Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה נותן למכונית לעבוד בסרק לפני שאתה מדמים את המנוע, בכדי שהיא "תרגע" קצת אחרי הנסיעה.

אישתי הוסיפה:

* כשכל חרבון של יונה נראה לי כמו שריטה.

* שאני נותן שמות חיבה למכוניות.

* שאני מרצה לה שעה בטלפון על מה הייתה התקלה במכונית ואיך היא סודרה.

פורסם

כשאתה מגיע מאוחר בלילה לכיכר 'שלך' (בינינו למי מאיתנו אין איזו כיכר חביבה),

ומתפלל עוד מרחוק ש:

1.היא תהייה פנויה...

2. שעובדי מחלקת הגינון בערייה עדיין לא למדו לכוון את הממטרות לכיוון הנכון...

3. שהפעילו אותן הערב וכל הכביש רטוב!

:mm_yeah:

כלכך נכון!

פורסם
my 2 cent!

1) להאריך את הדרך הביתה רק כדי להיות עוד קצת עם האוטו.

2) לומר כ*ס אומ* מחירי הדלק, ולתת קיק דאון - כי חיים רק פעם אחת.

3) להעביר לניוטרל ברמזור וללחוץ על גז.

4) להזכיר את המקצוע של האמא של זה שעקף אותך הרגע בAMG.

5) יש לך בצרור מחזיק מפתחות של החברה של האוטו שלך.

6) אילו רק מחירי המכוניות בחו"ל שהם בדולרים/אירו- היו בשקלים! ואז אתה אומר שחצי מהבית שלך הופך לאוסף המכוניות של ביל גייטס.

7) לזכור חברים לפי המכוניות שלהם.

8) אתה פשוט סתם נהנה ללחוץ על השלט של הרכב, גם כשהוא במרחק 15 קומות מתחתיך.

ואיך אפשר לשכוח, לנתח את מצה הסוללה בשלט של הרכב לפי עוצמת המנורה שנדלקת בעת הלחיצה.

זה שלי...

כל המודגשים זה בדיוק אני+7!

מספר 2 עם הקיק דאון זה פשוט אני,כל פעם אני יושב עם חבר באוטו נוסע רגוע ,ואז אני מקבל את ה"ג'ננה" ואומר "ז*ין על הדלק"-ומביא את הקיק שמעלה לי את החיוך הכי גדול על הפנים!

פורסם

חח הגזמה רצינית,המכונית נועדה בשביל שילחצו אותה !

עוד משהו שלי ,זה כשאתה רואה איזה אוטו יוקרתי(מרצדסים אודי A7 וכו' ) ואתה מת להיכנס לו באוטו רק בשביל שתוכל להסתכל על האוטו מקרוב :) (כמובן שאף פעם לא עשיתי את זה).

וכמובן יש אתהדרפיטים בסופר ,את זיהוי המכוניות בלילה רק לפי הפנסים,

וכמובן לנסות לפרפר עם הרגליים כאשר אמא מסיימת לשטוף והרצפה חלקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה איתך, אני לא הייתי רוצה להכנס באף אחד...:S

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשאתה חושב שמה שחסר לך בעגלת סופר זה צופר.

כשאתה יוצא לטייל בעיר ביום כיפור, אתה הולך בצד הימני של הכביש. בעצם זה בכל שביל להולכי רגל.

אתה מעדיף לצאת לאנשהו ולא לשתות, מאשר לנסוע אם מישהו אחר. תוך כדי אתה שומע סיפורים של אנשים על איך שהם איבדו רישיון/התרסקו/וואטאבר בגלל שתיה, ואתה מוצא את עצמך מתנזר מאלכוהול לגמרי.

אתה סוחב את האוטו שלך למילואים, כי אתה מעדיף לישון באוטו ולא באוהל, כי ככה יש לך חתיכה של בית איתך.

כשאתה מחכה בתור למעדניה בסופר, אתה מחנה את העגלה במקביל למקרר/מדפים.

יש לך חיבה או שינאה למוצרי חשמל של יונדאי או דייהו, בלי קשר לאיכות המוצרים עצמם.

אתה בטוח שכש/אם תהיה לך בת, תקרא לה מרצדס, מגאן, סילביה, או קרינה. במקרים סופניים, אתה נותן לבן שלך שם ניסן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

"אתה בטוח שכש/אם תהיה לך בת, תקרא לה מרצדס, מגאן, סילביה, או קרינה. במקרים סופניים, אתה נותן לבן שלך שם ניסן."

תגדל להיות זמרת מקסיקנית. לא טוב.

שם של פוקימון. לא טוב.

שם של כוכבת פורנו. לא טוב.

קרינה כמו מה שנוטף ממכוניות יפניות? או כמו הטויוטה? לא טוב.

ואז מה? הוא יגדל להיות ספר? לא טוב.

בטח חובבי הואגיות (אני לא אנקוב בשמות) יקראו לבת שלהם פאביה ולבן שלהם לאון ;)

אחרי כל זה אני פשוט אקרא לילד שלי ממזר שמן ובזה נסגור את הסיפור :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשאתה עושה את הליכת הלילה שלך (מאוד מומלץ, יותר לניקוי הראש מאשר לספורט) ואז אתה רואה Infiniti G37 Coupe ואתה בטוח שהרחוב מואר בזכותה ולא בזכות עמוד התאורה, אשר נמצא לידה.

פורסם

כשאתה יוצא עם בחורה לדייט ראשון (כשעוד אמורים לנסות ולהרשים), ואתה רואה קליאו ספורט חונה, ואתה מתחיל לחפור למסכנה שעה בשכל על עד כמה שאתה אוהב את האוטו הזה ומה בדיוק אתה אוהב בו (כולל ירידה לפרטים הקטנים). (מקרה אמיתי לחלוטין מהסופ"ש האחרון, מיותר לציין שהמקרה לא הוסיף לי נקודות זכות אצל הבחורה :p)

פורסם
כשאתה יוצא עם בחורה לדייט ראשון (כשעוד אמורים לנסות ולהרשים), ואתה רואה קליאו ספורט חונה, ואתה מתחיל לחפור למסכנה שעה בשכל על עד כמה שאתה אוהב את האוטו הזה ומה בדיוק אתה אוהב בו (כולל ירידה לפרטים הקטנים). (מקרה אמיתי לחלוטין מהסופ"ש האחרון, מיותר לציין שהמקרה לא הוסיף לי נקודות זכות אצל הבחורה :p)

בחורה - קליאו ספורט, בחורה - קליאו ספורט, נו..יש כמוה במיליארדים :lol: קליאו ספורט יותר נדירות !

- כשאתה מתבונן על קולגה שלא יודע מה זה "טופ גיר" כאילו היה שוטה הכפר.

הבוז לך.

פורסם

שאתה הולך ברגל ברחוב שלך ורואה מכונית "עצובה" ששכחו את האורות דרך דלוקים.. ואתה חושב לעצמך כמה זמן היא כבר ככה

ואיך הסטרטר יניע ואיזה רעשים יהיו, כמה נזק למצבר וחושב אולי זה רכב של מכר ואתה עדיין יכול להציל אותו

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

שאתה מנסה לעשות דריפטים על רצפה רטובה עם גרביים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...