Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Supremo 6 VS HAT L6

rom23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה איתך BMW525 אבל כאשר H6 ואותם MT23 יושבים אקטיבית על טרו בילט4100 הם נשמעים הרבה אבל הרבה יותר פאנצ'ים,כמו פטישים קטנים,ממורל.אין צורך לדבר על אלמנט ,שזכה בזמנו בתחרויות מאד חשובות ,בזלזול.מורל פשוט מרגישפראייר לידו עם כל חום והליטופים שלו ,כאשר מדובר בסוג האנשים שאוהבים רמקול אגרסיבי.יותר מזה ,כמה שאני אוהב רמקול אגרסיבי ,בזמנו נאלצתי להוריד את H6 מג'נסיס דואל מונו ולחברו לטרו,כי הוא פשוט שבר לי את הדלת וחזה כאשר ישב על ג'נסיס.רמקול באמת מטורף

הכוונה ל L6??

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כולם רוצים סאונד טוב סאונד חם נקי עם באס פאנצי ובסוף כולכם מתפשרים.

הסופרימו שאני כל כך מאוהב בהם (ובצדק) מידבאסים מעולים רק בשביל להפיק מהם את הצלילים שהם יכולים לנגן

צריך להשקיע: בהגברה חזקה ואיכותית, בהתקנה שתהיה בזווית נכונה ובידוד טוב

ואנשים לא מבינים או מוכנים להשקיע אז הם פונים לחיקויים! כן אני קורא ל HAT חיקוי למורל!

הפעם החלטתי מה שנקרא להיכנס בכולם בכל הכוח וזה לא בקטע של מי צודק או טועה

זה בגלל שלי לקח יותר משנה להבין איך לעבוד עם הסופרימו וזה לא ענין קל וניסיתי הרבה דברים הרבה שיטות

עצות ועקבתי אחרי הוראות

ועם כל המאמץ (והתקציב המאוד מוגבל) אני סוף סוף מתחיל לעלות לאט לאט על הדרך הנכונה

והצלילים מתחילים להישמע ניפלא!

אז בתור אודיופיל אמיתי בדם ובנשמה שגם עם 39 חום ודלקת גרון חמורה הייתי פשוט חייב לרדת לאוטו באמצע הלילה

בגשם רק בשביל לשמוע כמה שירים להירגע...

ושמעתי את HAT אצל כמה מחברי הפורום עם כל מיני הגברות וסיטואציות שונות וזה לא מתקרב

אפילו לא מעט למה שאפשר להפיק מהמורל כי רמקול שמצליח להפתיע בכל פעם מחדש עם כל הטילטולים

ההתעללות והחרא שהוא אכל ממני זה פשוט מדהים שהם בכלל מנגנים ומנגנים מדהים!

ואני עדיין בהתחלה.

בקיצור: למורל סופרימו (סט) יש צליל חם מפורט שיכול לעטוף את האוזן באורגיה מטורפת של צלילים מלטפים

וגם אחרי סיבוב על קאווסקי נינגה 600 סמ''ק והצעה מאוד מאוד מפתה לא הסכמתי לינטוש את הרכב והמערכת

לטובת כלי שגורם לריגוש כמעט באותה רמה.

תשמע, זאת אחת התגובות היותר מיותרות שיכולת לרשום.

יש לך סט של מורל סופרימו שאתה מרוצה ממנו? מצויין, אין ספק שזה אחד הסטים הטובים בעולם.

אבל, יש אבל קטן, זה לא הסט היחידי, ולא חסר עוד הרבה סטים אחרים שמצטיינים לפה ולשם.

וHAT הלגטיה, הוא לא אחר מאחד המתמודדים הבולטים.

אודיו זה הרבה עניין של טעם אישי.

להגיד שהHAT זה איזשהו חיקוי למורל, זה פשוט בדיחה עצובה שמעידה על בורות.

מדובר על סגנון אחר לגמרי, שכל קשר בינו לבין מורל הוא העובדה ששניהם רמקולים:roll:.

כלומר זה שלך טוב מורל, לא אומר שזה קולע לטעמו של האחר.

אני יכול להגיד שלטעמי האישי אני מעדיף למשל את הטוויטרים של מורל על פני הטוויטרים של HAT, אבל הוופרים של HAT הם בין הטובים שיצא לי לשמוע, וזה מנסיון רב גם איתם, וגם עם האלמנטים של מורל.

under construction..

פורסם

מר BMW , אתה מוזמן לשמוע אצלי מתי שתרצה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו ישבתי ושמעתי אצלך את המערכת עוצמתית מידי בשבילי אבל שומעים מדהים

ואומנם החבר'ה צודקים שהגזמתי עם התגובה שלי פשוט רע לי שישר שוללים את מורל ודוחפים סט אחר

תרשמו את כל המעלות והחסרונות של כל סט שאתם ממליצים עליו ובלי להיסחף ולהישאר אובייקטיבים לחלוטין!

מורל רמקול SQ מעולה שמפיק צליל חלק צלול חם מלטף ואיכותי בטירוף החיסרון שהוא קצת חלש בתחום של תדרים נמוכים

אבל אפשר לפצות על זה בקלות עם סאב טוב.

HAT אומנם לא שמעתי אותם מספיק בשביל לתת חוות דעת אבל ע''פ הדברים שנאמרים עליהם בפורום זה רמקול שפיק צליל נקי

בהיר מפורט מאוד איכותי ומצטיין בתדרים נמוכים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

וופרים של סופרמו וופרים מעולים לסט של 2-WAY, רק בגלל הנתון היבש שהוא לא יורד נמוך.

