Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כיוון פרונט נכון וצמיגים גמורים מאחורה תאמין לי שאקשן לא יחסר לך 8)

אני הייתי מעדיף המבורגר 200 של מוזס מאשר 400 של מקדולנס

ובמגרש החלקה זה עוד יותר כיף, אבל במציאות אני אוהב את הצמיגים שלי טריים ואת הפרונט שלי מכוון נורמאלי, אז אני אשאר עם ה 400 כוח סוס והנעה קדמית, יודע מה, אפילו 300 כ"ס יספיק לי...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כמו שכתבתי בשירשור אחר:

לבוא לאוטו בפוזה, ככה, לאט, לשאול אותו בקול תינוקי "מי חמוד??!?!!??!?!11", לצפצף בשלט-ולדמיין שהוא הרגע ענה לך, וצחק כמו שתינוקות עושים.

(אני, בגיל 24-25 עם המריאה שלי ז"ל)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שחברה שלך נכנסת להיסטריה בכל פעם שיד שמאל מתקרבת לכפתור הכיבוי של הESP :roll:

שאתה גר מטר מכביש נס הרים הנודע,והגעת למצב שרוכבי האופניים שם עושים לך אצבע משולשת בכל פעם שהם מזהים אותך עובר.

אני צריך גמילה מהכביש הזה.

פורסם

כשכל פעם שאתה תקוע אחרי מישהו שהולך לאט לפני שאתה עוקף אותו אתה עושה עם היד תנועה של הורדת הילוך. :|

רק אני לוחץ על הנייטרו?

מתחדשת*

פורסם
רק אני לוחץ על הנייטרו?

בנייטרו הפסקתי להשתמש כבר בגיל 17...

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
גדול ונכון.

הנעה אחורית אוט' ומנוע חלש זה כייף, וכשהכביש רטוב בכלל תענוג :)

רק תזכיר לי כמה ימי גשם בשנה יש בישראל?:roll:

אני אעדיף קליאו MK1 על מיאטה אוטומטית עם מנוע חלשלוש,גיר מסרס בלי דיפרנציאל מוגבל החלקה,עם צמיגים צרים והיא עוד עולה כמעט כפול!!!פתאטי.

מגאן קאפ תעשה קציצות מ-NC בכל מצב נתון,עכשיו יבואו כל חכמי הפורום שסוגדים להנעה אחורית ויטענו ש-NC יודעת לבצע דריפטים-אוקיי זה נכון אבל עם המנוע החלש שלה היא רחוקה שנות אור מלהיות הדריפטרית המושלמת(M3,370Z).

בסופו של יום כולנו נעדיף הנעה אחורית/כפולה על פני הנעה קדמית אבל לא בכל מחיר(מחיר מופרז ומחסור בכח).

לא כל רכב עם הנעה אחורית עדיף אוטומטית(מיאטה אוטומטית) על הנעה קדמית,גם לא מבחינת ההתנהגות ופאן.

הסגידה העיוורת הזאת מתחילה להימאס.

turboy

פורסם

זה ויכוח שאין לו סוף.

אתה מעדיף הנעה קידמית? סבבה, תהנה בתת היגוי.

יש אנשים שיעדיפו הנעה אחורית לא משנה באיזה מצב (אוטו', מנוע וכו'...)

אני מכרתי את הקליאו ספורט שהייתה לי בשביל מיאטה NA.

כל אחד וטעמו. אתה היית מעדיף את הקליאו עם ההנעה קידמית וה"כוח" ואני את המיאטה עם ההנעה האחורית החלשה.

היום אתה יכול להביא מיאטה NA במחיר זול יותר משל הקליאו.

ואף אחד לא אמר שהמיאטה NC קרובה להיות הדריפטרית המושלמת, ובכלל לא נכון להשוות בין הNC לM3, אתה מודע להבדלים בין המחירים שלהם? אם לא כדאי שתבדוק.

