Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדהה עם רוב המנהגים המגונים שהוזכרו. אני בהחלט הולך ברחוב ומעיף מבט לפנים של כל אוטו לבדוק אם הוא ידני או אוטומטי ומרגיש שמחה קטנה שאני רואה ידני ואכזבה גדולה כשאני רואה אוטומטי.

דריפטים בסופר ואייפקסים במדגרות זה מובן מאליו :-D:lol:

חשבתי על עוד כמה 8)

זה בא כל כך בטבעיות כל המנהגים המוזרים, שכמעט ואני לא שם לב שזו הגזמה.

1. כשהחברים שלך רשומים אצלך בטלפון בתור שם ואוטו במקום שם ושם משפחה.

2. כשאתה זוכר את המספר שלדה של האוטו שלך בע"פ.

3. כשבמקום לצאת בשישי בערב הבילוי שלך הוא לשחק GT5 עם G27 על כיסא של טויוטה היילקס שנמצא באמצע הסלון.

4. כשאתה עומד במקום יפה עם תצפית בריאה לנוף הצפוני אתה מחפש כבישים ומנסה להיזכר איפה היית עם איזה עם אוטו ומתי.

5. כשאתה יורד מהרכבת, שם לב לריח רע אבל שמעלה בך זכרונות טובים ואחרי כמה שניות אתה מבין שזה ריח של ברקסים והוא מזכיר לך את סוף כביש בית אורן.

6. כשאתה מתרגל את הגמישות ברגל ימין בזמנך הפנוי בשביל "עקב בצד אגודל".

7. כשיש לך בקבוקי שמן ליד המיטה.

8. כשאתה מספר למשפחה ולחברים שאתה רוצה ללכת ללמוד באירופה בגלל סיבות כאלה ואחרות ובעצם הכל שקר אחד גדול, הסיבה היחידה שאתה רוצה ליסוע היא שיש שם ספורט מוטורי ומבחר רחב של מכוניות ספורט משומשות במחירים שפויים. וכן, זו סיבה מספיק טובה להגר.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

זה מאוד מרגיע שאני לא היחיד כזה :lol:

כמעת הכל מהנאמר תופס גם עליי, רק את הצליל של STI חברה עושים בשירותים :wink:

אני גם מנסה תמיד לגלות איזה רכב זה לפי הצליל של המנוע או התנעה, או לפחות אם הוא אוטומת\ידני, 4\6 צילינדר.

אפשר גם לעשות דריפטים עם המזוודה על גלגלים כשנוסעים לחו"ל.

פורסם

2.לבדוק מה חדש בבריאן מוטורס/אודי כל פעם שנוסעים למוזס

זה היה אחד טוב!

עכשיו נזכרתי בחיוך האינסופי שהיה לי ביום שגיליתי שהR8 הגיעה לאולם התצוגה :)

פורסם

כשאתה לומד נהיגה והמורה אומר לך לבצע חנייה בניצב ליד הרכב הלבן, אתה שואל אותו:" איזה רכב?!" - והוא עונה לך "הלבן", אתה מסתכל טוב וזורק לעברו "תגיד האימפרזה GT מאיפה אני יודע מה זה לבן עכשיו:evil:".

כשאתה לומד נהיגה והמורה צועק עלייך שפנית רחב מדי לרחוב חד סטרי ואתה בתגובה:" רחב שמרחב יש פה לאון קופרה חונה :twisted:".

כשאתה מנסה להתקרב לטסטר בזמן המבחן המעשי ושואל אותו על איזה רכב הוא נוהג, הוא עונה "שברולט אבאו"- אתה בתגובה מצחקק בביטול, משתלט על עצמך ומבין שעשית טעות.

(משפטים של הבן)

הבוז לך.

פורסם

שאתה נוסע עם חבר עם גולף 1.4 t והוא לא עובר את ה2500 בטענה שהגיר חסכוני, אני חוזר הביתה וחייב לתת כמה לחיצות כדי להשלים פערים:)

תמיר.

פורסם

3. כשאני מסתכל על רכבים של שכנים - אני מסתכל אם הצמיגים מתאימים לדריפט.

