Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאחרי שאתה שוטף את האוטו יש כללים ברורים!

1) לא מפעילים וישרים רק אם ממש ממש צריכים

2) חלונות לא נפתחים ב24 שעות הקרובות

3) מנערים רגליים לפני שנכנסים לאוטו

4) ומתקלחים...

:D

לא עדיף להחליף את הסדר ? :lol:

פורסם

1. אתה יודע איזה מכוניות יש לכולם- לחברים מהעבודה, למורים בבית הספר וכולי.

כשהייתי בחטיבה, ידעתי באיזו מכוניות נוהגים כל המורים. כשמורה אחת הייתה מתעכבת, והחבר'ה התחילו ללחשש שאולי יהיה שיעור חופשי, הייתי מבאס אותם ואומר "היא באה, ראיתי את האוטו שלה הבוקר..."

2. בכית כשההורים מכרו מכוניות שאהבת

זה כל כך נכון... במקרים קיצוניים אני לא משתמש במגבים כמה ימים, ומנקה את השמשה הקדמית עם חולצה

כשביום שישי בערב אתה יוצא לנס הרים, וביום שבת בבוקר אתה יוצא לערד.

קרה לי פעם או פעמיים. נסענו לארוחת חג אצל הדודים של אשתי, בצור הדסה, ולמחרת נסענו לבית הוריה בערד :twisted:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כשהייתי בחטיבה, ידעתי באיזו מכוניות נוהגים כל המורים. כשמורה אחת הייתה מתעכבת, והחבר'ה התחילו ללחשש שאולי יהיה שיעור חופשי, הייתי מבאס אותם ואומר "היא באה, ראיתי את האוטו שלה הבוקר..."

גדול! מסתבר שאני לא היחיד.:lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

3) מנערים רגליים לפני שנכנסים לאוטו

4) ומתקלחים...

:D

+1, נשמע לי מוכר מידי :oops:.

וגם: לשבת בעבודה לשמוע את כל השרשור הזה ברמקולים פול ווליום, ובערב להראות אותו לחברים, ושוב, לשמוע אותו מהתחלה עד הסוף.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

כשאתה הולך עם החברה לסרט ויש את הפרסומת של המאזדה CX-5 החדשה, "הרכב הראשון מסוגו בעולם שמצליח לשלב יכולות כביש ספורטיביות יחד עם אפשרות שטח" או משהו בסגנון... ואתה עונה לחברה שלך שהם שכחו את סובארו כבר מלפני איזה עשור (היא בתגובה "מעצבן שאתה יודע כלכך הרבה על מכוניות, עד שאני רואה רכב מגניב ושנראה טוב תמיד יש לך מה להגיד" :evil: )

חבל שהמקש ח' לא תקוע אצלי :-(:lol:

בקשר לרכבי המורים, הייתי עושה את זה כבר ביסודי...

כשאתה מתבאס שנתנו לך כסא גלגלים דפוק בגלל שאי אפשר לעשות דריפטים ויש רק ברקס אחד שלא עובד טוב כלכך :?

פורסם

כשבוקר שישי ואתה ניגש לשטוף את הרכב בצורה הכי יסודית *EVER* בשעה 7:30

כולל קצף לריפודים, שטיחים, משחה לעור של ההגה והידית הילוכים, קצף לצמיגים וניקוי יסודי של הג'נטים

ואם לא די בכך מנקה לאחר מכן גם את כל הפח בשנית עם ספריי ברק כזה של Meguiars רק כדי להבטיח עוד מעט ברק לפח

וכעבור שעתיים בא לפורום כדי לדווח על כך

פורסם
כשבוקר שישי ואתה ניגש לשטוף את הרכב בצורה הכי יסודית *EVER* בשעה 7:30

כולל קצף לריפודים, שטיחים, משחה לעור של ההגה והידית הילוכים, קצף לצמיגים וניקוי יסודי של הג'נטים

ואם לא די בכך מנקה לאחר מכן גם את כל הפח בשנית עם ספריי ברק כזה של Meguiars רק כדי להבטיח עוד מעט ברק לפח

וכעבור שעתיים בא לפורום כדי לדווח על כך

שעתיים זה הכל אני לפני פסח קלחתי את אהבת חיי שש שעות! מיותר לציין שבחיים לא אכלו לי ברכב.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

שאתה פוגש חבר טוב , עם רכב חדש מהעבודה , או נוסע על רכב שונה

אתה שואל אותו דבר ראשון , אייך האוטו , והאם זה כסף מטאלי , או כסף לילך

שאתה מחמיא לאנשים עם בחירה מוטרית טובה , באמצע הרמזור...

פורסם

בתור תלמיד בי"ב אני יכול להגיד לך שאני עדין עושה את זה! :lol:

פורסם

כשאתה לוקח את אחיינית בת ה6 וחצי שלך, ומתחיל ללמד אותה מעכשיו את כל הדגמים של המכוניות בשביל ה"עתיד" שלה.

כרגע היא יודעת מה זה טויוטה, מאזדה, פורד ופיג'ו.

Polo 2012

פורסם

כשאתה עושה עצירה בדרך לצימר עם החברה, מצלם תמונה יפה של האוטו ומעלה אותה מיד למועדון הרכב שאתה משויך אליו.

כשאתה כבר מגיע לצימר אתה מגלה ש"הכבישון" שמתחיל כמה מטרים מהצימר שלך דיי נטוש, מוביל בין המושב שאתה נמצא בו למושב הסמוך ונראה כמו סטייג' ראלי של כ3.5 ק"מ- אתה מתחיל להמציא תירוצים לחברה בערב שיוצאים לאכול למה עדיף לסוע משם שוב וכשהיא נרדמת בלילה אתה יוצא לעשות סיבוב:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...