Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם מה? עם הקטע של המכוניות?...

לפחות אתה לא מתקלח עם הג'ילדה.

כנראה להתקלח עם ג'ילדה זו ליגה אחרת לגמרי!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
כשאתה רואה סרטון ביוטיוב, בו מופיעה R8 ומתחילות לזלוג לך דמעות.

כשאתה מעדיף R8 על R3 :))))

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כשאתה קורא את ההודעה מעל, והדבר הראשון שעובר לך בראש זה "מתי אאודי הוציאו R3 ואיך לא שמעתי על זה?!"

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
כשאתה מעדיף R8 על R3 :))))

:D :D :D :D

TAL89 , צחקתי בקול מהתגובה שלך!

שלמרות שיש לך קו אחד במיכל דלק ויש לך להחזיק איתו עוד נסיעה של 50 קילומטר,אתה עדיין לוחץ כאילו יש טנק מלא.

פורסם

אתה יודע כשהגזמת עם הקטע של מכוניות כש...

• בביקורים המעטים שלך בארץ אתה הולך לראות מכוניות למכירה, ככה בשביל הכיף.
  • אתה צריך להגיע מנתניה לכפר סבא - 10 דקות בכביש גהה, אבל מתעקש לנסוע דרך המושבים כי שם אפשר ללחוץ.
  • אתה צריך להגיע מתל אביב לנתניה - 15 דקות בכביש החוף, אבל מתעקש לנסוע דרך המושבים כי שם יש גשר אירי. ואפשר ללחוץ.
  • בדרך מנתניה לתל אביב אתה חייב להיכנס לשפיים, כי יש שם כיכרות ובאמת מזמן לא בדקת את מצב הצמיגים (הרי זה הבטיחות של המשפחה שלך... מה, לא תבדוק?)
  • כל פעם שאתה נוסע באחד הנתיבים האלה ונאלץ בכ"ז לקחת את הכביש המהיר (למשל כשיש עוד אנשים באוטו), אתה מסתכל בערגה ימינה ומדמיין את עצמך בכל קטע וקטע של הדרך שבה לא נסעת הפעם.
  • אתה מבקר במקומות הנ"ל עם כל רכב שכור שאתה מקבל, ודואג לעבור גם מאחורי הבסיס הצבאי בגלילות, בעיקול ההוא שגורם לאובדן אחיזה ב-60 קמ"ש.
  • אם עברת שם והצלחת לגרום ל-ESP לעבוד, אתה נוסע הביתה עם תחושת נצחון וגאווה.
  • הרעיון של החברים שלך למשחק אינטראקטיבי זה אנגרי בירדס. הרעיון שלך זה "איך אני מגיע מתל אביב לנתניה מבלי להשתמש בבלמים".
  • אתה נוסע על הרמפה שיורדת לכביש החוף וצוחק בקול רם על כל המפגרים שכן משתמשים בבלמים.
  • ואז אתה קולט שאתה לא לבד באוטו.
  • אבל אתה לא מתייאש, ומנסה להסביר לנוסעים שלך מה מצחיק.
  • ואף אחד לא מבין, ואז אתה בא לפורום להוציא פה את התסכולים שלך.
  • למשפחה שלך יש כיסויים על ההגה והמושבים, ואתה בז להם על זה בסתר.
  • מאוחר בלילה, כשאתה לבד ולא יכול להירדם, אתה פותח את האינטרנט ו... הולך לאיביי, יד 2 ו-mobile.de לחפש מציאות.
  • אתה ת-מ-י-ד מוצא משהו לקוי בנהיגה של אחרים, לא משנה מי נוהג וכמה נסיון יש לו.
  • אתה שומע אנשים מדברים על "אמינות" ו"רק שיסע", ואתה נעלב בשם כל תעשיית הרכב האירופאית.
  • בשביל הקולגות שלך, רכב שכור זה כלי עבודה. בשבילך זה נופש פעיל, ולא משנה עד כמה הרכב קטן, ישן או דפוק.
  • אתה זוכר את הנסיעות שלך לחו"ל לא לפי המדינות בהן היית, אלא לפי המכוניות בהן נהגת שם.
  • אתה מתנדב לנסוע 2000 ק"מ במקום לטוס, ומבלה שעה בהכנת מייל מפורט להנהלה המסביר למה זה יותר משתלם.
  • גם כשזה לא יותר משתלם, אתה מוצא סיבות אחרות (ענן האפר הוולקני וכיו"ב).
  • חנית עקום, ואתה חייב ליישר את האוטו. אם לא תעשה את זה, התחושה הרעה תלווה אותך כל היום.
  • אתה שומע חבר שלך מדבר על איזה כיף לנסוע במיצובישי לנסר שלו, ומתאפק לא לפתוח את הפה ולהרוס לו את החגיגה.

true story, הכל מנסיון. :-)

פורסם
כשאתה קורא את ההודעה מעל, והדבר הראשון שעובר לך בראש זה "מתי אאודי הוציאו R3 ואיך לא שמעתי על זה?!"

well said

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אשתי למדה לחיות עם השריטה שלי כבר למעלה מעשור.

אין מה לעשות You Can’t Teach An Old Dog New Tricks

היא כבר אמרה לי שאם אנחנו זוכים בלוטו היא קונה לי פורשה 911 GT .

עכשיו מה שנשאר זה רק למלא טופס :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כשאתה לפני מבחן והמקום שאתה הכי מרוכז בו ללמידה, הוא המכונית (כאשר היא בחניה, כן?).

כשקורבט צהובה חותכת אותך בפראות ואתה מתחיל לצחקק כמו ילד קטן, שראה בחורה ערומה בפעם הראשונה.

כשאתה עובר ליד 911 ורוצה להמשיך ללכת, אבל הרגלים שלך לא נותנות לך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא יודעת אם כבר רשמו את זה, אבל קרה לי בסופר השבוע

כשאתה הולך עם העגלת סופר והיא נוטה ימינה ואתה חושב לעצמך וואי איך העגלה הזו צריכה פרונט דחוף !

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

:mm_yeah: זה גם מה שעבר לי בראש בשנייה הראשונה, ואז נקרעתי מצחוק.

כשאתה הולך עם העגלה בסופר ונזכר בשירשור הזה... ואז בודק כמה אתה יכול למשוך את הדריפט עם העגלה.

כשמשעמם לך רצח בגלל שאמא שלך בוחרת מה לקנות וזה לוקח זמן אז בינתיים אתה עושה דונאטס עם העגלה. :shock:

כשחברה שלך רואה אוטו מגניב והיא צועקת לך להסתכל למרות שאתה בדיוק מספר סיפור לשאר החברים שנמצאים איתכם (ואז אתה קולט שמדובר בסה"כ ביונדאי קופה :-)).

פורסם
לא יודעת אם כבר רשמו את זה, אבל קרה לי בסופר השבוע

כשאתה הולך עם העגלת סופר והיא נוטה ימינה ואתה חושב לעצמך וואי איך העגלה הזו צריכה פרונט דחוף !

זה לא קורה רק עם עגלת סופר אלא גם עם רכב עגלה.:wink::lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...