Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאתה חונה ועוזב את האוטו ומתחיל ללכת ברגל ליעד אתה שולח מדי פעם מבטים לכיוון הרכב עד שהוא יוצא מטווח ראיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נוספו עוד מאז שהגבתי פעם אחרונה הקשר בננו רק התחזק!

כמו שילד נכנס לחנות צעצועים וצריך לבחור רק אחד, אותה הרגשה בדיוק שאני מגיע לחניה שיש בה מספר מקומות פנויים. ישר הראש מתחיל לעבוד, לחשב איפה הכי בטוח איפה אין עצים איפה אין פחי זבל וכו.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

:ok:

ברוך הבא למועדון,אצלי אותו סיפור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני חושב שמישהוא צריך לפתוח מסעדה שמצד אחד של השולחן אתה יושב עם המנה שלך ומצד שני הרכב שלך עם כוס שמן משובח.:-P

פתחו כזה, נקרא McDrive.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1.אתה יודע מה זה דף MSDS של שמן מנוע ומה המשמעות כל הפרמטרים שם.

2.אתה פותח דפי יצרנים של שמנים, מסתכל על אותה צמיגות שמן ומשווה את צמיגות ה CST ועוד כמה דברים שם כדי להחליט איזה שמן הכי טוב בשביל המנוע של הרכב להתנעה הראשונה בבוקר.

3.אתה יודע מה ההבדלים בין תקן API לבין ACEA, JASO.

4.אתה שומר במועדפים את הכתובת של API עם הרשימה של כל החברות שקיבלו דירוג אצלם כדי לוודא שהשמן מאושר API ועומד בתקנים.

5.המספר של יבואן שמן המנוע שמור אצלך בטלפון להזמנה מיוחדת למרות שאוטודיפו נמצאים מעבר לכביש.

6.כשאתה משאיר את הרכב במקום מבודד יחסית ומתחיל ללכת לעיסוקיך-ואז אתה רואה בזווית העין מישהו שמתקרב לשם ואתה מתעכב כדי לוודא שהוא לא מתקרנף על הרכב.

7.כשבעבודה שלך מדברים על מישהו שתמיד תופס את החנייה הכי טובה ליד המעליות ובמקרה יש שם 2 עמודים וקשה לעבור שם כל פעם שהרכב חונה.

8.כשהבוס שלך אומר "בוא קפוץ אתי שנייה לאוטו, יש לי שם בעיה שאולי תוכל להעלות שם לפורום שאתה גולש בו כל הזמן.."

9.כשאתה מתבאס מזה שהעלו את מחירי השמן המועדף עליך ואתה לא רוצה לעבור לחברה אחרת כי אין עליה מספיק ביקורות בפורום.

10.כשאתה רואה רכב מושקע ומצוחצח מקבוצת VAG עם כמה סטיקרים של APR וחושב האם הוא חבר פורום.

פורסם

כשאתה מחזיר את האחיינית שלך (בת 6) לאחיך אחרי ששמרת עליה כמה שעות וכששואלים אותה איך היה היא אומרת "יוסי עשה דריפטים" ועושה לך פדיחות...

אגב, לא עשיתי דריפטים, פשוט ישבנו וראינו Drift Bible

פורסם
כשאתה חונה ועוזב את האוטו ומתחיל ללכת ברגל ליעד אתה שולח מדי פעם מבטים לכיוון הרכב עד שהוא יוצא מטווח ראיה.

+1 :lol::lol::lol:

כשאתה מתעסק עם האוטו שלך על חשבון השעות שינה שלך :oops: (אחרי עבודת לילה כן?)

ובין היתר כל המשפטים שמתחילים ב"כשחברה שלך" תקפים גם :lol:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אמיתי, קרה לא מזמן:

יצאנו ממסעדה (אני, החברה ועוד כמה חברים) הולכים לכיוון המכוניות ואז אתה אומר לחברה שלך- "תיראי איזה קונפה!!" והיא מסתכלת ורואה חבורת בנות שמנות לבושות כמו פרחות שצועקות על כל הרחוב.

היא עונה "איזה לבוש מזעזע"

אני: "מה?"

היא:"כן נו, הרגע מה שאמרת"

אני: "על איזה בנות את מדברת?"

היא: "אלה שאמרת... הקונפות"

אני: מתגלגל מצחוק "איפה? אני התכוונתי בכלל למיני קנטרימן..."

פורסם
אתה אוכל באוטו?:roll:

אני אוכל במכונית !

...

כשאתה לומד לפני מבחני סוף סמסטר במכונית, כיוון שהיא המקום היחידי שאתה יכול התרכז בו (אמיתי לגמרי וקורה לי שכמה שעות לפני המבחן, אני מחנה בחנייה של המכללה ופשוט יושב ולומד).

פורסם
- כשאתה מכיר בעל פה נפחי מנועים והספקים של כמעט כל מכונית הנמכרת בישראל

- כשאתה מרגיש צורך להציץ בכל חלון של מכונית בשביל לבדוק אם היא ידנית אפילו אם זאת מאזדה 3 רק ליתר ביטחון וכשאתה פוגש - במכונית שאתה מצפה שתהיה ידנית והיא אוטומטית אתה מתבאס כאילו עתיד התיבה הידנית מונח על כתפיך וברגע זה נסתם הגולל על המשך ייצורה.

- כשאתה זוכר כל מספר של כל מכונית שהייתה לך וברגע שאתה רואה את אותו הסוג בכביש אתה משווה את המספרים, מדמיין שהן היו יחד בספינה או מתבאס על זה שלה יש מספר קליט.

- צפייה בתוכנית "יום בחיי" בהוט בידור ישראלי ובתוכניות ראלטי אחרות רק בשביל הרגע שאולי תראה איזה רכב יש לסלב.

:lol: משעשע כמה שזה אמיתי

פורסם
אתה אוכל באוטו?:roll:

תלוי מה. אם זה אוכל מהסוג המלכלך/נשפך, אז לא.

לדוגמא:

סנדביץ' בתוך שקית או שתיה בתוך בקבוק - תקין

שתיה בתוך פחית - גבולי

גרעינים/גלידה/בירה/קפה בכוס פתוחה/לאפה עם שווארמה/סיר בורשט/דברים שאני לא אוכל בעצמי - הולך ברגל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. לשבת ליד נהג ולהבין באיזה הילוך הוא נמצא בלי להסתכל.

2. לשבת ליד נהג ולעשות את עצמך כאילו אתה נוהג תוך כדי ומסתכל איתו ביחד.

3. לבזבז זמן חופשי בעבודה על קריאת פורומים ומבחני רכב.

4. לזהות איזה רכב הניע מתחת לבית שלך לפי הצליל של המנוע.

5. לגרום ל*** שלך לעמוד כל פעם שאתה שומע שם של רכב ספורט איכותי.

6. כשחצי מהזמן שאני יושב על המחשב מוקדש לפורומים ולאתרי רכב שונים.

7. כשאתה פותח סתם נושאים על רכבים עם אנשים שלא מבינים כלום ומשגע אותם D:

וזהו בנתיים כי אין לי עוד :o

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...