח בין המחיר בחו"ל לארץ יגדל, וזו הבעיה.

GuyHar- אז יופי, בקו ישר אתה מתקדם.

ומה שמגיעים לפניה? (לצערי לא רלוונטי לארץ, אין לנו מסלולים...)

אולי ב-2013 יהיה כאן ספורט מוטורי...

אבל הגברת מתנהגת יפה מאוד בסיבובים, אל דאגה ;)

מי ישלם 400K על הדבר הזה?

מעניין לדעת אם את שני העותקים שמגיעים לארץ כבר הזמינו או שמא יעמדו באולמות התצוגה או ימתינו להמכר בארץ...

וכמו שאמרו מעלי, במחירים האלה כבר אפשר להביא מכוניות הרבה יותר רציניות...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

זו לא הפעם הראשונה שפרארי משתפת פעולה עם יצרנים "עממיים".

בין השנים 86' ל 92' יוצרה הלנצ'יה תמא 8.32 שצויידה במנוע V8 שנלקח ישירות מהפרארי 308.

למרות השם המפתה ומנוע ה V8, התמא 8.32 לא היתה מהירה בהרבה, אם בכלל, מהתמא טורבו הסטנדרטית ולכן נמכרו מספר מועט יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מי שקונה רכב כזה במחיר כזה מחפש יחודיות ולא תמורה לכסף,יש עוד כמה סדנאות עם שיפורים קיצוניים ל-500 אבל מה לעשות שלא קוראים לסדנה שלהם פרארי.

picture-17-200x149.jpg

http://www.autosport.co.il/magazin/11649/%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-500c-%D7%90%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%98-%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%94-%D7%97%D7%92%D7%99%D7%92%D7%99%D7%AA-%D7%95%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93/

585159-18.jpg

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1544324

22162-1.jpg

http://www.auto.co.il/כתבה-22162-שיפורים-לפיאט-500-סנונית-ראשונה.aspx

בקיצור יש מלא,אבל זאת עם 360 כ"ס:evil:.

617859-18.jpg

http://cars.walla.co.il/?w=/4704/1610515

:fadein:
פורסם
בהחלט יפיפייה!

RS, אני נוהג בלאון קופרה, לא איביזה...

ונתוני היצרן במקרה שלי מעט פסימיים... בפועל ירדתי מה-6 למאה (וזה עוד כשהמכונית סטנדרטית...).

מדדת עם עוד נוסע ו50 ק"ג בתא מטען?

פורסם

נכון שיש יותר טובות ממנה ונכון שיש יותר שימושיות ממנה.

השאלה היא האם עוד 20 שנה חובבי רכב יתלהבו מטריבוטו פרארי מהבודדות בארץ או מ-A5, Z370, קורבט משומשות...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חוץ מהשתיים הללו, אני כבר יודע על אחת או שתיים שהוזמנו בייבוא אישי.

המחיר אגב, היה הרבה פחות מ-400.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אין טעם רב בבחינה הגיונית של תמורה לכסף כשמדובר באוטו כזה, בדיוק באותו אופן בו אין טעם רב בבדיקה כזו כשקונים תיק של לואי ויטון. מדובר באוטו שיש לו כוח משיכה לאלו אצלם כסף הוא סוג של מוצר משעמם ודווקא קניה חסרת הגיון גם ממחישה זאת לסביבה. אם מקבלים גם כיף זה כבר צ'ופר מקסים שבתיק שהוזכר למעלה יהיה קשה למצוא. ולאונים, על כל מעלותיהם וכושרם הספורטיבי פשוט אינם מתחרים באוטו כזה, הם מיועדים לקהל שונה באופן מובהק.

פורסם

כל מי שטוען (בצדק, אגב, לגופו של עניין) שיש מכוניות יותר "רציניות" בסכום הזה מפספס את הנקודה ובגדול. זהו רכב שהוא פריט אספנים ותו לא. הערך שלו רגשי ולא נמדד בעלות/תועלת או כל פרמטר הגיוני אחר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ראינו בשרשורים קודמים שיש הרבה מכוניות ביד 2 מהגרסאות הספורטיביות והפחות בכירות. יכול להיות שמי שיחכה יזכה?

פורסם
מי ישלם 400K על הדבר הזה?

אני מכיר 2 בעלי סקודריות (!!!) ששילמו את המחיר של הדבר הזה (כמובן שלא 400k שקלים,אבל גם בחו"ל הצעצוע הזה לא זול).

לטעמי המכונית דווקא לא תמכר בארץ כי היא מאוד יקרה לארץ ואנשים אומרים בצדק "למה לשלם על זה", בחו"ל המכונית תופסת נישה מגניבה לגמרי ואני בטוח שהיא תחטף מהר כפריט אספנים לאנשים שאוהבים דברים מיוחדים, בפרט בעלי פרארי שמתלהבים מהצעצוע הזה בטירוף (הו......כמה שהם מתלהבים מזה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...