Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאתה לפני מסיבה , ואתה בחנייה של המועדון וכולך מסטול מת ומה שאתה עושה זה להתחיל לסרוק את החניון אולי תראה שם איזה מוסטנג או משהו מדהים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ עבור משהו טרי:

השעה 3 ומשהו בלילה והחברה שלך צועקת עלייך ומפצירה בך שהיא מעדיפה שתעצור ליד בנות ותשרוק להן! העיקר שתפסיק לעצור ליד מכוניות (וזה קרה רק פעם אחת באותו ערב).

אותו ערב אבל כמה שעות קודם- הולכים לסרט, מלא בנים, מלא בנות אני והחברה הולכים מהאוטו לכיוון הכניסה לסינמה (חנינו בקצה החניה בגלל מחסור בחנייה) ובדרך במקום להסתכל על הבנות שלבושות בחצאיות אתה מסתכל רק על המכוניות, עד כדי כך שהחברה צוחקת ואומרת "אתה מסתכל על מכוניות כאילו הן בנות". דקה אח"כ היא אומרת "קבל איזה שמלה יפה יש לה" ואתה "כן כן.. יפה מאוד" ובנתיים מנסה להבין אם זו M3 אמיתית או רק קיט מאוד מושקע. :-):shock::lol:

פורסם

כשאתה "שוכח" כל מני דברים באוטו ותאכלס זה רק בשביל להעיף עוד מבט.

שאתה יושב עם חברים ובשיא הערב מחליט לצאת מוקדם, כי יש עבודה מחר(כן בטח).

כשבדף המועדפים שלך בגוגל כרום הדבר היחיד שלא קשור לרכב זה פייסבוק.

כשחבר שלך מתקשר אלייך מהצבא ושואל אותך למה ה"פורד" לא מניע לו.

שאתה יודע שGT5 זה משחק מסריח לעומת פורזה באקס בוקס :)

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

פורסם

חחחחח אני חייב להוסיף כמה...

-כשאתה נוסע עם חברה שלך אחרי שהיא השקיעה בפן 3 שעות וסופסוף הסתדר לה הפוני בדיוק איך שהיא רצתה,

השעה 2 בלילה ובחוץ קור של 5 מעלות אבל באופק אתה רואה מנהרה! אתה יודע שהיא תתחרפן ותקפא למוות

ושאתה יכול לשכוח מסקס/יחס הערב... או שהיא תוריד לך כאפה לפנים ובכל זאת אתה פותח את החלונות, מוריד 4 הילוכים במכה

ומדביק דוושה עד שאתה מכפיל/משלש את המהירות המותרת או עד שנגמרת המנהרה, המוקדם מהשניים.

וחברה שלך צורחת כמו מטורפת, שזה מוסיף לאפקט של הסאונד...:mm_yeah:

-כשאתה לפני פניה שווה ומסיע מישהו/י וברגע שאתה שולח אצבע לנתק את ה-ESP אוטומטית הם מתכווצים בכיסא :lol:.

-אתה כבר לא ילד, ובכל זאת ברגע שיש חתול ליד האוטו אתה רודף אחריו בכל החניה אל מול עיניהם ההמומות של השכנים!

-אתה בדייג בצפון, שקט, שלווה, השעה 5 בבוקר. פתאום אתה דופק שאגה " איישיווואוווווווווווווו!!!!! "

חברים שלך עפים מהכסאות שלהם, חלקם נופלים על הסלעים, חלקם רצים לעזור לך כי חושבים שתפסת כריש,

ולבסוף מתברר להם שראית פורשה GT3 שחורה עם צנרת של אקרפוביץ' דוהרת בהרים בכלל קילומטר ממך :king:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תארו לכם מה היה קורה אילו כולנו היינו מגיעים לסופר באותה העת...

זה היה הופך למפגש דריפטים עם קונוסים מכל הבקבוקים שם

Lancia DELTA G.T.i.e 89' 1.6L

פורסם

כשאתה מזמין במיוחד מ- ebay מודעות ישנות של GTI מתחילת שנות ה- 80, כדי למסגר אותן עם פספרטו מיוחד לפוסטר אחד גדול...

