Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דריפטים בסופר- יש!

תרגול אייפקסים במדרגות- יש!

כשחברה שלך כבר חונקת אותך בגלל שכבר בפעם המי יודע כמה אתה מסובב ראש למראה מכונית באמצע שהיא מדברת אלייך!

כשהחברה שואלת "איך האוטו הזה" ורגע אחרי זה מתחרטת בגלל שהתחלת לישפוך עליו את המידע שאתה יודע לגביו!

זה שלי. :-)

פורסם

כשאתה נוסע באיילון צפון, רואה בשלט חוצות ענק פרסומת עם בר רפאלי לבושה בלבוש מינימלי, ובשלט ליד את האיביזה החדשה ב88 אלף שקלים-ואתה מסתכל על הרכב ולא על בר :twisted:

פורסם

דריפטים בסופר? ברור.

קווים נכונים במדרגות? קבוע.

אבל זה,

כשאתה נוסע באיילון צפון, רואה בשלט חוצות ענק פרסומת עם בר רפאלי לבושה בלבוש מינימלי, ובשלט ליד את האיביזה החדשה ב88 אלף שקלים-ואתה מסתכל על הרכב ולא על בר :twisted:

:nono:

פורסם

כשאתה כ"כ חופר לאישתך במח על מכוניות שכשמגיע הנציג ליסינג להציע רכבים ומציע איביזה אוטומטית אז אישתי מתקנת אותו "זה לא אוטומטי, זה רובוטי DSG7!"

כשאתה כ"כ חופר לאישתך במח על מכוניות שכשנוסעים באוטוסטרדה (בצרפת) ואני רואה איזה ענתיקה באופק ואומר לה "תראי את הענתיקה שם, מעניין מה זה" ופתאום היא מפילה אותי עם "מה מעניין? זה סאאב 96" :shock:

מקרים אמיתיים לחלוטין!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

* כשעוצרת לידך C63 AMG עם בלונדינית ואתה מסתכל על הקליפרים ולא על הבלונדינית.

:mm_yeah: :mm_yeah:

יש לי שכנה מילפית עם האוטו הזה בדיוק... בעצם, מי יודע אם היא מילפית או לא? איזה ג'אנט מדהים!:)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
דריפטים בסופר? ברור.

קווים נכונים במדרגות? קבוע.

אבל זה,

:nono:

סליחה, אני מחדד-כשהיא לבושה רק בסוודר מינימלי אין על מה להסתכל. כשהיא בחזייה ותחתונים-שתישרף האיביזה :-D

• חברי המעגל הראשון
פורסם

- כשאתה רואה רכב כמו שלך אתה משכנע את עצמך ששלך יותר מושלם - "אה, חסרים לו כמה פלסטיקים, יש לו טאסות, זה בכלל רמת הגימור הנמוכה" וכו'..

- כשהשכן מכסח את הדשא בזמן שאתה ישן, אתה חולם על אופנועים.

- כשאתה רואה בחורה עם עגיל/נזם המח שלך מעבד את המידע כ-"יש לה מגנזיום".

- אתה רואה קליפים ביוטיוב של מבחני רכב עד הסוף גם כשזה בשפות שאתה לא מבין מילה.

- אתה קונה בגדים רק בצבעים שתואמים לריפוד ברכב.

- לא משנה כמה פעמים תרחץ ידיים, תמיד ישאר לך טיפה שחור מתחת לציפורן מהתעסקות ברכב.

- אתה רואה שבר של פנס ואתה יודע מאיזה רכב זה בא.

- פעם בשבוע אתה בחנות לאביזרי רכב.

- אתה שוכח בכוונה דברים באוטו כדי שיהיה לך לתירוץ ללכת לאוטו סתם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

- כשאתה מכיר בעל פה נפחי מנועים והספקים של כמעט כל מכונית הנמכרת בישראל

- כשאתה מרגיש צורך להציץ בכל חלון של מכונית בשביל לבדוק אם היא ידנית אפילו אם זאת מאזדה 3 רק ליתר ביטחון וכשאתה פוגש - במכונית שאתה מצפה שתהיה ידנית והיא אוטומטית אתה מתבאס כאילו עתיד התיבה הידנית מונח על כתפיך וברגע זה נסתם הגולל על המשך ייצורה.

- כשאתה זוכר כל מספר של כל מכונית שהייתה לך וברגע שאתה רואה את אותו הסוג בכביש אתה משווה את המספרים, מדמיין שהן היו יחד בספינה או מתבאס על זה שלה יש מספר קליט.

- צפייה בתוכנית "יום בחיי" בהוט בידור ישראלי ובתוכניות ראלטי אחרות רק בשביל הרגע שאולי תראה איזה רכב יש לסלב.

פורסם

תארו לכם מה היה קורה אילו כולנו היינו מגיעים לסופר באותה העת...

ועוד שניים משלי;

-החלפת הילוכים עם עפרון/עט בזמן ישיבות משעממות.

-חיפוש קבוע בערוצי הסרטים אחר סרטים 'מוטוריים'. לשמחתי יש לא מעט כאלו ב-MGM.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתה יודע שהגזמת עם הקטע של המכוניות כש...

אתה רק מחכה לנזילה או צ'ק אנג'ין רק כדי להרים אותה על ליפט.

אתה מתחיל להסתכל על הפרונט של הרכב ומחליט בעצמך שחסרה עוד מעלה כדי שהקאמבר יראה יותר שלילי.

כשאתה מתחיל ללבוש בגדים עם התמונה של הרכב שלך

:loco:

IMG_0341.JPG

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כשאתה הולך ברחוב ועושה עם הפה קולות של אגזוז-ברקס של וולוו בי12בי

כשאתה מגלה ששכנה שלך עובדת איתך והיא אומרת לך "אתה נראה לי מוכר, נראה לי שראיתי אותך שוכב פעם מתחת לאיזה אוטו"

כשאתה ממש מתבאס כשלא הצלחת לזהות מנוע מסויים לפי הצליל.

כשאתה מקליד חזק ומהר במקלדת במחשב כי זה נשמע ממש ממש ממש קצת כמו מנוע בוקסר.

כשאתה יודע מה הטעם של השמן מנוע באוטו שלך.

אני יכול להמשיך, המצב שלי קשה....

דניאל

אני שונא את הקיץ!

פורסם
תסלחו לי על הבורות, מזדהה עם רוב הדברים, יחד עם זאת מה זה אייפקס?

המושג אייפקס = שיא הפנייה.

לפירוט קרא את הודעתו של מוטי מיאטה בשרשור זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81081&highlight=%E1%EC%E9%EE%E4+%EE%E0%E5%E7%F8%FA

נ.ב. אני היחיד שעושה 4X4 עם עגלה של תינוק? עולנ במדרגות ,מרים גלגל ונוסע על לבנים ,התינוק מת על זה אני רק שומע אותו צוחק בעגלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...