Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...אתה בא לפתוח את הבית עם השלט של האוטו:lol:

קרה לי אתמול! כולי במיהורים, חזרתי מהבסיס 8 וחצי בבוקר, נעלמתי חייב להגיע לקאמרי בת"א עד 9 ! לבינתיים אני 5 דקות מול הדלת של הבית לוחץ על האזעקה של האוטו בלי לשים לב והדלת לא נפתחת ואני לא מבין למה, עד שהבנתי, השלט זה לאוטו לא לבית.... יופי חכם יצאתי.

+1 לכל מה שאמרתם,

לא יודע אבל מה איתכם, אולי פעם הגעתם למצב שאתם במועדון במסיבה וזה בלאגנים, פתאום כהרגלך אתה מבין שאין לך מושג איך רוקדים במסיבה, יעני איך רוקדים במסיבות מישהו יודע?? טוב, נזרום עם כל ריקודי החרטות של כולם, עד שאתה מוצא את עצמך עושה גז עם הרגל מעביר הילוכים עם יד ימין ועושה כאילו אתה נוהג ביד שמאל והופ יצא לך ריקוד:wink:

פורסם
1. עושה קולות של מנוע.

2. דריפטים עם העגלה של הסופר.

כשבאמצע ירח דבש בתאילנד אתה עוזב את אישתך לבד בחדר ב-1:00 בלילה והולך להתניע את הפיק אפ השכור רק כדי לרדת לאיזה מסלול שטח ולתת קצת בדריפטים.

כשבטיול באיטליה, עם אישה בחודש שביעי אתה רק מחכה שהיא תרדם על האוטוסטרדה שחוצה את טוסקנה כדי שתוכל לתת בראש 200 קמ"ש על הכביש בלי הערות ודרמות.

כשבאותו טיול אתה מכריח את אישתך לעלות איתך לסיבוב מהיר בפרארי קליפורניה רק כי אתה רוצה שהתינוק (יותר נכון עובר) יספוג את המוטוריקה כבר מהבטן.

כשבסיום אותו סיבוב אתה מכריח אותה לשבת במושב הנהג של הקליפורניה וה-458 שלקחת לסיבוב כדי לעשות תמונות, אבל אתה מצלם רק בטן הריונית בתוך הרכב....

כשהצעצוע היחיד שיש תינוק בן חצי שנה שלך בעגלה זה מתקן שכולל הגה, מראת צד, סוויץ' עם מפתח והגה עם ידית איתות (שכולם פועלים, כולל האיתותים).

כשמאז שיש לילד את הצעצוע הזה בעגלה כל תחילת נסיעה איתו מתחילה בכך שאני "מניע" לו את העגלה..

כשאין לך רכב ובתור פיצוי יש לך מושב נהיגה+G27 בשביל הנשמה.

כשאתה מטייל עם האישה והילד ומדגים לה אייפקסים עם העלגה של התינוק.

כשחפרת לאישתך כל כך הרבה על מכוניות עד שהיא הולכת איתך ברחוב ומצביעה לך על למבורגיני ואומרת לך "איזה קאליפר צהוב בן זונה יש לו!"

כשאישתך אשכרה מוכנה לשקול לקרוא לילד על שם מותג מכוניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כשאתה עם חברה של באמצע יער נידח והיא רוצה לפנק אותך ואומרת בוא תצלם אותי ב"מצבים מסויימים" בשביל שתוכל "לבדר את עצמך"\לחנוק את הקוף" בצבא ואתה אומר לה: "וואו מאמי תודה ,רק זוזי קצת ימינה שגם האוטו יכנס בתמונה.

כשאתה שוכב עם חברה שלך באוטו עם היד הפנויה אתה ממשש את המושבים ולא אותה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשאישתך מתחננת שתתחיל כבר לשרוק אחרי בחורות במקום מכוניות

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

* כשאתה מוציא מספר רכב רזרבי בשביל לתלות אותו מעל המיטה שלך בשביל התזכורת במקרה ואתה מוכר את הרכב :)

* כשאתה מנקה את האם אימא של הרכב ויוצא לפגישה, וכשאתה מתחת לבית של הבחורה שלך אתה מוציא את הג'ילדה ומתחיל לנקות את האבק שהצטבר בדרך.