4. שאני רואה רכב אחרי תאונה, רכב נטוש או סתם רכב שחונה הרבה זמן ומפריע לחניה - אני בודר אם יש לו גאנטים במידה ובמרווח הברגים הנכון...

+1 :)

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם
כשאתה מחפש שם למכונית כבר כמעט שנה וגם זה אחרי שהבטחת לעצמך, שהפעם המכונית זו מכונית ולא גברת, ולכן היא לא צריכה שם (כן, בטח...).

אוהו, נגעת פה בעצב חשוף.

אני עדיין מחפש שם לחדשה שלי.

לישנות היו שמות, מן הסתם, אבל שם לזאתי מתברר כמשימה קשה- לא מצליח לחשוב על שום דבר, חוץ מ"נוח", משום מה. :shock:

סמוך עליי, נוח זה לא שם של אוטו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבאת אותי לנקודה הבאה:

כשאומרים לך "היום נוסעים באוטו שלך" ואתה בוהה בחבר מעל לדקה, עד שהוא נזכר לתקן ולהגיד "מכונית, התכוונתי למכונית" :)

פורסם

כשלקוח (בבאולינג) שואל אותך "מה ספייר נותן לי?"

והתשובה שלך היא "הוא מאפשר לך להגיע הביתה למרות הפנצ'ר, וביום למחרת לקפוץ לפנצ'ריה, אבל צריך לזכור שמותר להשתמש בו רק עד 80 קמ"ש".

(מקרה אמיתי, יש אפילו עדים).

פורסם

שלכלבים שלך קוראים "אמפרזה" ו"מיטו"

שבסלולרי יש לך תמונה של מכונית ולא של אישתך

שאשתך מתקשר אליך שיש אלפא חדשה בעיר

שאתה יודע את המיקום של כל הרכבים המיוחדים בעיר ולמי הם שייכים

שאתה נוסע פעם בשנה לנורברגרינג ואומר לאשתך שאתה נוסע לעבודה

שאשתך אומרת שההגה של המאזדה 3 שלה מגיב מצויין ובעל רגש

כמובן דריפטים עם עגלת הסופר ועם העגלה של האחיינית

שאתה משחק עם אשתך מי מזהה אלפא ראשון בזמן שאנחנו נוסעים

שאשתך עושה ספר תמונות מהטיול שלנו בחו"ל ומקדישה שתי עמודים לתמונות של מכוניות

שאשתך בטיול בחו"ל והיא מצטלמת בפורש בוקסטר והיא מבסוטה

אתה מתווכח עם אשתך על לקרוא לבן שלכם "רומאו"

שהחברים של צוחקים עליך שאתה לא תיתן למיילדת להוציא את התינוק עד ל9:11 בדיוק כדי שזה יהיה כמו פורש

שהאחות אומרת לאשתך שהיא צריכה ללדת ב15/6 ואתה מבסוט 156 היו אחד הדגמים הטובים של אלפא

שרשום לאשתך בטלפון "בעלי האלפיסט" שאני מתקשר

שאשתך קונה לך נעליים בצבע הריפוד של הGT כדי שתזכור אותה

ש15/12/2008 הוא יום אבל ואני לא הולך לעבודה בגלל שזה היום שהGT הלכה לעבודה

שעל המקרר בבית יש תמונה של הGT כדי שאני יזכר בימים היפים שלי איתה

הכל אמיתי לגמרי:-D:-D:-D

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

כשעוד בבדיקת מין הילוד (ומגלים כי זה בן) אישתך מזהירה אותך שלא להעיז למשוך את הילד לקארטינג ומכוניות.

כשאתה מדפדף לך בחוברת של לוח פוקוס כאילו וזה עיתון חדשות.

כשאתה מצטלם בחול באתרים וברקע אתה שומע רעש מנוע שלא רגיל ולבסוף התמונה יוצאת כשפנייך לצד.

כשהצילצולים בטלפון של הם של פורמולה 1 או של רכבים .

כשלחברייך קוראים יאשה והם בעצם תימנים שבמקום לאכול גת הם הולכים וגודשים ברגל.

