Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגזמת כשבימי שישי בערב במקום להיות בארוחת קידוש עם כל המשפחה בבית אתה נמצא באיצטדיון ר"ג במפגש מכוניות.:lol:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאתה מזמין לאוטו שלך כובע של מונית מאיביי, שבמקום taxi כתוב sexi

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הגזמת כשבימי שישי בערב במקום להיות בארוחת קידוש עם כל המשפחה בבית אתה נמצא באיצטדיון ר"ג במפגש מכוניות.:lol:

מחזק 8) (בשבת האחרונה (ועוד חג פסח! לא סתם שבת) במפגש בסוף העולם שמאלה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כשאתה מבטל את התוכניות שלך לערב כי היום יום שטיפה של האוטו. כל שטיפה חייב וקס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשאתה קם בבוקר ומוצא את עצמך ישן על ספסל של GMC SIERRA (סיפור אמיתי)

כשהכלב שלך נכנס לדיכאון כי אתה משקיע את מיטב זמנך על האוטו,

כשהחברה שלך מציבה לך אולטימטום "זה או אני או האוטו" אתה בוחר באוטו, כי כמוה יש עוד מליון,

אבל אוטו כמו שלך אין עוד (לפחות לא בארץ - מדובר על בעלי רכבים נדירים)

כשכל שריטה על הרכב כואבת לך יותר ממסמר 10 שננעץ בכף הרגל,

כשאתה מנסה למצוא כל סיבה שבעולם לסוע ברכב, - גם אם לא באמת צריך

כשאתה מחפש עם רוגטקה/רובה צלפים/טנק/מפציץ-חמקן את כל החתולים והעטלפים בשכונה שלך (כי הם חירבנו/שרטו לך את האוטו)

כשבא לך לתת לחבר ילדות שלך גרזן בראש כשהוא מעיז לבקש ממך סיבוב,

כשאתה מעדיף ללכת 4 ק"מ ברגל כדי למצוא חניה שאידיוט לא ידפוק לך בה את הרכב,

כשחברה שלך פותחת פחית קולה באוטו, אתה נהיה אדום מעצבים ומקלל את עצמך בלב:

"כו*-***ק הייתי צריך להתקין כיסא מפלט במושב הנוסע - ולשגר אותה,"

כשאצלך באוטו אין מאפרה, כי מי שיעשן לך באוטו יודע שהוא יהיה יותר בטוח אצל אסד מאשר בידים שלך,

כשאתה מניע את האוטו, ושומע את גרגור הV8 אתה משום מה מרגיש בספיט-פייטר

כשבבדיקות/תרומת דם יוצא לך שמן מנוע במקום דם,

כשאתה חושב תמיד מה לשפר ומה לשדרג, גם אם אין לך כסף, אתה חולם כאילו יש לך אפשרות,

כשחברה שלך מארגנת לך ארוחה לאור נרות, ואתה פתאום שומע את האזעקה של האוטו,

אתה ממצב "לאונרדו דה קפריו" נכנס למצב "סלבסטר סטאלונה" ומדמיין איך אתה מוכר את

הכליות של אותו אחד שנשען לך על האוטו וברח, (כדי לממן את הסעיף הקודם)

כשאתה סופר את הגיל שלך מטסט לטסט,

זהו בנתיים! אשכל מהנה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

חשבתי שכתבתי את זה ומסתבר שלא,אז הנה.

כשבחוץ אזעקות,טילים נופלים,וכל הכבישים ריקים,אבל בכל זאת אתה יורד לשטוף את הרכב במכון שטיפה (שישי בבוקר,מלחמת לבנון 2) וחברה שלך מתקשרת עשרות פעמים ואחרי זה ברוגז יום רצוף.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

כשבחוץ אזעקות,טילים נופלים,וכל הכבישים ריקים,אבל בכל זאת אתה יורד לשטוף את הרכב במכון שטיפה (שישי בבוקר,מלחמת לבנון 2) וחברה שלך מתקשרת עשרות פעמים ואחרי זה ברוגז יום רצוף.

