Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש רכב עירוני שישרת 2 אנשים, לנסיעות 80 אחוז עירוניות 20 אחוז בין עירוניות

העדפה לרכב לא אירופאי עם תיבת הילוכים אוטומטית.

הדרישות לפי הסדר:

א.רכב אמין

ב.בטיחותי

ג.תחזוקה נמוכה

אני מחפש את התמורה הטובה ביותר להשקעה של 50 אלף מתוך הנחה שהרכב ישרת אותי ב-3-4 שנים הבאות בלי תיקונים רציניים..

ממה שקראתי בפורום הגעתי למספר תוצאות של רכבים שמתאימים:

1.דיהטסו סיריון

2.סוזוקי ליאנה

3.פג'ו 206

4.יונדאי אקסנט

איזה רכב אתם הייתם רוכשים?

תודה למגיבים!

פורסם

בוקר טוב,

כתבת שאתה מחפש רכב לא אירופאי אבל ה-206 היא אירופאית (צרפת).

הליאנה והאקסנט מכוניות בסיסיות והם קצת יותר משפחתיות ופחות עירוניות באופי שלהם. כתבתם שאתם רק שני אנשים ברכב ונוסעים בעיקר בעיר, אז אני חושבת שאתם יכולים להסתפק במכונית קטנה וחסכונית יותר.

סיריון זאת אופציה טובה, וכדאי לכם לעלות ממש עוד קצת בתקציב ולחפש את הדגם החדש של הסיריון, מ-2006 ועד היום. הוא הרבה יותר טוב מהדגם הקודם. מדובר במכונית אמינה, מאוד חסכונית, לא יקרה לאחזקה ודי בטוחה (4 כוכבים אם אני זוכרת נכון).

עוד אופציה לא אירופאית זאת היאריס, שגם היא מכונית מאוד אמינה וחסכונית. החיסרון הוא שיאריס יקרה יותר ולכן תצטרכו לרדת קצת בשנתונים.

בכל מקרה, אתם מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית ואעזור לכם למצוא רכב מתאים.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
בוקר טוב,

כתבת שאתה מחפש רכב לא אירופאי אבל ה-206 היא אירופאית (צרפת).

הליאנה והאקסנט מכוניות בסיסיות והם קצת יותר משפחתיות ופחות עירוניות באופי שלהם. כתבתם שאתם רק שני אנשים ברכב ונוסעים בעיקר בעיר, אז אני חושבת שאתם יכולים להסתפק במכונית קטנה וחסכונית יותר.

סיריון זאת אופציה טובה, וכדאי לכם לעלות ממש עוד קצת בתקציב ולחפש את הדגם החדש של הסיריון, מ-2006 ועד היום. הוא הרבה יותר טוב מהדגם הקודם. מדובר במכונית אמינה, מאוד חסכונית, לא יקרה לאחזקה ודי בטוחה (4 כוכבים אם אני זוכרת נכון).

עוד אופציה לא אירופאית זאת היאריס, שגם היא מכונית מאוד אמינה וחסכונית. החיסרון הוא שיאריס יקרה יותר ולכן תצטרכו לרדת קצת בשנתונים.

בכל מקרה, אתם מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית ואעזור לכם למצוא רכב מתאים.

תודה על התשובה!

אכן אני מודע לזה שה-206 הוא אירופאי ובאמת הייתי מעדיף שלא לרכוש כזה, אבל יש לו את היתרונות שלו.(בגלל זה הדירוגש בעדיפויות אחרונות)

סיריון- מאיפה כדאי לקנות ? האם יש יתרון לחברות הגדולות (אלבר, אלדן, אוויס ועוד) על פני חברות אחרות? האם יש הבדל בין החברות עמצן?

ומה עם הטרייד אין של כלמוביל (הבנתי שזהו הטרייד אין הרשמי היחיד של דיהטסו).. מה היתרונות ברכישה של דיהטסו משם?

תודה ,

פורסם

היי,

הכי מתאים להגדרות שלך הוא דייהטסו סיריון - אמין, מרווח יחסית לגודלו, פשוט לאחזקה ומעולה לשימושים עירוניים בעיקר.

בתקציב הזה תוכל למצוא כזה מודל 2007 (ואולי 2008, מהשכרה). אופציה נוספת היא יונדאי גטס - המחיר הזול מאד שלו (ב- 40,000 ש"ח תוכל למצוא כזה מודל 2008 מליסינג / השכרה) הופך אותו לאטרקטיבי מאד. עלויות התחזוקה נמוכות מאד, פשוט מאד ובסיסי. המינוס היחיד - צריכת הדלק הגבוהה יחסית.

שיהיה בהצלחה, 8)

גיל מאוויס

מעוניין לרכוש רכב עירוני שישרת 2 אנשים, לנסיעות 80 אחוז עירוניות 20 אחוז בין עירוניות

העדפה לרכב לא אירופאי עם תיבת הילוכים אוטומטית.

הדרישות לפי הסדר:

א.רכב אמין

ב.בטיחותי

ג.תחזוקה נמוכה

אני מחפש את התמורה הטובה ביותר להשקעה של 50 אלף מתוך הנחה שהרכב ישרת אותי ב-3-4 שנים הבאות בלי תיקונים רציניים..

ממה שקראתי בפורום הגעתי למספר תוצאות של רכבים שמתאימים:

1.דיהטסו סיריון

2.סוזוקי ליאנה

3.פג'ו 206

4.יונדאי אקסנט

איזה רכב אתם הייתם רוכשים?

תודה למגיבים!

פורסם
היי,

הכי מתאים להגדרות שלך הוא דייהטסו סיריון - אמין, מרווח יחסית לגודלו, פשוט לאחזקה ומעולה לשימושים עירוניים בעיקר.

בתקציב הזה תוכל למצוא כזה מודל 2007 (ואולי 2008, מהשכרה). אופציה נוספת היא יונדאי גטס - המחיר הזול מאד שלו (ב- 40,000 ש"ח תוכל למצוא כזה מודל 2008 מליסינג / השכרה) הופך אותו לאטרקטיבי מאד. עלויות התחזוקה נמוכות מאד, פשוט מאד ובסיסי. המינוס היחיד - צריכת הדלק הגבוהה יחסית.

שיהיה בהצלחה, 8)

גיל מאוויס

תודה על התגובה,

אני חושב שאני אנסה למצוא סיריון 2008 מליסינג ולא מהשכרה ב-55 K

לגבי ינדאי גטס, אני פחות אוהב את הרכב הזה, בעיקר מנסיון אישי (יציבות פחות טובה במהירויות גבוהות, צריכת דלק, בטיחות).

z_1

• תוכן חדש...