Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Supremo 6 VS HAT L6

rom23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בניגוד לאילייט שההמלצה עליו מדגישה על התקנה בתיבות (לא חובה, כבר שמעתי כמה מערכות שהוא נשמע בהן נהדר בדלתות אבל מה לעשות אילייט בתיבה פשוט נשמע טוב עוד יותר)

הסופרימו יכול לעבוד גם בנפח דלת וגם בתיבות אם כי יש משהו מטופש במשפט הזה כי בפועל כל רמקול יעבוד טוב בתיבה בנפח מתאים :-D

אוהד - קיקר ומוראל זה שילוב נהדר - מהנסיון שלי

אבל אחרי שעברתי ללוויתן - תשמע... אני מניח שאפשר הרבה מעבר לזה והייתי ממליץ לך לשקול מגברים של DLS סדרת האולטימייט ואז אתה תראה מה באמת הסופרימו יודע לעשות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שני מידבאסים/וופרים שונים, עם אופי שונה לחלוטין. לכול אחד יש יתרונות וחסרונות וכאשר אתה קונה אחד מהם עם כל היתרונות שלהם , אתה מוותר על יתרונות שאין בו. הכול עניין של טעם.

לדעתי אי אפשר לומר שאחד יותר טוב משני. זה תלוי מה אתה מחפש? מה אתה שומע? מה אופי צליל/סאונד שאתה אוהב? ו...תלוי בהרבה דברים.

אני אישית לפני רכישה היתי שומע את שניהם ואז מחליט מה טוב לי.

אני אישית אוהב סאונד של מורל וקשה לי להתחבר לסאונד של HAT. זה לא אומר ש-HAT הם פחות טובים, הם מעולים, פשוט לא טובים לי.

שמעתי הרבה מערכות ברמה מטורפת מבוססות על HAT, רכיבים איכותיים וממש מטורפים, אבל כמו שאדי אמר: "במורל יש חום ותחושת של בית. זה מה שאני אוהב.

פורסם
שני מידבאסים/וופרים שונים, עם אופי שונה לחלוטין. לכול אחד יש יתרונות וחסרונות וכאשר אתה קונה אחד מהם עם כל היתרונות שלהם , אתה מוותר על יתרונות שאין בו. הכול עניין של טעם.

לדעתי אי אפשר לומר שאחד יותר טוב משני. זה תלוי מה אתה מחפש? מה אתה שומע? מה אופי צליל/סאונד שאתה אוהב? ו...תלוי בהרבה דברים.

אני אישית לפני רכישה היתי שומע את שניהם ואז מחליט מה טוב לי.

אני אישית אוהב סאונד של מורל וקשה לי להתחבר לסאונד של HAT. זה לא אומר ש-HAT הם פחות טובים, הם מעולים, פשוט לא טובים לי.

שמעתי הרבה מערכות ברמה מטורפת מבוססות על HAT, רכיבים איכותיים וממש מטורפים, אבל כמו שאדי אמר: "במורל יש חום ותחושת של בית. זה מה שאני אוהב.

אדגר - זוכר את ההשמעה? :-P

בסוף הלכתי משני הסטאפים על האחד שיותר קרוב לסאונד של מוראל רק שחידדתי שם עוד קצת את הבאס והפכתי איזו פאזה שסידרה לי שם את הכל - שומעים פצצה עכשיו על הסטאפ הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אדגר עם הבית של מורל אני מעדיף ליהיות הומלס :-P יחי הזפקואים שלי :lol:

אל תדאג כשתהיה היום במפגש דרום אני יודיע לך מתי אתה הומלס

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אדגר עם הבית של מורל אני מעדיף ליהיות הומלס :-P יחי הזפקואים שלי :lol:

:-P

בגדול אני לא רציתי להתייחס לזה בשלב זה, אלא יותר מאוחר ויותר מסודר.מה שכן יש כבוד וכבוד לא רע בכלל. אני ארחיב יותר מאוחר בשירשור שלי :-D

אדגר - זוכר את ההשמעה? :-P

בסוף הלכתי משני הסטאפים על האחד שיותר קרוב לסאונד של מוראל רק שחידדתי שם עוד קצת את הבאס והפכתי איזו פאזה שסידרה לי שם את הכל - שומעים פצצה עכשיו על הסטאפ הזה.

אדי, סט אפ שאנו מדברים הוא ממש קרוב למורל, אבל זה לא מורל

למה לחפש ברכיבים זרים מורל אם פשוט אפשר לקנות מורל :-P

פורסם

תודה לכם על התגובות וחוות הדעת!

