Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה חוזר מהעבודה בערב, נכנס הביתה , מתיישב על הספה כולך מצוברח, והאישה אוטומטית שואלת "מה קרה לאוטו?"

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אתה בודק מדי פעם ביד2 איזה רכבים ספורטיביים יש למכירה למרות שאתה בכלל לא מחפש רכב כזה:screwy:.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

-נכנס לפחות פעם בשבוע לאיביי ורושם את דגם המכונית שלי לראות אם יצא משהו חדש

שאפשר להזמין או אפילו סתם להסתכל על אביזרים.

אתה לא יודע מה עשית לי בנאדם.

אין לי מספיק זמן פנוי בשבוע בשביל לראות את כל מה שאני רוצה...:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
*חברה שלך מיודדת עם המתדלקים בתחנת דלק ליד בית גוברין.

ואתה בטוח שזה בגלל שאתה אוהב מכוניות? :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה שרשור אדיר!!! :)

אצלי זה ככה:

1. אחרי עשר שנים ביחד על הטלפון עדיין יש תמונה של BMW ולא של חברה שלי.

2. אותו דבר על הדסקטופ

3. כשאבא של חברה שלי מתקשר אליי ואומר לי שהוא ראה איזו בימר חדשה וישר חשב עליי.

4. כשחבר של אבא שלך מעיף אונו לברזל ואומר לך לבוא לקחת מה שאתה רוצה אתה רץ כמו ילד עם ארגז כלים ומתחיל לפרק במקום להמשיך ללמוד למבחני מועצה בחשבונאות.

5. כשאתה שומע את רעש של מנוע וזה מיד עושה טוב, לא משנה כמה אתה מצוברח.

6. כשאתה נהנה מכל אחד מהמהיר ועצבני\מסלול מסוכן\ הג'וב האיטלקי\ עקיצה ב60 שניות\ אחר עם מכוניות גם אחרי שראית אותם עשרות פעמים.

7. כשנוסעים ברכב וחברה שלך מזהה לפניך BMW או רכב אחר שאתה אוהב לפניך.

8. כשאתה נכנס פעמיים ביום לאיביי\יד2 ומחפש מכוניות מעניינות

9. כשהמחוג של הדלק כמעט על האדום ואתה מת ללחוץ אבל יודע שלא תוכל לתדלק לפני מחר בבוקר ובכל זאת מלחיץ ללחוץ ולקחת את הסיכון.

10. כשאני מגיב בשרשור הזה במקום להמשיך לקרוא במבחני מועצה משנים קודמות והמבחין המקדים מחר ב9.00.

טוב, זהו

ערב טוב ומקווה שהיה חג שמח!!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

כשאתה מגיע לפגישת עבודה בפארק ההי-טק של נס ציונה, קולט שיש שם בקצה מגרש חניה ענק חדש, כמעט ריק, ומחליט "לנסות" קצת את הרכב, תוך תקווה שהלקוחות לא רואים אותך מהחלון...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כשפקק תנועה ענק לא מזיז לך את הקצה הימני של הבי3ה, כי זה אחלה זמן לכוון את הרדיו ב-ד-י-ו-ק איך שאתה אוהב אותו, ולהנות מהמוזיקה בצורה שלא יכלת לדמיין במאזדיינת.

כשבפעם הראשונה אתה שומע על "גבות", ולא חושב שזה משהו שהאישה עושה אצל הקוסמטיקאית.

כנ"ל חצאית, בקניון הקרוב.

כשאתה בוהה ברכב נדיר כל כך עמוק שאתה לא שם לב שבעליו מגיע ושואל אותך אם "קרה משהו?" בטון מודאג (אמיתי, השבוע).

כשיש לך דיעה מגובשת לגבי קוניגזג, בוגאטי, למבורגיני, פורשה, פרארי ושות', כולל רעשי מנוע והתנהגות כביש, למרות שמעולם לא נהגת על אחת (שלא בNEED FOR SPEED).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הכל אמיתי!

- כשאתה ניכנס לרכב לא נוסע לאף מקום, שם מוזיקה ופשוט נהנה מהאווירה.

- כשאתה מחזיק את ההגה בשתי ידיים וממשש אותו רק כדי להרגיש קרוב יותר ומחובר יותר לרכב.

- כשאתה מסתכל קדימה ורואה בחצי העין את קצה הרכב והוא פתאום מאוד מזכיר לך דווקא רכב אחר שהיית רוצה. למרות שאין דימיון בין השניים.

- כשאתה מת כבר להגיע לחנות הקרובה לקנות את הווקס ולקרצף את האוטו. ופתאום לא מעניין אותך כמה זה יעלה.

- כשאתה מת למרוח את האוטו בווקס שוב פעם למרות שעברו רק 4 ימים.

- כשאתה שם מגן שמש למרות שאתה יודע שאתה יוצא רק ל 5 דקות.

- כשאתה מנהל וויכוחים עם האשה עוד מבעוד מועד שכשיהיו ילדים הם לא אוכלים באוטו!

- כשאתה מגלה שאתה מכור שמחפש באיביי שידרוגים לרכב. ואומר "זאת פעם אחרונה שאני מזמין משהו מכאן" ומזמין שוב למחרת!

- רלוונטי לימים הראשונים של השטיפה- כשאתה מסיים נסיעה פותח בגאג' מוציא ג'ילדה ועובר על הרכב.

- כשפתאום אתה מוצא את עצמך מתרשם מהפרטים הקטנים שיש ברכב ומנחם את עצמך ש"דווקא הרכב מעוצב יפה,ספורטיבי צעיר, מה כבר הוא שונה מהרכבים שאני מפנטז עליהם " .

פורסם

כשאתה הולך ברחוב והכל פקוק אז אתה ''מוריד הילוך'' ועוקף את כולם משמאל, תוך כדי חשיבה על רעש של

איזה אימפרזה טורבו וההשמעה שלו בפה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

כולכך רק שאצלי אני לא מדמיין, ולבסוף יש גם פורק לחץ כי זה חובה!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...