אבל

על פי נסיון שלי כול וופר שעובד בדלת מתחת ל-60HZ מפיק רעש ולא מנגן. דהיינו כל ורמקולים בדלת ששמעתי מפיקים תדרים נמוכים בעיוות מטורפת.

מסקנה: אין טעם לקדת מתחת ל-60HZ בדלת.

מה שכן, אני אוהב את והופרים של מורל בטווח העליון, במיוחד סופרמו.

ובכלל, אני חושב שבתור סט 2-WAY אין כמו סופרמו. לפעמים הרבה יותר טוב מסטים של 3-WAY אחרים

פורסם

עוצמתית? בשביל זה יש את מחוג הווליום, לא?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

כן, תמיד תהיתי מה אני עושה פה :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אליקו

:-P:-P:-P

עדכון שאתה צריך לדעת עליו - משהו שנפלתי ממנו ונשארתי ככה :shock:

לצערי - אני לא יודע מה קרה לסאן דאון 50.4 אבל התפגרו לו שני ערוצים (אלה שמגבירים את הטוויטרים)

אז לבינתיים מה שהחלטתי לעשות זה לבנות קרוס פסיבי בעצמי עם LPAD משתנה לטוויטרים (זה הולך להיות הפרוייקט הבא - אני מחכה לחלקים כרגע)

כי לא בא לי כרגע לתקן את הסאן דאון, לא בא לי כרגע להחליף מגבר (אני מאוד אוהב את התוצאה שיוצאת ממנו)

לא בא לי לקנות מגבר חדש יותר בזמן הקרוב (כי גם הרכב הזה כבר ישן ואני רוצה להחזיק אותו גג עוד שנה וחצי)

וגם בגלל הסיבה הבאה:

לבינתיים בכדי שכן יהיה סאונד נעים ברכב מה שעשיתי זה דבר פשוט מאוד - העליתי למידבאסים את החסימה של הגבול העליון ל16K...

ומה שיש לי לאמר זה :shock::shock::shock:

:-D שומעים לא רע בכלל!!! אני אפילו לא אתבייש לאמר שעדיין שומעים טוב ויפה וכל מה שמנגן זה מידבאסים וסאב ובהחלט יש נוכחות נאה של צליל גבוה (ברור שחסר אבל עדיין מרגישים כל תו ותו אפילו מצילתיים של תופים)

הסאונד קצת פלאט כמו שאומרים לגבי התחום הגבוה ואין תחושה של אוויר אבל המידבאסים האלה מגיעים פאקינג גבוה!

לא יודע לגבי הטענה שאף מידבאס נורמאלי לא מנגן טוב מעבר ל3K אבל המידבאסים האלה מנגנים הרבה הרבה מעבר

ל5K הם לדעתי בטוח מגיעים ולא רק שהם מגיעים הם גם מנגנים בתחום הזה טוב.

עם כל הכבוד למוראל שאני מאוד מאוד אוהב אותם - אני לא חושב שאני אי פעם אחליף את הוופרים\מידבאסים של HAT אלא אם כן אני פשוט ארצה לגוון.

אליקו - אתה חייב לשמוע את זה בשביל להבין על מה אני מדבר - פשוט מבדר :-D

עריכה -

למען האמת אני חושב שהווריאציה הבאה של המערכת הזו פשוט תהיה לשים L3 במקום הטוויטרים של האימג'ן... וזהו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בדיוק מה שקורה - אני לא מתעסק איתו, אני עובד איתו ככה ומתעסק רק עם הסט הקדמי.

הסיבה לזה היא שבזמן האחרון אני שמעתי לא מעט מערכות עם סט קדמי פסיבי והצלחתי בעזרת כוונים בסיסיים של גיין, TC, פאזות ואקולייזור להוציא תוצאה ממש ממש טובה.

באף אחד מהסטים האלה לא היה שימוש ברכיב LPAD שבעצם, יכול לבטל כמעט את כל היתרון של הגברה אקטיבית בגלל שאני יכול להנחית את הטוויטר ולשלוט באיזון של הסט.

אני אפילו יודע פחות או יותר בכמה להנחית את הטוויטרים וזה ע"י מבט בהפרשים בין ההנחתות שביצעתי בין המידבאסים לטוויטרים מיחידת הראש (6 דציבל הפרש בדיוק... המממ אני מניח שמכאן לבניית הLPAD המתאים זה כבר קלי קלות... הרכיבים הוזמנו אפרופו).

אז

בכל זאת זה מגבר טוב - אם שני ערוצים שלו יספיקו לי - אין שום סיבה כרגע להעמיד אותו לתיקון, למכור אותו בשלב הנוכחי אין לי שום תכנית, לא עם הרכב הנוכחי שהוא מותקן בו, מה יהיה ברכב הבא - לא יודע כרגע, נראה מה מתפתח עם הזמן.

ואני חושב שהגיע הזמן גם לחזור להתעסק בדברים בסיסיים ולראות לאן ניתן להגיע בעזרת קרוס פסיבי.

אפרופו - לסטים קדמיים ככל שאני מכוון יותר ויותר מערכות אני מגלה שדווקא סלופ של 6 דיבי בנקודות חיתוך הנכונות נותן ברוב המוחץ של המקרים את התוצאה הכי "חיה" ו"בועטת" מהסט הקדמי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...