Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צביעת כנף ומגן - 600 ש"ח בתוספת מע"מ.

שתי הטעויות הראשונות שלך.

1. שימוש במילים של "מבינים" - פגוש זה פגוש, "מגן" זה מילה של פחחים שמיועדת לגרום להם להיראות יותר מקצועיים ולאפשר להם לעשוק את הלקוח.

2. הצעת מחיר ללא מע"מ - כמה בעלי עסקים אתה מכיר שמחזיקים קליאו ספורט כרכב צמוד? זה עוד טריק של בעלי מוסכים להוציא יותר כסף מהלקוח ולגרום לו להרגיש מרומה. תן הצעת מחיר נורמלית, עזוב אותך מהשטויות האלה של המע"מ.

אתה מתחיל ברגל שמאל. חבל.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שתי הטעויות הראשונות שלך.

1. שימוש במילים של "מבינים" - פגוש זה פגוש, "מגן" זה מילה של פחחים שמיועדת לגרום להם להיראות יותר מקצועיים ולאפשר להם לעשוק את הלקוח.

2. הצעת מחיר ללא מע"מ - כמה בעלי עסקים אתה מכיר שמחזיקים קליאו ספורט כרכב צמוד? זה עוד טריק של בעלי מוסכים להוציא יותר כסף מהלקוח ולגרום לו להרגיש מרומה. תן הצעת מחיר נורמלית, עזוב אותך מהשטויות האלה של המע"מ.

אתה מתחיל ברגל שמאל. חבל.

מצטער היו לי כמה ימים עמוסים ורק עכשיו התפנה לי קצת זמן לשבת לענות להודעות בפורום, לגבי המילה מגן , לא מדובר במילה של פחחים , דווקא לפחח אין בעיה להגיד פגוש, פשוט השמאים בדוחות שמאות רושמים מגן , וכל הספקי חלפים משתמשים במילה מגן בחשבוניות , כך שאחרי שאני שומע וקורא "מגן" עשר פעמים ביום, גם אני מתחיל לקרוא לפגוש מגן:lol:. אגב לפני שפתחתי את המוסך גם אצלי פגוש היה פגוש.:cry:

לגבי המע"מ , לא מדובר בשום טריק, מע"מ זה מע"מ זה משהו שלא הולך לכיס שלי ואין לי שום אינטרס שהלקוח יוציא 16% יותר , אבל מה לעשות המדינה צריכה לממן מאיפהשהו את ימי המילואים שלנו:lol: ומלבד מס הכנסה על רווחים(וכל המסים הנוספים) היא גובה 16% מכל עסקה שכל עסק מבצע.

אגב למה המחירים + מע"מ. גם כאן הסיבה נעוצה בספקי החלפים והחומרים , כל חלק שאני מתקשר לשאול את מחירו , כל צבע שאני מזמין וכל חומר\ציוד אחר שאני מזמין אני מקבל את מחירו לפני מע"מ , וברגע שאומרים לי שוינקר עולה 100 ש"ח זה למעשה 116 ש"ח בגלל המעמ. לא בכל חלק ניתן בזה הרגע , להוסיף 16 אחוז ל 3762.50 זה לצערי לא פעולה מתימטית אותה אוכל לבצע בראש ללא מחשבון , כך שאני מגלגל את זה ללקוח , אומר לו 3762 + מע"מ. עכשיו תוסיף למשוואה שעל חלקים מסויימים יש לי הנחות שאת חלקן אני נותן גם ללקוחות ותבצע לי חישוב של 376 פחות 27.5 אחוז ועוד 16 אחוז מע"מ. תכפיל את זה במספר הקליינטים ביום ומה קיבלנו? כאב ראש:oops:.

אני כבר אנסה להעלות מספר תמונות של ג'יפ סופה שלקחנו בתור פרוייקט לשפץ ולצבוע כללית... הכל כמובן באישור בעל הרכב.

פורסם

תחילה שיפשפנו את כל תיקוני הפחחות הקודמים ברכב על מנת למנוע את תופעת ה"גלים" ברכב.

http://www.divshare.com/download/14396724-7ec

http://www.divshare.com/download/14396614-1da

כאן ניתן לראות את חזית הרכב, בדיוק היום היא הוחלפה לחזית "רנגלר" .

http://www.divshare.com/download/14396785-4b7

צד הנוסע עבר ישור , חומר פחחות ובתמונה הזו ניתן לראותו לאחר "סיקנס" - חומר רך.

http://www.divshare.com/download/14396806-5d1

צד הנהג עבר גם הוא ישור , חומר פחחות , חומר סיקנס רך והותז בפילר לצורך מילוי שריטות פגמים והתגשתם שלב טרום צביעה.

http://www.divshare.com/download/14396847-059

http://www.divshare.com/download/14396894-c8f

מאז התמונות , הוחלפה חזית לחזית רנגלר , כל צירים והידיות נשלחו לציפוי ניקל , נעשה תיקון טלאים מסיבי בכנפיים הקידמיות ובוצעו חיזוקים. כל החורים בדפנות הרכב מולאו בריתוך. תמונות בקרוב.