אני חושב שאלך על ה L6 מכיוון שאני אוהב באס וחשוב לי שמיד ידע לרדת נמוך כשצריך :)

האם כדאי להחליף את ה MT23 ל טוויטר של HAT L1?

בעקרון אהבתי מאוד את ה MT23 הוא מפורט מאוד ואת ה L1 לא יצא לי לשמוע אף פעם

אני לא אוהב טוויטרים שצורמים ומתכתיים

פורסם

אם אתה אוהב באס נמוך וחזק ועדין רוצה לשמור על טונאליות של מורל (ההרגשת "בית" :-D), ממליץ לך לשמוע את ה-AA HAVOC 7

http://www.fullsizechevy.com/forum/general-discussion/audio-video-electronics/419172-ascendantguys-c1500-budget-audio-build.html

בסוף

http://www.fullsizechevy.com/forum/general-discussion/audio-video-electronics/419172-ascendantguys-c1500-budget-audio-build-2.html

פורסם

כולם רוצים סאונד טוב סאונד חם נקי עם באס פאנצי ובסוף כולכם מתפשרים.

הסופרימו שאני כל כך מאוהב בהם (ובצדק) מידבאסים מעולים רק בשביל להפיק מהם את הצלילים שהם יכולים לנגן

צריך להשקיע: בהגברה חזקה ואיכותית, בהתקנה שתהיה בזווית נכונה ובידוד טוב

ואנשים לא מבינים או מוכנים להשקיע אז הם פונים לחיקויים! כן אני קורא ל HAT חיקוי למורל!

הפעם החלטתי מה שנקרא להיכנס בכולם בכל הכוח וזה לא בקטע של מי צודק או טועה

זה בגלל שלי לקח יותר משנה להבין איך לעבוד עם הסופרימו וזה לא ענין קל וניסיתי הרבה דברים הרבה שיטות

עצות ועקבתי אחרי הוראות

ועם כל המאמץ (והתקציב המאוד מוגבל) אני סוף סוף מתחיל לעלות לאט לאט על הדרך הנכונה

והצלילים מתחילים להישמע ניפלא!

אז בתור אודיופיל אמיתי בדם ובנשמה שגם עם 39 חום ודלקת גרון חמורה הייתי פשוט חייב לרדת לאוטו באמצע הלילה

בגשם רק בשביל לשמוע כמה שירים להירגע...

ושמעתי את HAT אצל כמה מחברי הפורום עם כל מיני הגברות וסיטואציות שונות וזה לא מתקרב

אפילו לא מעט למה שאפשר להפיק מהמורל כי רמקול שמצליח להפתיע בכל פעם מחדש עם כל הטילטולים

ההתעללות והחרא שהוא אכל ממני זה פשוט מדהים שהם בכלל מנגנים ומנגנים מדהים!

ואני עדיין בהתחלה.

בקיצור: למורל סופרימו (סט) יש צליל חם מפורט שיכול לעטוף את האוזן באורגיה מטורפת של צלילים מלטפים

וגם אחרי סיבוב על קאווסקי נינגה 600 סמ''ק והצעה מאוד מאוד מפתה לא הסכמתי לינטוש את הרכב והמערכת

לטובת כלי שגורם לריגוש כמעט באותה רמה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

BMW_525_89

אני חושב שאתה לא מכבד את חוות דעת והטעמים של אחרים. טוב לך עם מורל אז תשאר עם מורל, זה לא אומר שלאחרים לא גם טוב עם מורל.

לא סתם אומרים: "בטעם וריח אין ויכוח".

תחשוב לרגע אם כל האנשים בעולם היו זהים, היו חושבים זהה, מרגישים זהה, שומעים זהה, רואים זהה וכו.

לא מעניין ....

פורסם

לא יודע מה איתך BMW525 אבל כאשר H6 ואותם MT23 יושבים אקטיבית על טרו בילט4100 הם נשמעים הרבה אבל הרבה יותר פאנצ'ים,כמו פטישים קטנים,ממורל.אין צורך לדבר על אלמנט ,שזכה בזמנו בתחרויות מאד חשובות ,בזלזול.מורל פשוט מרגישפראייר לידו עם כל חום והליטופים שלו ,כאשר מדובר בסוג האנשים שאוהבים רמקול אגרסיבי.יותר מזה ,כמה שאני אוהב רמקול אגרסיבי ,בזמנו נאלצתי להוריד את H6 מג'נסיס דואל מונו ולחברו לטרו,כי הוא פשוט שבר לי את הדלת וחזה כאשר ישב על ג'נסיס.רמקול באמת מטורף

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...