Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב 40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו אחד לא הבנתי בפתיחת השירשור דרשת רכב העונה לתקציב שרירותי של 40K,ולאחר מכן אתה מספר שהלכת לראות קליאו ספורט במחיר הנושק אל מעבר ה50K ? עד כמה שזכור לי יש הבדל בין 40K-+ ל50K+-.

מעבר לכך שאתה צריך להיות נעול יותר על כמה דגמים העונים לדרישותך העיקריות[נוחות,כוח,אחיזה] אתה יותר מצריך להיות נעול על תקציב מסויים שיש באפשרותך לקנות רכב ולתחזק אותו בצורה נכונה[כסף בצד לביטוח ויישור קו] מאשר לקנות רכב במלוא מיטב כספיך ולבסוף להיחנק עם האחזקה השוטפת שלו.

נקודה למחשבה,בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

התקציב הינו 40 K כמו שאמרתי , לגבי העניין של התוספת , חשבתי להוסיף כסף ולהשקיע במשהו יותר יקר, בכל אופן חזרתי לסכום המקורי.

אני אשמח לקבל הצעה גם ממך אסף , לגבי האוטו .

אני סגור על איביזה, רציתי לדעת עוד משהו , ברגע שהאוטו משופר מה ההשלכות? צריכת דלק עולה משמעותית? תקלות מרובות?

איביזה 20VT 2001 תמיד תיהי האחת :-(

פורסם

ב40K לא נכנסת לך גם דור ראשון, חבל על החיפושים של הקליאו, ואם תכנס לך אחת כזו שברו לה את הצורה.

והMK2 המחירים שלה באיזור ה60K אז ככה שהיא בכלל לא בתקציב שלך.

אל תשכח הזול עולה ביוקר בסוף.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...