כשאתה חולה וכל מה שאתה עושה זה לחרוש ( ש ו ב ) את הפרקים של פיפט גיר וטופ גיר.

כשאתה עובד ביום שישי משבע בבוקר ועד שש בערב וחוזר עם חיוך (הדרכות נהיגה בשישי ).

כשבתערוכת רכב אתה מסמן לבנות שעומדות ליד הרכב לזוז מהרכב כי הוא יותר מעניין.

כשהבן שלך רוצה לנהוג בכל רכב שאתה מגיע איתו הביתה .

כשאין שום סיכוי שיהיה לך בבית סוזוקי סויפט 3 צילינדר,סוזוקי באלנו,דייהולט.

כששואלים אותך על המשחק שהיה אתמול ואתה לא יודע על מה מדברים.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

-לא רק מכוניות...-

1. כשאתה מתחיל לספר משהו, במהלך הדיבור אתה שם לב שכנראה שוב ראית איזה אוטו מיוחד, והתחלת לדבר עליו במקום על הדבר שרצית לספר מההתחלה...

2. כשהחברים שלך משתדלים שלא להזכיר שום דבר שקשור למכוניות או אופנועים, כדי שלא תתחיל שוב עם הסיפורים..

3. כשאתה קורא סתם מתוך עניין על מכוניות שכנראה בחיים לא יהיו לך, ולא רלוונטיות אליך בשום צורה.

4. כשאתה מנוי למגזין מוטו כבר יותר משנה, ואין לך שום כוונה לקנות אופנוע כי זה מסוכן.

5. כשאתה לא חושב על כלום חוץ מהאוטו שלך, ואיך אפשר לשפר אותו.

6. כשאתה כמעט עושה תאונה בגלל שהתחלת לבהות באופנועים שחונים על המדרכה.

7. כשאתה עובד כמו חמור אך ורק כדי לפרנס את האוטו.

8. כשברגעים האחרונים לפני השינה, המחשבות האחרונות שלך הם החלומות לשיפור הרכב.

9. כשיש לך בפלאפון יותר תמונות של מכוניות שצילמת, מכל דבר אחר.

10. כשאתה עובר ליד האוטו, בכל הזדמנות שאתה נאלץ לצאת מהבית, כדי לבדוק מה שלומו.

11. כשאתה בכל זאת רוכש רכב, גם לאחר שכולם אומרים לך שאתה לא צריך, כי יש לך נסיעות חינם באוטובוס ואתה בכלל חייל...

12. כשאתה שוקל ברצינות לרכוש ידית הילוכים ביותר מ300 ש"ח...

13. כשחבל לך על כל גרוטאה נטושה שאתה רואה.

14. כשאתה חייב לעבור את ה4K סל"ד בכל נסיעה, לפחות לקצת זמן, למרות הכאב בכיס, רק בשביל הצליל...

15. כשאתה דוחק בחברים העצלנים שלך ללחוץ קצת, כדי שתוכל להרגיש את העוצמה של הרכב.

16. כשלפי תמונות הרכבים שצילמת מהפלאפון, אתה נזכר מתי זה היה ואיפה.

Honda civic EJ6

פורסם

שלמרות עליית מחירי הדלק שעומד כעת על 7.62 אתה אף פעם לא מצליח לוותר על לחיצות, עקיפות ו"מרוצים" עם נהגים במכוניות ליסינג שנראה לך שמתלהבים יותר מידי. וזאת שאתה מודע לזה שתתבאס לגלות שמיכל הלדק התרוקן מוקדם מהצפוי:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

שאתה רואה את הפניה האהובה עלייך, יודע שחברה שלך הולכת להתחרפן מפחד וכנראה למנוע ממך את הדבר השני האהוב עלייך,

ואתה בכל זאת מוריד לשני ונכנס לפנייה כמו קארט.

שאתה בכוונה מתחיל רק עם בחורות שגרות 30 ק"מ ומעלה ממך.

שאתה בוחר צימר לפי כבישי גישה.

• תוכן חדש...