מי אמר "מכון שטיפה" ולא קיבל סמיילי חינוכי ? :nono:

אם כבר אז :

1. כאשר אני שומע את המושג "מכון שטיפה" אני ישר מתחיל לרתוח ללא סיבה נראית לעין :lol:.

2. כאשר אני מחפש שנים את הציפור שהעזה לעשות את צרכיה על הרכב שלי בלילה ואף מתכנן איזה רוטב יוגש עם העוף הצלוי.

3. כאשר גודל כוס הקפה החד פעמית מותאם ומחושב לפי מרחק ההליכה עד לרכב, חס וחלילה והיא לא תסתיים ואצתרך להכניסה לחלל הרכב המקודש בעליל.

4. כאשר אני מחפש תחנות דלק עם מתקן מילוי אוויר דיגיטאלי משוכלל וחדיש.

5. כאשר לדעתך מקצוע המתדלק עבר לגמרי מהעולם בערך כמו אוספי האסימונים של הטלפונים הציבוריים.

6. כאשר אתה מחליף מקומות חנייה 10 פעמים בחנייה פנויה לחלוטין במטרה למצוא את מקום החנייה האופטימאלי.

זמין 8)

פורסם

שאתה מוצא חנייה אחרי חצי שעה של חיפושים מתישים,קיללת בלב כבר את כל מהנדסי העיר,הפקחים,שוטרי התנועה ושאר החארות שלקחו לך מקום חנייה ברגע האחרון,והנה-מקום חנייה פנוי,מימין מאזדה ליסינג עם פנס שבור ודלת מעוכה,ומשמאל יונדאי משופשפת לכל אורכה,אתה נכנס לחנייה בחששות,משהו בלב אומר לך להמשיך,לא להחנות ולהמשיך הלאה,אבל אתה עייף מלחפש חניות,אתה נוגע במפתח,מסובב ומדומם,עדיין לא בלב שלם...יוצא החוצה,נותן מבט של אבא דואג...מבין שעשית טעות קשה שהפקרת כך את רכבך,נכנס,מניע ומחפש מקום אחר :lol:

שיש מסביב מכוניות חבוטות אני נכנס לפרנויה שחס וחלילה לא יחבטו לי ברכב D:

פורסם

papikan - זה היה לפני 6שנים,ברכב הראשון (שנתון 98),שלא היה שווה הרבה וגם ככה מלא מכות ושריטות :)

עם חדשים יותר מן הסתם אף מכונת שטיפה לא יראו את רכבי.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
שאתה מוצא חנייה אחרי חצי שעה של חיפושים מתישים,קיללת בלב כבר את כל מהנדסי העיר,הפקחים,שוטרי התנועה ושאר החארות שלקחו לך מקום חנייה ברגע האחרון,והנה-מקום חנייה פנוי,מימין מאזדה ליסינג עם פנס שבור ודלת מעוכה,ומשמאל יונדאי משופשפת לכל אורכה,אתה נכנס לחנייה בחששות,משהו בלב אומר לך להמשיך,לא להחנות ולהמשיך הלאה,אבל אתה עייף מלחפש חניות,אתה נוגע במפתח,מסובב ומדומם,עדיין לא בלב שלם...יוצא החוצה,נותן מבט של אבא דואג...מבין שעשית טעות קשה שהפקרת כך את רכבך,נכנס,מניע ומחפש מקום אחר :lol:

אין לך מושג כמה אני מסכים ומזדהה איתך...אני שמח לשמוע שאני לא ה"חולה" היחיד במחלה הזאת !

זמין 8)

פורסם

מזדהה איתך לחלוטין!

לפחות החברים כבר הרימו ידיים והבינו שזו הדרך היחידה שאני משאיר את הרכב בחנייה :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...