Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: כמה שזה נכון! יש לי תמונות של 80000 88888 ו90000.

יש לי תמונה של 66,666!!! אהאהאהה!! המספר של השטן מוחע!

:twisted:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שאתה מתקלח פחות זמן, כדי שיהיה לך יותר מים לשטוף את האוטו.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כשאחרי כל חנייה אתה מסתכל על האוטו ונותן לעצמך פידבק על רמת הדיוק של החנייה:roll:

(או שזה רק אני? :D)

שאתה מתקלח פחות זמן, כדי שיהיה לך יותר מים לשטוף את האוטו.

כל כך נכון!

שאתה לוקח עגלה בסופר ואתה חושב שמינימום אתה במרוץ פורמולה 1

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

כשהחברה שלך יודעת שהאהבה שאתה מוכן לתת מתחלקת שווה בשווה בין הרכב לבינה.

כשאתה רואה מישהו אחר שוטף את האוטו שלו וזה עושה לך חשק גם למרות שרק אתמול שטפת.

כשאחרי שהאוטו חוטף מכה מאיזה מהמורה בכביש אתה מאיט את הנסיעה ומלטף את ההגה ואומר שלא התכוונת.

שבתור ילד שגר בפריפריה, היית מגיע לקניון בעיר הגדולה, ובמקום להסתובב בחנויות, אתה יורד לחניון!

פורסם

יש לי, יש לי, יש לי, יש לי!

אתה יודע שהגזמת עם הקטע של המכוניות כשאתה מוציא 400K ש"ח על מיני עם מדבקה של מכונית על! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשאתה עם החבר'ה שלך ורואה איזו ענתיקה שיוצא לה עשן לבן מכאן ועד הודעה חדשה, אז אתה מסביר לחברים שלך למה זה קורה.

כשאתה רואה בסופר בור ואתה רוצה לבדוק עד כמה העגלה מסוגלת לספוג מהמורות, אז אתה עולה על הבור, ואם פיספסת אתה עושה עוד סיבוב(כי אין מקום לפרסה)

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

כשחברה שלך מעירה לך על זה שמרגישים כל האבן קטנה (בגלל שהאוטו קשיח,חתך נמוך וכ'ו)ואז אתה מראה לה למה אתה צריך את זה עד שהיא מתחילה לבכות.8)

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם
יש לי, יש לי, יש לי, יש לי!

אתה יודע שהגזמת עם הקטע של המכוניות כשאתה מוציא 400K ש"ח על מיני עם מדבקה של מכונית על! :twisted:

כשאתה יודע על איזו מיני מדובר...מישהו אמר פיאט

פורסם

פיאט ב 400K ש"ח?

אל תדבר שטויות! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הגזמתי כאשר היום לקחתי חופש מהעבודה וניקיתי את האוטו במשך שש שעות.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

כשאתה מסטול מבקבוק כמעט שלם של וודקה ומביאים לך איפון ואז הדבר הראשון שאתה עושה זה נכנס לקארספורום לבדוק איזה אוטו מוכרים

• תוכן חדש...