Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מרגיע זה לגלות שיש עוד אנשים שעושים דריפטים עם אגלה ומחשבים מסלולים במדרגות

בנוסף:

כשהשקעת כמה שנים וכמה אלפי שקלים (או דולרים) באוסף דגמי המכוניות שלך

אתה קונה רכב לא שימושי במיוחד (206XS) מוסיף לו סאב ועדיין מנסה לנסוע לסופ"ש עם אוהל/מנגל/כיסאות מתקפלים/ציוד של החברה

לבר מצווה אתה מבקש כמתנה טיסה לתערוכת ג'נבה

אתה יושב שעות באיביי לחפש רכיבים לרכב/דגמים של מכוניות חדשות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
שאתה רואה את הפניה האהובה עלייך, יודע שחברה שלך הולכת להתחרפן מפחד וכנראה למנוע ממך את הדבר השני האהוב עלייך,

ואתה בכל זאת מוריד לשני ונכנס לפנייה כמו קארט.

quote]

כמה שאישתי מסכימה עם המשפט הזה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

השרשור הכי מצחיק שקראתי פה עד היום.

אני צריך להראות לחברה את השרשור "שתבטל" את התור לפסיכיאטר שקבעה לי עקב שריטת ייתר לרכבים.

ועכשיו לעניין:

כשאתה בשירותים, לקחת את הפומפה, להדביק אותה לרצפה ולתרגל העברות הילוכים, כאשר נעלי הבית משמשים דוושות.

ללכת עם החברה בחניון, לעשות לה בוחן פתע, לגבי כל מכונית , איזה מכונית זאת ואיזה דגם היא, כמובן החוקים הם עד 3 פסילות.

להושיב את האחיינית (בת ה-8 חודשים), על הברכיים, לתרגל אותה בנהיגה על ידני, ולהוסיף רעש מנוע.

שבוע טוב אנשים.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

קודם כל איזה יופי לראות פה את כל הסטיות של כולם,

פתאום אני מרגיש נורמלי.

צץ לי עוד משהו בסוף השבוע-

לעלעל באלבומי תמונות משפחתיים ישנים כדי לחפש מכוניות קלאסיות מגניבות

אותו הדבר רק עם עיתונים ישנים.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כשבני משפחה ממש קטנים שלך (במקרה שלי בני דודים) יודעים לזהות דגמים וסמלים של מכוניות שהם עוד בקושי יודעים לדבר

פורסם

כשבגיל 3 אתה לומד לקרוא באמצעות קטלוג של מכוניות ואח"כ לוקח את אמא למסדר זיהוי ברחוב. (עבדכם הנאמן, ב-1960).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
- כשאתה מכיר בעל פה נפחי מנועים והספקים של כמעט כל מכונית הנמכרת בישראל

- כשאתה מרגיש צורך להציץ בכל חלון של מכונית בשביל לבדוק אם היא ידנית אפילו אם זאת מאזדה 3 רק ליתר ביטחון וכשאתה פוגש - במכונית שאתה מצפה שתהיה ידנית והיא אוטומטית אתה מתבאס כאילו עתיד התיבה הידנית מונח על כתפיך וברגע זה נסתם הגולל על המשך ייצורה.

- כשאתה זוכר כל מספר של כל מכונית שהייתה לך וברגע שאתה רואה את אותו הסוג בכביש אתה משווה את המספרים, מדמיין שהן היו יחד בספינה או מתבאס על זה שלה יש מספר קליט.

- צפייה בתוכנית "יום בחיי" בהוט בידור ישראלי ובתוכניות ראלטי אחרות רק בשביל הרגע שאולי תראה איזה רכב יש לסלב.

כ"כ נכוןן, חשבתי שאני האידיוט היחידי שבודק את הגיר חחחחח

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

כשחבר שלי מתבאס שאני יודעת על מכוניות יותר ממנו.

כשכל החברות שלי מכירות דגמים של מכוניות ויודעות לספר לי איזה אוטו יש לחבר שלהן.

כשאנשים מכירים אותי בתור זאתי שחולה על מכוניות.

כשהייתי קטנה העדפתי תמיד לשחק במכוניות במקום בבובות.

כשיש לי שיחות ארוכות עם אבא על מכוניות ואמא לא מבינה דבר.

כשאנשים מוסיפים אותי בפייסבוק ומתחילים לדבר איתי על מכוניות ואין לי מושג מי הם בכלל.

כשקרוב משפחה מבוגר ממני באיזה 15 שנה מתייעץ איתי לגבי קניית מכונית.

כשהחבר אומר שיש לי אובססיה לא נורמלית למכוניות.

כשלכל החברות יש דסקטופים של דוגמנים חתיכים או חתולים/כלבים חמודים - לי יש דסקטופ של פרארי.

כשאני שוקלת לעשות קעקוע של הסוס הצוהל של פרארי על הרגל.

פורסם

מקרה מהיום - נוסע חזרה הביתה אחרי קניות עם הבתזוג,זוחל אחרי טריילר משא-כבד צבאי.

בסרן האחרון שלו,הזוג צמיגים הכי שמאלי רוקד כל כך,שנדמה שעוד שניה הם משתחררים עם הברגים ועפים לכביש.

מעיר לבתזוג על הנעשה מקדימה,וכמה זה לא אחראי וכו' - וההיא? בכלל נרדמה :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כשנשאר לך לקנות רק עוד 2 מכוניות בצבעים כחול וכסף מהסוג שכבר יש לך כדי להשלים סרייה של צבעים שאיתם שווק הדגם.

כשיש לך במחסן מלאי חלקים ספייר לאוטו שמספיק לפחות ל 5 השתתפויות בדמולישן דרבי.

כשהמכונאי שלך מתחיל להזיע ולקלל דברים לא ברורים בערבית בכל פעם שאתה נכנס עם אחד הרכבים שלך למוסך.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

כשאנשים שאתה לא מכיר בעבודה, ניגשים אלייך כדי להתייעץ לגבי איזה רכב כדאי להם לקנות.

כשאנשים שאתה לא מכיר בעבודה, ניגשים אלייך כדי להתייעץ לגבי איזה רעש מוזר שהרכב שלהם עושה, ואתה עוזב הכל ויוצא איתם לחנייה (גם באמצע בפגישה עם IBM, אבל הם רגילים כבר לשיגעון שלי).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...