המיאטה NC נותנת תמורה מצויינת למחיר שלה, ועוד לא התחלתי לדבר על ההחזקה. אתה רוצה להשוות החזקה של M3 לNC? נראה לי שזה מיותר... אבל אם אתה מתעקש תחכה לתום מהפורום שיסביר לך, היו לו את שתי המכוניות.

אם באמת רוצים להמשיך להתווכח על זה צריך לפצל את השירשור הזה...:roll:

פורסם

אם הייתי בקבר חס וחלילה הייתה מתהפך עכשיו פעמיים.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

אדיר אנשים אהבתי פלוס.

התוספות שלי, רובם מהזמן האחרון.

1 כשאתה חושב ברצינות תהומית (חלקים, התאמות, עלות) איך לקחת טיוטה היילקס ולדחוף בה מנוע סמול בלוק (כי הביג בלוק לא יכנס). כולל להחליף גיר, טרנספר, סרנים, צמיגים, צלבים ושאר טובין. להוציא ממנה הכל (כולל השטיח ברצפה, כולל הבידוד כולל הדש בורד) חוץ מהכיסאות הקידמיים. להתאים לה אגזוז סגנון משאית מאק ואשכרה לשים את הסמל. להרכיב שנורקל שאפילו במעבר מים שהתנין נכנס לך מהחלון המנוע עדין נושם אויר נקי ופולט ענני גז עצומים ללא הפרעה. ועוד המון פרטים שאני משמיט כדי לא לחשוף עד כמה אני באמת שרוט שטח.

וזה בכלל לא אכפת לך שהמפלצת של ד"ר פרקנשטיין הזאת לא תעבור טסט גם אם יחטפו את הבוחן חייזרים, ויהפכו אותו לחזיר מעופף.

2 כשאתה יושב בכיסא גלגלים עם רגל שבורה ושעות מסתובב בין המטבח לסלון ועושה דריפטים.

3 כשאתה מסתובב בבית פונה ומכריז גז ברקס להיכנס רחוק לצאת קרוב.

4 כשאתה צובר מהירות עם הכיסא גלגלים ואז תופס הברקס ימין\שמאל רק כדי לעשות סיבוב של 180 מעלות ולגלות שאם אתה תעשה את זה יותר מהר אתה תעשה גם 360 עם זריקת זנב.

5 כשאתה יושב בחוץ עם הכיסא גלגלים ומחשב ברצינות (משקל שלך+הכיסא גובה של המדרגות) לאיזה מהירות אתה צריך להגיע כדי לעבור מעל ה3 מדרגות בין המרפסת לגינה.

ואז חברה שלך עונה לך שבלי מקפצה זה לא אפשרי.

6 כשאתה מרוקן את המים שהיצטברו לך באיזור של הגלגל ספייר, כי זה מאט אותך בהאצות.

7 כשאתה בכלל לא מפריע לך שכל הדיפון של דלת הנהג קרוע ושבור כי אתה אפילו לא מבין את אלה ששמים יד על החלון.

8 כשאתה ישן בחדר שיש בו ג'ק עגלה 2 טון, ג'ק מוגבר מכנית 3 וחצי טון, כיסוי הגה מפרווה, 4 ג'אנטים, בקבוקי שמן\מים ירוקים\ מים לשמשות, רצעות חילוץ 3 טון באורכים משתנים, שאקלים, צלבים, ועוד המון אביזרים וחלקי רכב וזה עוד מהתקופה שבכלל לא היה לך רכב.

9 כשאתה יושב בשרותים וקורא את הספר יצרן של הרכב שלך.

10 כשאתה יושב בבית ובמשך שעות מסדר את המחזיק מפתחות שלך כדי ששאר המפתחות לא יתנדנדו כשאתה נוהג. (לא אפשרי:shock: )

11 כשאתה זוכר תקופות ואירועים לפי הרכב שהיה לך אז.

ברק

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם
זה ויכוח שאין לו סוף.

יש אנשים שיעדיפו הנעה אחורית לא משנה באיזה מצב (אוטו', מנוע וכו'...)

אני מכרתי את הקליאו ספורט שהייתה לי בשביל מיאטה NA.

