Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב ספורט ב 40 אלף


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחר מחשבות מרובות אני סגור על שלושה אופציות לבחירה, בתקציב 40 אלף

GOLF GTI 2001-2003 ידנית

אלפא רומאו 147 2001-2003 מנוע 2.0 ידנית

סיאט איביזה 2001-2002 1.8 טורבו

העדיפות הראשונה הינה לאיביזה ולגולף בשל היותן יותר חזקות, האלפא גם קורצת לי מאוד

אבקש את עזרתכם לגבי עדיפות ביצועיים, חסכוניות, יחסית כמובן לדלק וחלקים.

אשמח לקבל גם חוות דעת מאנשים המכירים את המכוניות מקרוב .

או שאולי מישהו מוכר?!?

תודה רבה מראש!

איביזה 20VT 2001 תמיד תיהי האחת :-(

פורסם

אני מניח שהיתה לך 147 ואתה מעיד על אמינותה ממקור ראשון?

 

כי לי היתה 147 רק 5 שנים, אולי אני מפספס משהו.

 

לענייננו - ה-147 מכונית אמינה לפחות כמו האיביזה וגם אם לגולף יש יתרון קל ברמת הגימור הוא חסר משמעות מבחינת עלות תחזוקה ברכבים בגיל הזה - הרבה יותר חשוב איך הרכב נשמר. 147 שהיתה אצל אלפיסט נאמן תהיה אמינה יותר מאשר GTI שנשחטה ע"י חובבי רייסים בעלי אבא עשיר שבמקום להתעסק עם תחזוקה מוכרים את הרכב הלאה כשהוא מתחיל להתפרק (סתם דוגמא, יש גם GTI שטופלו באהבה ו-147 שהתבזבזו אצל דודות שנתנו למתדלק לבדוק להם שמן). בקיצור צריך לבדוק את הרכב הסצפיפי.

 

מבחינת התנהגות, GTI בדור הזה אינה מכונית רעה אך לא מרגשת במיוחד, האיביזה זריזה אך גם כן לא בעלת שלדה מהוקצעת במיוחד והתנהגותה פושרת יחסית. ה-147 היא הבוגרת והמתנהגת מבין ה-3, ובוודאי המהנה שביניהן. 147 2 ליטר ידניות במצב טוב הינן נדירות יחסית ונחטפות במהירות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

היה לי רכב אחר עם אותו המנוע ואותם המכלולים אם זה משנה והתפוצץ לי מנוע סתם ככה בחניון קומות של קניון עקב קריסה של משאבת מים שהקפיצה שן בטיימינג.

 

לחבר אחר שהייתה 147 התפוצץ מנוע מאותה סיבה אחרי שלוש שנים - והוא היה זה שהוציא את המכונית מהחברה.

 

מלבד זאת למנועים מהסדרה הזו (מ-1.4 עד 2) יש נטיה לאכול שמן בצורה מוגזמת בכל מעבר של המספר 4,000 על שעון הסל"ד.

 

זה שלך היה רכב אמין לא מעיד על שום דבר, הרכבים האלה עדינים ולא בנויים בצורה טובה.

 

מסכים איתך ש-147 היא המהנה והמתנהגת מבין השלוש.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

מבחינת צריכת דלק, האלפא היא החסכונית מבין השלוש.

האיביזה והגולף אמינות בזכות מנוע ה20VT שלהן וכמובו ירגישו חזקות יותר מהאלפא וגם ניתן לשפרן בקלות.

האלפא מתגמלת יותר מבחינת ההרגשה הכללית והפאר של הרכב.

היא גם מתנהגת טוב יותר, מהתרשמותי הרכב אמין למדי אך זקוק למוסך שיודע מה הוא עושה.

השאלה מה מחפשים?

 

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקיצור - יש אופציות עדיפות, שלושת האופציות שהעלית לא משהו.

 

חשוב על קליאו ספורט מהדור השני. פג'ו 206 GTI.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
האלפא לא אמינה

הגולף מתנהגת רגוע מאוד

האיביזה היא העדיפה במובן הרע במיעוטו

 

אתה מתעלם מדרישות פותח השרשור.

שים לב שהוא ציין שהוא מחפש ביצועים.

 

"הרע במיעוטו" "לא משהו"-אם הוא מחפש ביצועים כפי שהוא ציין אז האיביזה תפורה עליו.

 

קליאו ספורט דור 2 ממש אבל ממש לא בתקציב.

206 GTI מתנהגת אבל חלשה יחסית(יאריס TSPORT אותו כנ"ל)

turboy

פורסם

תודה רבה על העזרה.. אני עדיין לא מצאתי איביזה. בהקשר לשיחה שלכם, היום הלכתי לראות קליאו ספורט MK 2 יד 2 75000 ק"מ , חשוב לציין שהיא במצב מעולה ומבקשים עליה 65000 K ( המחירון 51800) .

רציתי לקבל ממכם עוד מידע על האמינות של הרנו והאם שווה להשקיע כזה סכום על האוטו הספציפי הזה או שמא לקחת כבר בתקציב הזה WRX ( בהתחשב שבאמת שווה להתאמץ ולעבור את התקציב).

תודה רבה מראש !

איביזה 20VT 2001 תמיד תיהי האחת :-(

פורסם

ערוך חיפוש בפורום, יש המון מידע על הקליאו.

רק אומר שרכב מטופל יהיה מאוד אמין וזול יותר לאחזקה מWRX, במיוחד בביטוח ובדלק.

האם הכסופה שבדקת מנתניה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שלום לכם, אז ככה חזרתי לתקציב המקורי , וכנראה נמצאה כלה , איביזה טורבו סטנדרטית לחלוטין למעט ציפ , יד 3 120000 KM

48000 אלף , מה אתם אומרים זה לא מוגזם? בהתחשב שניתן למצוא איביזות יד 4 עם 140000 KM בערך, בפחות ומשופרות ( צנרת, אינטר קולר חזית, פורק וכו') מה אתם אומרים ? אולי שווה לקחת אותה באמת סטנדרטית דבר שהיום נדיר מאוד ולשפר לאט לאט, אם בכלל?

אשמח לקבל את חוות דעתכם

אקסודוס, זאת לא זאת מנתניה, אם תרצה לקבל פרטים שלח הודעה בפרטי , אני אשמח לעזור

איביזה 20VT 2001 תמיד תיהי האחת :-(

פורסם

לדעתי עדיף רכב עם שיפורים מינימליים כצו ציפ, אינלט, קוילוורים אולי גם קולר. כמוון עדיף רכב שעבר כמה שפחות ידיים וק"מ נמוך. היסטורית טיפולים מומלץ מאוד שתהיה (ומתי הוחלפו טיימינג,קלץ,סלילי הצטה).

עם רכב בצבע צהוב דהוי אז כדי לדון על הסדר במחיר, אולי תרצה לצבוע. יש איביזות שתקועות המון זמן ביד 2 ויש לכך סיבה לכן שים לב ותבדוק היטב מה בדיוק אתה קונה.

בהצלחה.

×
×
  • תוכן חדש...