Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פונטו ספייס 2002 דגם אוטומט וכשאני מפעיל את הסוויץ מבלי להניע את הרכב יש לי זימזום מתא המנוע שלא מפסיק אלא אם אני יסגור את הסוויץ שלא כמו בפיאט שנת 95 שהיתה לי שבפתיחת הסוויץ יש זימזום של כמה שנייות והוא מפסיק לבד הזימזום אצלי לא ניפסק

האם גם אצליכם ככה ? או שכנראה בעל הרכב הקודם עשה שם מעקף כי משהו לא היה תקין ?

בתודה מראש

פורסם

זה הצליל של משאבת הדלק שבונה לחץ במערכת על מנת שההנעה תהיה קלה יותר.

קצת שייך לפורום הטכני האמת, לא לרכב כללי.

!AWDSOME

פורסם

גם לי יש ספייס ELX (כמו שלך-אותו מנוע) אבל ידנית, אצלי הזימזום הזה מפסיק אחרי כמה שניות, תתן סוויץ' ותמתין עד שזה יפסיק, תראה שזה מפסיק אחרי כמה שניות, אם זה לא מפסיק אחרי הרבה זמן אז אולי יש בעיה.

פורסם

יש לי פונטו 2001 אוטומטית והזימזום הזה קיים כאשר הסוויץ' פתוח והמנוע כבוי. הזימזום בפירוש אינו מכיוון משאבת הדלק והצליל שלו ממילא שונה.

הזימזום הזה מגיע למיטב הבנתי מכיוון מחשב ניהול המנוע שנמצא מעל בית המצערת בתא המנוע.

שהתקנתי בעבר רדיו אמרו לי שלא בריא לשבת עם סוויץ' פתוח והמליצו לי להתקין אותו לפני הסוויץ' כדי שלא אצטרך להשאיר סוויץ' פתוח שהמנוע כבוי בשביל לשמוע מוסיקה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כל זמן שהסוויץ' פתוח יש זימזום. הסוויץ' סגור אז אין זימזום.

איפה רפי לין שצריך אותו כדי לקבל הסבר ? :-D

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

שמע הורדת לי את הפאניקה ענית לי על התשובה זה מספיק אבל עכשיו יש לי עוד שאלה היכן נמצאת המצערת במנוע שלנו הרמתי את הפילטר ולא ראיתי אותה כפי שאני מכיר בהרבה דגמים וזה כי אני רוצה לרסס ספריי קרבורטורים פנימה

פורסם

חפש בגוגל "פונטו ניקוי בית מצערת". נראה לי שלא מרשים להביא לינקים לאתר ההוא.

אני לא בטוח שהדרך שלך לנקות את המצערת היא הנכונה, תראה מה כתוב במדריך שהפנתי אליו. תשתמש בחיפוש גם פה באתר.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

• תוכן חדש...