Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לזוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

michaelbe6

עצוב מאוד לדעתי שככה החברה שלנו, אבל מה ניתן לעשות?

אל תדאג, אני לא בהחלט לא מחפש זאת, ובאמת שלא חשבתי עליה בשום מובן מיני.

אני בחור דתי-מסורתי, גם היו לי מספיק הזדמנויות לבצע את מה שאתה חושב וזה לא קרה.

בכל מקרה- כנראה שהעיניין יגמר, מקודם התקשרתי לבדוק מה שלומה והיא דיברה בצורה קצרה לחלוטין, לא אמרה משפט ניראה לי אלא רק כן לא ובסדר.

קובי

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
michaelbe6

עצוב מאוד לדעתי שככה החברה שלנו, אבל מה ניתן לעשות? זאת לא החברה שלנו בפרט זה המין הגברי בכלל,בכל העולם,בכל דת,גזע ומין.

אל תדאג, אני לא בהחלט לא מחפש זאת, ובאמת שלא חשבתי עליה בשום מובן מיני.אשריך.

אני בחור דתי-מסורתי, גם היו לי מספיק הזדמנויות לבצע את מה שאתה חושב וזה לא קרה.אשריךX2

בכל מקרה- כנראה שהעיניין יגמר, מקודם התקשרתי לבדוק מה שלומה והיא דיברה בצורה קצרה לחלוטין, לא אמרה משפט ניראה לי אלא רק כן לא ובסדר.

בהצלחה בהמשך.

12345

פורסם

טוב עדכון אחרון, לצערי חלה תפנית היום ונפרדנו.

היא אומרת שהיא לא רוצה להיפרד אבל היא גם לא יודעת אם היא יכולה להיות איתי ב 100 אחוז אז בחרנו להיפרד..

פורסם

היא אומרת שהיא מבולבלת וכל העסק , לא נכנסתי לזה בכלל אמרתי לה תחשבי על זה , אם תהיה לך תשובה דברי אני אני רק מקווה שאני עדיין אהיה שם בשבילך..

פורסם

מישהו הזכיר נקודת האל חזור?

לא נורא... לא היה עד כדי כך בלתי צפוי. "הפסקה" זו קלישאה ותו לא, לפי דעתי...

ותמיד תסתכל על חצי הכוס המלאה: הפכת לרווק בדיוק בהגיעה של תקופת הקיץ, הים והבחורות שנהנות להציג את עצמן לראווה שלהן ולתאווה שלנו.. ;)

Mazda 2 2013

פורסם

בוקר טוב.

זה היה דיי צפוי,עם כל הקושי תסתכל קדימה, בעוד זמן מה אתה תראה בדעה לא משוחדת,שזה כנראה היה הדבר הנכון לעשות.

עוד המלצה קטנה,לפעמים נכנסים בתקופה כזאת למערבולת של פרידה/חזרה מכיוון שתי הצדדים,אני מציע להימנע מזה גם אם זה מגיע ממנה לחזור, זה לא עושה טוב לאף אחד ובסוף זה מסתיים כמעט תמיד במפח נפש,אם זה נגמר,כנראה שזה מה שהיה צריך לקרות.

נ.ב

כמו שמישהו כבר הזכיר ,הקיץ מגיע,יאללה בלאגן.:wink:

בהצלחה.

פורסם

ברוך הבא לעולם הרווקות, אם אתה מעוניין, יש איזה בת 17 זורמת שמתעניינת בכדורסל שמחפשת ידיד...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה לא קשור לאהבה.

.

מסכים לגמרי!

האקסית שלי ואני נפרדנו למרות שהייתה שם אהבה. אך כמו שכבר כתבו, אהבה זה לא הכל במערכת יחסים.

בהסתכלות לאחור אני יודע שהפרידה ההיא, הייתה הדבר הכי נכון שיכולנו לעשות.

עברתי חודש/חודשיים של דיכאון ולאחר מכן הייתה לי אחלה תקופת רווקות!!

אלכוהול, מסיבות, יציאות (לא בשירותים:oops:), סטוצים וכו'.

לאחר כ 8 חודשי רווקות פגשתי את אישתי!

מהרגע הראשון ידעתי שזה הולך לכיוון הנכון.

אנחנו ביחד קצת יותר מ4 שנים ומעולם לא הייתה לנו הפסקה אחת!

עם האקסית הייתי (ON/OFF) כ 5 שנים שבהן היו לא מעט הפסקות.

כשזה לא זה, אז זה לא זה.

ותמיד תסתכל על חצי הכוס המלאה: הפכת לרווק בדיוק בהגיעה של תקופת הקיץ, הים והבחורות שנהנות להציג את עצמן לראווה שלהן ולתאווה שלנו.. ;)

+100! :crazyeyes:mm_yeah::beerchug:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...