* כשאתה מעדיף לסבול את הבכי של אח/אחיינית הקטנים שלך במהלך הנסיעה, מאשר לתת להם לאכול את הבמבה שהם כל כך אוהבים.

* כשאתה שוכב המיטה ומדמיין כמה מעולה זה יהיה אם תוכל להכין מתקן כלשהו על מנת להכניס את הרכב לחדר שלך.

* כשאתה מחליט לישון ברכב בשביל להיפרד ממנו, יום לפני שאתה מוכר אותו.

שונא גזענים !.

פורסם

כשאתה רוצה לצאת ולנסוע לאן שהו ואתה מתניע את הדלת ביציאה מהבית בטעות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

למבוגרים שביננו

לאחר שיש לך אשה וילדים

אתה מגיש מצגת ללקוחות פוטנציאליים וצריך להיראות פיקס...

ופתאום אתה מגלה ששכחת להחליף את תמונת הרקע בלאפ טופ

ובמקום להסתכל על רקע אופיס ווינדואוס כחול או תמונה משפחתית

הם מוצאים את עצמם בוהים בתמונה של פרננדו אלונסו מאליפות רנו 2006

ומתחילים להרהר אם אתה מספיק רציני

ואתה אומר- שוב פעם הילד שיחק עם המחשב....

פורסם

כשאתה נרשם לפורום רק של מכוניות כדי להגדיל את הידע שצברת ברחוב

להכיר אנשים אנונימיים.. ולקבל תחושת שייכות ופרגון אדיר, אפילו שאתה מבזבז כסף על שטויות ושורף דלק בשביל הכיף.

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

1.להסביר לאנשים את הדרך כשהנק' ציון הם המכוניות

2.לבדוק מה חדש בבריאן מוטורס/אודי כל פעם שנוסעים למוזס

3.לעשות בבית קולות של מנועים

4.לנסוע לחו"ל והדבר היחידי שאתה מחפש זה מכונית שלא תראה בארץ

5.בכל התמונות של הטיולים חייבת להיות לפחות מכונית מעניינת אחת

6.לראות סרטים רק בגלל מכוניות שיש בהם

7.לדעת איזה מכוניות מיוחדות יש לך ביישוב ולדעת למי הן שייכות

פורסם
1.להסביר לאנשים את הדרך כשהנק' ציון הם המכוניות

2.לבדוק מה חדש בבריאן מוטורס/אודי כל פעם שנוסעים למוזס

3.לעשות בבית קולות של מנועים

4.לנסוע לחו"ל והדבר היחידי שאתה מחפש זה מכונית שלא תראה בארץ

5.בכל התמונות של הטיולים חייבת להיות לפחות מכונית מעניינת אחת

6.לראות סרטים רק בגלל מכוניות שיש בהם

7.לדעת איזה מכוניות מיוחדות יש לך ביישוב ולדעת למי הן שייכות

קלעת בול- זה אני.

עכשיו חזרתי מתאילנד, כול בנקוק חיפשתי מכוניות.!

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
א. רכב מעניין יסובב לי את הראש הרבה יותר בקלות מאשר בחורה מעניינת :roll:

+1

זה בדיוק מה שקורה לי!:lol:

כמה משלי:

א.כשאתה הולך לפעמים יום שלם ומוציא מהפה קולות של פריקת לחץ.

ב.כשאתה מנסה לחקות מהגרון את הגירגור של מנוע בוקסר.

ג.כשאתה שומע ברחוב איזה סאונד של רכב ספורט או ספורטיבי ומרגיש צמרמורת כאילו מינימום קיבלת אורגזמה.:wink:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

1. שאני כועס על אישתי שאנחנו הולכים ללידה של הילד הראשון - כי אירגנתי בדיוק לאותו יום אימון דריפט.

2. ששלושה שבועות אחרי הלידה של הילדה השניה, אני טס לארבעה ימים להונגריה לתחרות דריפט.

3. כשאני מסתכל על רכבים של שכנים - אני מסתכל אם הצמיגים מתאימים לדריפט.

4. שאני רואה רכב אחרי תאונה, רכב נטוש או סתם רכב שחונה הרבה זמן ומפריע לחניה - אני בודר אם יש לו גאנטים במידה ובמרווח הברגים הנכון...

• תוכן חדש...