כל החומרים אגב , מתוצרת 3M ו PPG. מגיע ליפיוף שיפנקו אותו :-D

פורסם

היי, העבודה נראית מבטיחה תוצאות יפות.

2 הערות:

מדוע לא פורקו כנפונים אחוריים ?

אתה מתכוון לצבוע את הכנפונים ? אם כן, צפה לצביעה חוזרת שלהם לעיתים קרובות עקב נזקי השטח.

אני בכל מקרה אגיע במהלך שבוע הבא להראות לך את הרכב שלי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור , תודה תודה , העבודה בהחלט נעשת מהלב והתוצאות יהיו בהתאם:lol:

הכנפונים האחוריים , לא פורקו מהרכב כי הבעלים מתעקש לצבוע גם אותם , כאיש שטח לשעבר (כיום כמעט ולא מטייל) הסברתי לבעלי הרכב כי בהצלבה הראשונה הגלגל יגע בכנפון , ישפשף אותו ויהרוס את הצבע.

בעל הרכב , מצידו , שכל שבוע נצבע לו את הכנפונים מחדש... ומצידי הלקוח תמיד צודק :wink:

נשמח לראותך אצלנו.

אריק

פורסם

אריק - באף הודעה לא ראיתי היכן המוסך. טוב שתהיה כתובת וטלפון.

אם יש בסביבה מגדלי משרדים או חברות גדולות - פנה למחלקת רווחה במשאבי אנוש ותציע סידור הנחה לעובדים.

לא לכולם יש רכב חברה/ליסינג, יש ילדים, משפחה, שכנים... אולי גם לנסות עם קצין הרכב אם יש לו אפשרות להומיא תיקונים למוסך שהוא בוחר.

אפשר לנסות לפרסם באנר בפורום... או באתרי נוער, חיילים וסטודנטים, שהם קהל יעד פוטנציאלי גדול לתחום שלך.

ההתחלות קשות. עם עבודה טובה ומחירים הוגנים תיצור (זה לוקח זמן) שם טוב ולקוחות יגיעו.

בהצלחה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אפשר גם ליצור מגע עם חברות הביטוח ע"מ להיות "מוסך הסדר", חשוב לא ליצור מגע עם החברות הישירות (ביטוח ישיר, איחוד ישיר, AIG וכד' )

יש היום הרבה אנשים שמעורבים בתאונה ומעדיפים להכנס למוסך הסדר.

פורסם

זה ממש ממש לא נכון, הפחח שאיתו עבדתי עד היום (ואולי גם אמשיך בעתיד, הכל תלוי), עובד בהסדר עם חברת כלל למשל, אני יכול לאמר לך מנסיון של מספיק שנים ואינספור תיקונים (אני בישגדא בקשר לנזקים ברכב), שהוא מחזיק עובדים שמבצעים את העבודה כמו שצריך, תמיד יצאתי משם מרוצה.

ואתה יודע למה זה לא נכון ?

נניח וקרה לי מקרה, אריק מופיע ברשימת ההסדר, ניגשתי אליו, ראיתי כי טוב, מחר קרה לי מקרה שלא מצריך מעורבות ביטוח וזכרתי את אריק לטובה, אז אני אגש אליו לבצע תיקון.

אתה מצליח להבין את הרעיון ?

במוסך שבו עבדתי עד לפני שבועיים, היה לנו הסדר עם חברת ביטוח, מי שעושה אצלהם מקיף, מקבל שובר לטיפול 10 אצלינו במוסך, לחברת ביטוח זה עוזר לזכות בלקוח, אנחנו הרווחנו כסף על טיפול (כפוי אפשר לאמר, אפילו שלא מכריחים את הלקוח לבצע את הטיפול מיידית) ואולי גם לקוח עתידי.

אז לא תמיד המשחק פה עובד על כמות, חוצמזה, הוא תמיד יכול לצאת מההסדר כשהוא רואה שהמוסך צבר תאוצה יפה ואנשים חוזרים אליו.

פורסם

שלום לכולם,

מצטער על ההיעדרות הממושכת , היו כמה פרוייקטים לסיים , באחד מהם אני רוצה לשתף אתכם , אובכן הסופה שאת שלבי ההכנה שלה פרסמתי סודרה נצבעה ונמסרה לבעליה. הנה התמונות... (כמובן באישור הבעלים)

14473180-1bc

14473228-1d114473229-61b14473230-e69

14473231-4f0

• תוכן חדש...