Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל פה כל כך נכון שאין לי מה לשתף אני עושה כל דבר שאמרתם פה אני ממש במצב שהגזמתי חחחחח צריך טיפול

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

אתה יודע כשהגזמת עם הקטע של המכוניות כש..

בארון הבגדים שלי יש גם חומרי ניקוי לרכב (חלקם טריים מלפני כמה ימים, פלסטלינה בין היתר)

מקרה אמיתי לפני כמה ימים: כשקניתי כמה מגבות מיקרו פייבר לרכב, הנחתי אותן על המיטה עד שאמצא להן מקום. אמא שלי נכנסה לחדר ואמרה:" אני לא יודע מה הסיפור של אבא שלך לכבס ולשים מגבות מטבח בחדר שלך." ואז אמרתי לה שזה לאוטו והיא חשבה שהתחלקתי על השכל, שלרכב לא מספיק איזה גופייה ישנה שצריך להשקיע על מיקרו פייבר.

ובנוסף, אין טעם להזכיר עוד דברים ביזאריים, כמו רוב מה שהוזכר כאן מקביל אלי כמו: הקטע עם העגלת סופר והדריפטים, רעשי רקע של מנוע V6 וכ'ו....

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כשאתה נותן לכל חבר שנכנס איתך לאוטו טיפים על שמירה על הרכב ואז אתה ידוע בחבר׳ה כבנאדם שאסור לסוע איתו באוטו

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כשאתה דופק מבט של רצח לאחד החברים שלך בגלל שהוא נשען לך על האוטו ואז ישר אומר "תרגע אני עם טרנינג"

ומשום מה אתה עדיין לא שלם עם זה :evil:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

כאשר כולם מעלים את לוח שעונים שלהם עושה לך גם חשק לעלות (חייב להיות אוטנטי באיכות סלולארי). :-D

קצת שיפרתי מסך שיהיה אפשר ליראות צריכת הדלק.

16042012085.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כשאתה דופק מבט של רצח לאחד החברים שלך בגלל שהוא נשען לך על האוטו ואז ישר אומר "תרגע אני עם טרנינג"

כשלא נשענים לך על האוטו כי הם יודעים מה תיהיה התוצאה :twisted:

פורסם

יאו כמה שזה נכון!גדול!

פורסם

ענק!!! כל כך נכון ,החברים שלי לא מעיזים להישען לי על האוטו לא משנה ג'ינס או טרניניג ,בשנייה שהם עשו זאת הם יודעים שהם יקבלו ממני צרחות!:-)

פורסם
ממכוניות אחרות בבעלותך אני מקווה...

לא חייב בבעלותו, יש מגרשי פירוקים שמהם תוכל להשיג כמעט הכל,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הנושא הגיע לשיא. מכאן זה יכול רק לרדת ( ;) ).

אביאל, איפשהו אני מבין אותך. תמיד כשעולה הדילמה ההיפוטתית את מי תקח לסיבוב, את המכונית או את הדוגמנית שלה, אני מתלבט אם לשקר או להאיר את עצמי באור תמוהה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שאחרי שאתה שוטף את האוטו יש כללים ברורים!

1) לא מפעילים וישרים רק אם ממש ממש צריכים

2) חלונות לא נפתחים ב24 שעות הקרובות

3) מנערים רגליים לפני שנכנסים לאוטו

4) ומתקלחים...

:D

Polo 2012

• תוכן חדש...