Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע עם הלימודים כל כך נכון.. בכיתה י"ב מצאתי את עצמי לומד לרוב הבגרויות במכונית.

בחיים אני לא אשכח את המבט של אמא שלי שאני עם ערימת ספרים, דפים ותנ"ך ביד, מבקש את המפתח של האוטו כדי ללמוד. שהיא שאלה מה עובר עלי אמרתי לה שלא תנסה להבין אותי כי אני אדם חולה :shock: :shock: .

פורסם

שלכלב שלך קוראים "מיטו"

שהשם כינוי של התינוק של זה "458"

שבמסעדה שלך יש לחם על שם מכונית- "לחם אלפא"

הכל אמיתי:lol:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

שאשתך מתקשר לעבודה שלך ומספרת לך שהיא ראתה אלפא חדשה בעיר

שאשתך יודעת פירוש של שמות מכוניות לדומא: קשקאי, סובארו וכו'

שאשתך יודעת שאתה צריך לנסוע פעם בשנה לנורברגרינג בשביל לשמור על שפיות

שאשתך אומרת לך למה לי אתה לא קורא לה כוסית ולאוטו כן

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

* כשהרכב שלך מגיע לקילומטרז עגול (75000,90000, וכד' ), אתה עוצר בצד כדי לצלם את הסיפודמטר, ולתעד את הארוע!

* כשאתה אתה מכיר טוב את הכביש ומחשב באיזה צד עדיף לסוע כדי שהמכונית מקדימה לא תעיף אבק על האוטו שלך.

* כמו שכבר נאמר, כשאתה מגיע לדייט ולפני שאתה אומר שהגעת אתה מוריד את כל האבק שנצבר על האוטו.

פורסם

כשאתה חונה בחנייה בין עמודים (כך שלא יכולים להחנות לידך) ורואה לידך, מכונית חונה צמוד מדי למכונית השכנה, כך שבטוח שהייתה פה טריקת דלת, ואתה נושם לרווחה.

פורסם

כשכל פעם שאתה רואה רכב מעניין על הכביש אתה תוהה אם הוא חבר פורום.

ואז מתאכזב עמוקות כשהוא עושה משהו מטומטם ביותר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
ניב, קיים סיכוי שמר 458 הצעיר נמצא בגן של אמא שלי? (:

איזה פעוטון היא?

פורסם

לא, לא רק אתה - מודה באשמה! :roll:

וחדש מהשבוע:

כשזוכרים היטב לתאם מול המוסך את הטיפול לפני טסט (או כל טיפול אחר) אבל שוכחים בשיטטיות לקבוע תור לסקירת מערכות לתינוק שבדרך!

שבת שלום,

ליהי

• תוכן חדש...