Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מחשבות רבות , ובעקבות זאת שאני אוהב את חברת הרכב , וברשותי היו 2 רכבים מאותה חברה ג, החלטנו לרכוש לחברה את הרכב הנ"ל. הגעתי לסוכנות בהרצליה חיפשתי חנייה לאחר חיפושים רבים ראיתי כניסה לחנייה שממש צמודה לאולם התצוגה ובכניסה נאמר לי על ידי איש ביטחון שקיימות מדבקות שמקבלים על מנת לא לשלם על החנייה .

נכנסתי לאולם בחנתי את הרכבים זמן מה .

ניגשתי לאחד מנציגי השירות שהיה עסוק בשיחות טלפון ובהערות לא רציניות אתה ילד וכו' ... אני חייב לציין שאני עוד מאט בן 25.(אני מטר שמונים ושלש שוקל שמונים עם זקן ממש לא ניראה כמו ילד אולי יותר כמו זקן). ביקשתי לבדוק את הרכב את התפעול ונאמר לי על ידו שאפשר ואני יכול ללכת לרכב התצוגה , אולם ביקשתי לראות את הרכב עובד אפילו לא לנסוע על הרכב היא ונאמר לי בשנית שאי אפשר רק לאחר ההמזנה או שמזמין הרכב יהיה נוכח . פה אני חייב לציין שרכשתי כבר 2 רכבים ואני יודע את הנוהל , אני חייב לציין שלאורך כל השיחה הנציג היה עסוק בשיחות טלפון ולא התייחס אלי ברצינות .!!!!!!

לאחר שהחלטתי לא לרכוש את הרכב מאותו סניף או בכלל (הכסף כבר היה מוכן לתשלום ), הנציג אמר לי שיש ימי מכירות וצריך לתאם תור אמרתי מעולה , ושאלתי האם שווה לחכות ועם יש צפי כל שהוא לגודל ההוזלה נאמר לי "למה ניראה לי שאני יגיד לך".

זה כבר היה קו אדום החלטתי ללכת ביקשתי מדבקה לחנייה נאמר לי שלא קיימות מדבקות שמישהו לקח את כולם . ירדתי לחניון וראיתי עוד נציג שם שמתדרך בחור שרכש רכב חדש שאלתי אותו לפשר העינין של המדבקה הוא אמר לי שבוודאי שיש צריך לבקש מאותו נציג שאמר לי לפני שנייה שאין מדבקות יותר.!!

אני כבר לא יודע לאיזה רמת שירות עוד אפשר לרדת הרגשתי כאילו אני קונה חלב בסופר מרקט!(בכוונה לא ציינתי את שם החברה עוד לא נכתב מכתב רשמי להנהלה).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך הבא לעולם שבו ישנם עובדים שלא ממש מזיז להם מהעבודה שלהם. מה איכפת להם? הם מקבלים משכורת פר שעות אז הם את הכסף שלהם מקבלים בין כה וכה. עובד טוב מודע לזה שמשלמים לו לעבוד ולא לגרבץ בביצים כל היום. סוכן מכירות טוב יודע שמי שמשלם את המשוכרת שלו זהו בעצם הלקוח. אם לקוחות אין אפשרות למעביד לשלם וזה עלול להוביל לפיטורים או סגירת העסק. כמה שעצוב יש הרבה שלמרות שמשלמים להם לא זורקים על העבודה שלהם ובכלל על הלקוחות וזה חבל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

צמפיון צמפיון כי פריארים רק פעם אחת

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אמא שלי רוצה להזמין איביזה, תוך יומיים ראיתי כבר כמה תלונות על השירות של סיאט.

אני כבר מפחד להזמין :|

פורסם

בושה וחרפה, בעלי החברה חייבים לעשות ביקורות תכופות על הנציגים שלהם, ולהעיף אחת ולתמיד את הנציגים שגורמים לנו הלקוחות עוגמת נפש ולשאט נפש מהמוצר. כבר יצא לי להיתקל בכמה נציגים ואולמי תצוגה עם התנהגות מזלזלת בלקוח, כנ"ל עם כסף כבר מוכן לרכישת הרכב. לא יודע אם החברות כבר מבצעות, הרעיון הוא לשלוח מידי שבוע מספר "לקוחות" מטעם ההנהלה , אפילו מידי יום לקוח, שיסקרו את חווית השירות. במקרה הנ"ל הייתי אפילו גם קונס את הבחורה בשלילת בונוס/ שאר הפריבילגיות.

פורסם

אתה מזכיר לי נשכחות,עם הסוכן שכנראה התחפש לליצן בפורים והחווית קניה של רכב במדינתנו הקטנה.

מה שאתה מזכיר לי ,הוא שלפני תשע שנים שהייתי בגיל 16 הייתי אצל המשפחה בניו יורק הלכתי לטייל עם בן דוד שלי שהיה בן 19 ונכנסו לחנות של דודג', בשביל "להתעניין" בוייפר חדשה. הסוכן אפילו לא הראה טיפה של זלזול וענה לכל השאלות שלנו ואף הציע לנו לשתות משהו חם, וגם טרח לציין כמה תשלומים אפשר לעשות על הרכב. והכל בנימה רצינית, התרשמנו מהרכב כמו שרק וייפר יודעת להרשים וכל אחד הלך לדרכו.

פה אין חווית קניה. ואם יש מקום שמרוצים ממנו אז כולם מהללים ומשתחווים לו בסך הכל עושים את העבודה.

