Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.כשנשאר לך בקבוק מלא של וקס תוצרת חברת X ואתה שואל את עצמך האם לקנות וקס תוצרת חברה Y כדי לדווח לפורום על ההבדלים ביניהם.

2. כשאתה קם בבוקר ולפני שאתה אומר שלום לשכנה אתה כבר נמצא ליד הרכב ובודק שהכל בסדר והרכב שלך לא נגנב/נשרט ע"י חוליגנים.

3. כשהחברה שלך אומרת לך שאתה משקיע יותר מדי ברכב.

4. יומיים אחרי סעיף 3 מגיעה לך ערכת דיטיילינג לרכב שעלתה 1600 שקל והחברה שלך מתלוננת שכבר חודשיים לא יצאתם אפילו לסרט.

5. כשיש לך מבחן ביום ראשון ואתה חושב מתי לקום בבוקר יום שבת כדי לשטוף את הרכב לפני שהפח יהיה חם.

6. כשהבוס שלך בעבודה שולח לך במייל ביקורת רכב על דור חדש שיצא לרכב שלך.

7. כשהחברה שלך אומרת שספויילר יראה יפה לרכב שלך מרוב שאתה חופר לה-למרות שהיא לא ראתה אפילו איך ספויילר נראה במציאות.

8. כשחברה שלך הולכת איתך ברחוב, עובר איזה רכב שאתה אוהב, אתה בוהה בו-ונכנס בעמוד חשמל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-כשבעבודה אתה יוצא כל שעתיים החוצה לבדוק שהכל בסדר עם הרכב בחנייה.

-כשאתה חש בצער כלפי נהגי הליסינג שעומדים אתך ברמזור.

-כשאתה מתדלק אך ורק בשירות עצמי, לא בגלל המחיר, אלא בגלל שאתה פוחד שהמתדלק ישרוט את הרכב עם הפיה/ ישכח להחזיר את הפקק/ יעשה משהו מטומטם אחר לרכב.

-כשאתה מקבל משכורת ישר אתה חושב מה אפשר לעשות עם הכסף לרכב.

-כשאתה מנסה לקרוא מה כתוב על צמיגים של מכוניות צעצוע.

-כשאתה לבד אתה מדבר אל הרכב, ולוחץ על הגז כאילו הוא עונה לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשאתה לוקח לטיול את הילד בעגלה אתה עושה לו בכל פנייה דריפט , כל עצירה קולות חריקת צמיגים וכל האצה מיני ווילי להמחשת התאוצה המטורפת מפאת היחס משקל שיש לעגלת הTURBO שלו :D (הנאה אחורית כמובן)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
-כשבעבודה אתה יוצא כל שעתיים החוצה לבדוק שהכל בסדר עם הרכב בחנייה.

1+ אמיתי לגמרי. :snipersmi

פורסם

המשפט הכי טוב ונכון בפורום הזה ,שנינו צריכים פסיכיאטר דחוף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

+1

רק שלפעמים אתה לא לבד וחברה שלך שואלת למה אתה לא מקשיב לה...

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

כשחברה שלך כבר צועקת עלייך שנמאס לה שאתה מדבר כל הזמן על מכוניות...

כשהחברה מדברת איתך על מתנה לחברה הכי טובה שלה ומסבירה לך על כמה זה חשוב לה שתעזור לה לבחור נכון, ואתה רק מצליח לחשוב על האם קדילאק CTS-V (זו שאני מפנטז אלייה כבר שנתיים) ניראת יותר טוב בלבן/אדום או שחור וברגע שהיא שואלת על אם אתה בכלל מקשיב לה, אתה עונה שאתה לא מצליח להתרכז בגלל משהו ממש ממש חשוב... :roll:

כשהמורה שלך בבי"ס נותן לך דוגמאות מעולם המכוניות (בנוגע לפירסום ושיווק בעיקר) בשביל להסביר לך יותר טוב את הנושא שלא הבנת. :shock::wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
המשפט הכי טוב ונכון בפורום הזה ,שנינו צריכים פסיכיאטר דחוף.

אם היה לי כסף מיותר לפסיכיאטר הייתי משקיע אותו ברכב. עדיף לא?:wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשהמורה שלך בבי"ס נותן לך דוגמאות מעולם המכוניות (בנוגע לפירסום ושיווק בעיקר) בשביל להסביר לך יותר טוב את הנושא שלא הבנת. :shock::wink:

המורה שלי כבר התייאשה ממני, היא אמרה שהיא לא רוצה לשמוע יותר על יבואני רכב, ובמיוחד צ'מפיון מוטורס כל עוד יש לה מאזדה. מיותר לציין את המסיבה שהיא עשתה כשסיימתי את התיכון.

הבוז לך.

פורסם

דווקא אני קיבלתי דוגמאות בעיקר על צ'מפיון. אבל זה כי למורה יש פולקסוואגן והייתה תקופה שפירסמו חזק את האיביזה אז אלו היו הדוגמאות שלו בעיקר. :-)

אבל לא היה חסר גם BMW מרצדס ומאזדה פה ושם...

פורסם

כשהמורה שלך למבוא לפסיכולוגיה (מה הקשר למנע"ס, למען השם?) נותן כדוגמא את עניין הבעלות על מכונית ספורטיבית כרצון לתשומת לב ומשיכת עיניים בלבד, ואתה טוען שלא כל מי שנוהג במכונית כזו, מחפש "עיניים" , אלא קונה כזו בשביל עצמו בלבד (ויכוח של עשר דקות שלמות).

פורסם

כשיש לך באייפון תיקיה בשם "Cars" עם כל מני שטויות עם רעשים של מנוע \ פורקי לחץ וכו'

כשיש לך באוטו

סתם בשביל לשמוע רעש של פרארי בזמן שאתה נוהג

כשכל חבר שרוצה לקנות רכב מתייעץ איתך קודם

כשאמא שלך מבקשת ממך להקפיץ אותה לאיפשהו, אתה אומר לה אין בעיה כנסי להתקלח אני מחכה לך באוטו (ויורד לאוטו עוד לפני שהיא נכנסה להתקלח בכלל)

כשאתה מחפש פנסים מיוחדים לרכב שלך, ובגלל שאתה לא מוצא אתה קונה חלופי ועושה לו עיצוב קאסטום

כשאתה מגיע עם פיאט פונטו לצריכה של 1:9 עירוני :lol::oops:

כשיש לך מגבונים ברכב רק בשביל שתוכל לנקות קקי של ציפורים

כשאתה חונה רחוק מהבית רק בשביל לא לחנות מתחת לעץ

הכל אמיתי לגמרי :lol::lol:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

שברת אותי כאן :D

למרות שבאכלס זה יותר לכיוון ה 1:8.5

וזה גם כולל כמה נסיעות מחוץ לעיר