כל אחד וטעמו. אתה היית מעדיף את הקליאו עם ההנעה קידמית וה"כוח" ואני את המיאטה עם ההנעה האחורית החלשה.

היום אתה יכול להביא מיאטה NA במחיר זול יותר משל הקליאו.

ואף אחד לא אמר שהמיאטה NC קרובה להיות הדריפטרית המושלמת, ובכלל לא נכון להשוות בין הNC לM3, אתה מודע להבדלים בין המחירים שלהם? אם לא כדאי שתבדוק.

המיאטה NC נותנת תמורה מצויינת למחיר שלה, ועוד לא התחלתי לדבר על ההחזקה. אתה רוצה להשוות החזקה של M3 לNC? נראה לי שזה מיותר... אבל אם אתה מתעקש תחכה לתום מהפורום שיסביר לך, היו לו את שתי המכוניות.

אם באמת רוצים להמשיך להתווכח על זה צריך לפצל את השירשור הזה...:roll:

התגובה שלך לחלוטין לא עניינית ולא בוגרת.

או שפשוט לא הבנת את ההודעה.

מה קשור ההשוואה ל-m3(התייחסתי רק לעניין הדריפטים אתה משלים פרטים מדמיונך?:shock: )

וכן על מיאטה NB אוטומטית רוצים כמעט כפול מקליאו ספורט.

על התבטאויות אוויליות כמו "סבבה,תהנה בתת היגוי״ באמת שאין טעם שאני אגיב-הן שייכות לעבר וכנראה שגם אתה(בדעותיך הקדומות).

מתחיל להימאס שכל זב חוטם שקיבל רישיון נוהג על מיאטה אספנות איטית להחריד,ובטוח שהוא מאסטר בהנעה אחורית ומתייחס בהתנשאות ובזלזול להנאה קדמית.

אתה מוזמן לצאת מהקופסה.

סע בדרכים טובות.

turboy

פורסם

חסידי הנעה קדמית תמיד היו נראים לי כמו הצימחוניים - אוכלי הבשר לעולם לא יבינו אותם.

והם תמיד ינסו לשכנע אותך שזה לא כל כך נורא, ואתה תמיד תסתכל עליהם במבט לא ברור כאילו הם נפלו מהשמיים.

תטעמו פעם אחת סטייק, אפילו סטייק עוף יבש, ואתם לא נוגעים בטופו בחיים.

nissan silvia s14

פורסם

אדון יוני-מיאטה:

מה לעשות שסטייק טוב עולה הרבה כסף.(ותהיה בטוח שזה לא מיאטות חלשלושות)

אם אני לא טועה sronis צמחוני-ככה שהתיאוריה שלך נפסלת על הסף.:wink:

turboy

פורסם
חסידי הנעה קדמית תמיד היו נראים לי כמו הצימחוניים - אוכלי הבשר לעולם לא יבינו אותם.

והם תמיד ינסו לשכנע אותך שזה לא כל כך נורא, ואתה תמיד תסתכל עליהם במבט לא ברור כאילו הם נפלו מהשמיים.

תטעמו פעם אחת סטייק, אפילו סטייק עוף יבש, ואתם לא נוגעים בטופו בחיים.

אתה אומר את זה כאילו כל מי שקונה רכב, לא משנה באיזה תקציב, שנתון, גודל, רמת בטיחות - תמיד יש לו אופציה לבחור הנעה אחורית ולא קידמית, זה לא נכון. איזה אופציות יש למישהו שרוצה רכב ספורטיבי לקנות הנעה אחורית? - מיאטה, ב.מ.וו משנות התשעים וזהו, אין יותר אופציות. עכשיו אם נכניס לנוסחה גם 5 מקומות ישיבה ובטיחות בסיסית - אלו כבר לא אופציות עבור רוב האנשים.

ובקשר לרכב הנעה אחורית אם גיר אוטומת - כן אפשר להנות מהרכב, אבל כמעת בלטי אפשרי כשמדובר ברכב ספורטיבי.

• תוכן חדש...