ואני מאחל לצ'מפיון שילכו לעזאזל

פורסם

גם אני בחור צעיר, והיחס שקיבלתי בסיאט הרצליה כשהגעתי להתעניין במספר דגמים היה דווקא די חיובי. מצד אחד לא צבאו עלי עדרים של נציגים עם כניסתי לאולם ולא "עמדו לי על הראש" בזמן שבחנתי את המכונית מבפנים, ומצד שני - כשהייתי צריך פרטים נוספים לגבי המחירים ושיטות המימון, עמד לרשותי נציג חביב שבאופן די יוצא דופן גם באמת הבין במכוניות. היחס שקיבלתי בסקודה היה די אנטיפתי, אבל בימינו צריך להודות שלפחות לא יורקים לך בפרצוף.

אבל אם כבר חוויות שירות מזעזעות, אני חייב לספר על החוויה שלי באולם התצוגה המרכזי של אופל בתל אביב. נכנסתי לאולם כדי לבחון את האסטרה סטיישן. הרכב שחיפשתי היה צריך לעמוד בצרכים ספציפיים מאוד מבחינת מימדי תא המטען, ולכן ניגשתי לרכב ומדדתי עם מטר את תא המטען. האולם היה ריק לחלוטין כשנכנסתי.

לא עוברת דקה ומופיע לצידי איש מכירות בשם מקס ששואל אותי מה אני עושה. אני מסביר לו בנימוס שאני מודד את תא המטען של המכונית. הנציג בתורו שואל - "אתה לא חושב שאתה צריך לבקש רשות?". הייתי בטוח שהוא צוחק, אז התעלמתי מההערה והמשכתי בשלי. הוא לא מוותר. "סלח לי, אתה נכנס לבית של מישהו אחר בלי לבקש?". בנקודה הזו כבר התחלתי לתהות מה קורה פה, אז הסברתי לו - עדיין בנימוס - שזה לא הבית שלו ושאני בסך הכל מתעניין במכונית ובתא המטען שלה. בתגובה, הנציג מבקש ממני בטון גס לצאת מאולם התצוגה. אבל רגע, זה עוד לא נגמר: כשיצאתי מאולם התצוגה בזעם וצעקתי לעבר הנציג שהוא איבד לקוח, היתה לו את החוצפה להשיב "איבדתי הרבה לקוחות בשבוע האחרון".

פשוט לא יאומן. מדהים כמה חוויית שירות כזו יכולה להשפיע על דעת הצרכן תוך רגע. מעכשיו לא יעלה בדעתי אפילו להתקרב לדלת של אולם התצוגה שלהם - ואני לא אומר את זה סתם מתוך כעס רגעי - האירוע הזה קרה לפני מספר חודשים. אני פשוט מתקשה לדמיין איך יבואן יתפקד במקרה של תקלה במכונית שזה עתה נרכשה, אם ללקוח שעוד לא מסר את כספו הם מרשים לעצמם להתייחס בצורה כזו. אז בסדר, אני מבין שנכנסים לאולם התצוגה הרבה אנשים צעירים שרק באים לשבת ברכב ולא באמת ירכשו אותו - אבל זה ממש לא מצדיק גישה כזו כלפי לקוח פוטנציאלי, במיוחד כאשר לקוח כזה מגיע עם ערימת קטלוגים והצעות מחיר מאולמות קרובים ובסך הכל מודד את המידות בתא המטען.

אני לא רואה משהו כזה קורה בארה"ב או באירופה. רק בארץ יש תודעת שירות כזו, וזה לא סתם עוד קיטור על ישראל. זה באמת נכון.

פורסם

הסיפור שלך בהחלט מצביע על בחירה לא נכונה של סוכן המכירות הנ"ל בעיסוקו. זה קורה כמובן לא רק לו, אבל מה שקשה להבין היא ההנחה המסתברת שמי שמעסיק אותו לא טורח להעביר לעובדיו הנחיות אלמנטריות כיצד מתנהגים ללקוחות.

פורסם

לשמחתי, אם אני ארצה לקנות אי פעם רכב חדש, אני מכיר אישית את מנהל המכירות באולם התצוגה של סיאט בירושלים =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
בתגובה, הנציג מבקש ממני בטון גס לצאת מאולם התצוגה. אבל רגע, זה עוד לא נגמר: כשיצאתי מאולם התצוגה בזעם וצעקתי לעבר הנציג שהוא איבד לקוח, היתה לו את החוצפה להשיב "איבדתי הרבה לקוחות בשבוע האחרון".

בינתיים כל האופל שראיתי, אף שהן נראות חמודות מאוד, היו עם תג השכרה/ליסינג של שלמה. אולי הציבור הפרטי לא ממש מעניין אותם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
באולם התצוגה במערב ראשון לציון השירות מעולה, אין מילים.

לשם שינוי אני נאלץ לחזק את דבריך.

באולם התצוגה ברשל"צ ישנו סוכן העונה לשם קובי, הוא בהחלט אדיב ונותן שירות מצויין. בעברו עבד באולם המרכזי בהרצליה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
צמפיון צמפיון כי פריארים רק פעם אחת

אין קשר לצ'מפיון, כן יש קשר לכך שחלק ניכר מאנשי המכירות באולמות התצוגה הינם חבר'ה צעירים שעבודה רצינית לא בראש סדר העדיפויות שלהם וכך נראה השירות שהם נותנים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...