אבל איך אפשר להתנגד לפרסומת שכותרתה: Serious. Fun. או Dust thy neighbour ??

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כשיש לך מגל"ר באחד התאים ומדי פעם ברמזור אתה ממגל"ר את הדשבורד, כפתורי השליטה והרווחים בין הפלסטיקים כדי להסיר אבק ושומשום.

אשם...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ניסיתי לערוך אבל עבר הזמן, אז:

"עריכה: ואז אתה נתקף פרץ נוסטלגיה (מדומה?) ורץ וקונה ב- 3$ גם את זו שאומרת: Kick a little asphalt... (על אף הנהג המשופם)"

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרגתם אותי, באמת טוב לדעת שאני לא חריג.

לא קראתי את כל התגובות אבל בכל זאת ארשום:

-נכנס לפחות פעם בשבוע לאיביי ורושם את דגם המכונית שלי לראות אם יצא משהו חדש

שאפשר להזמין או אפילו סתם להסתכל על אביזרים.

-אם אני רואה מכונית יוקרה אני מנסה לשכנע את עצמי למה היא מכוערת וכמה טוב שאין לי

אותה, שבתכלס הייתי מת רק ללקק את דוושת הגז שלה.

-דריפטים עם כל דבר שזז.

-מחליף כמעט כל שבוע רקע של מכונית אחרת במחשב.

פורסם

כשאתה באמת נכנס למריבה עם בת הזוג שלך כאשר היא לא זורקת תחת בסיבובים :)

רציני לחלוטין, החברה עשתה תאונה עם הפורש וקיבלה מוסטנג GT פתוחה חלופית, הביטוח רק על שמה אז בכל נסיעה אני חוטף עליה קריזה כשהיא מאטה בסיבובים, ואני צועק לה : תלחצי תלחצי !!! וכשהיא לא לוחצת אני מפנה את מבטי לחלון הנוסע ולא מדבר איתה כל הדרך . מניאקית. כשתחזור הפורש מהמוסך אני אגרום לה לבכות !!!

haters will hate

פורסם

וואלה עברתי על רוב העמודים פה וזה.... באמת לא ניתקלתי, מצב אמיתי!! לגמרי!

* שחברה שלך מתחילה להתווכח על רמת ההספקים ומומנט של רכבים בשנתונים 92-00

* שחברה שלך מזהה צלילים של התנעות ומסוגלת להגיד דגם

*שאתה הולך ברחוב ושהיא מזהה רכב נדיר אומרת לך להסתכל לפני שאתה בכלל שמת לב אליו

כן כן, המצב עד כדי כך קשה ;)

ו100% לגבי כל הקווים הנכונים, פניות, רעשים, עגלות, דריפטים אפילו עם הנייד עושה את זה....

פורסם

*אם מישהו זר שואל אותך אם אתה אוהב מכוניות זה נגמר בשיחה של יומיים רצופים.

*חברים שלך מראים אחד לשני בפאלפון תמונות של הטיול עם המשפחה/חברה ולך יש רק תמונות וסרטונים של טיולי נהיגה.

*חברה שלך מיודדת עם המתדלקים בתחנת דלק ליד בית גוברין.

*כבר טעמת את כל המשקאות במכונה שבחדר המתנה במוסך.

*השכנים שלך יכולים לדעת באיזה מצב רוח אתה לפי הסלד שאתה יוצא מהחניה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כשאתה נוסע לאסוף מישהי משדה התעופה, בשעות הקטנות של הבוקר, ובזמן שאתה ממתין לה, כל מה שאתה מצליח לחשוב, זה איך היית מעיף את כל המטוסים מהשטח וחוגג שם עם STI.

כשאתה חושב להוציא רישיון על אופנוע ואז אתה מבין שאתה לא יכול להשלות את עצמך ולא משנה מחירי הדלק, מכונית תבוא תמיד במקום אופנוע.

• תוכן חדש...