Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי! דבר ראשון תודה לג'וניור ולאודיוקינג שעזרו לי קצת במידע ודעות!

ברגע זה ביצעתי את הרכישה של ה-OLD SCHOOL הראשון שלי,שמעתי אותו אצל הבחור באותו רק על 150בגישור ונחנקתי!

אגב,רשום על המגנט 600WATT MAX מה זה אומר שזה דגם 600RMS? או 500RMS ? בבקשה תנו לי תשובה אחת וזהו כי כבר התבלבלתי :p

אני מאוד מאוד מרוצה העדפתי אותו על P3 ואני רואה את התוצאות הינה כמה תמונות ראשונות!

אשמח לתגובות ודעות!

ג'ינו.

66.JPG

99.JPG

100.JPG

600.JPG

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יש לי שני HE2 12 חדשים בבית הדגם היותר חדש :lol: אחלה סאבים

תתחדש ותהנה:-P זה עדיין לא סאב שמצריך אטמי אוזניים שמור עליו

זה הסאב שלך http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.rockfordfosgate.com%2Flibrary%2Fmanuals%2F2000-DVCWoofers-MAN.pdf&ei=POF4TenmJIaAhQewzejoBg&usg=AFQjCNGuCpumBeBYLQ5y_cRra0oTV9-NxA

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
לא נורא, 4 שקלים בריקושט.

אגב, איך זה להיות ג'ינג'י עם שם כמו ג'ינו?

רומק שתיהיה לי בריא חח! זה אחותי! :-P אני שחרחר ושקסי :-D :-D והיי! מה רע בשם ג'ינו! לסטיבן סגל קראו ככה בסרט סוגר חשבון! על שמו קראו לי כך ההורים מה יש לך להגיד! יש לי תלוק :p אני נדוש לפעמים.. :p

וג'וניור,תודה גבר אשמור אליו טוב,בשבילך כלום לא מצריך אטמים!:lol: ותודה על הקישור עכשיו אני סגור. באמת

שהיה לי בחדר הסרווין בתיבה פתוחה מחובר 12" וזה עושה בתיבה אטומה מה שהוא היה עושה בפול ווליום! כל דפיקה כפולה לא להאמין אני ממש ממש מרוצה.

אגב ג'וניור הR500 שלי יעיף אותו לא ?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אין שום רע בשם הזה, רק נשמע קצת מתוכנן עם כל האותיות המשותפות :-D

אגב, אחות ג'ינג'ית ואח שחרחר. איך נראה השכן?

:lol:

הייתי חייב.

מתחדשת*

פורסם
רומק שתיהיה לי בריא חח! זה אחותי! :-P אני שחרחר ושקסי :-D :-D והיי! מה רע בשם ג'ינו! לסטיבן סגל קראו ככה בסרט סוגר חשבון! על שמו קראו לי כך ההורים מה יש לך להגיד! יש לי תלוק :p אני נדוש לפעמים.. :p

וג'וניור,תודה גבר אשמור אליו טוב,בשבילך כלום לא מצריך אטמים!:lol: ותודה על הקישור עכשיו אני סגור. באמת

שהיה לי בחדר הסרווין בתיבה פתוחה מחובר 12" וזה עושה בתיבה אטומה מה שהוא היה עושה בפול ווליום! כל דפיקה כפולה לא להאמין אני ממש ממש מרוצה.

אגב ג'וניור הR500 שלי יעיף אותו לא ?

ג'ינו.

השם שלך מושפע מסטיבן סגל? זה מסביר הרבה על איך הגעת לכאן :-D:shock:

אבל זה עדיין לא גרוע כמוני - קוראים לי אדי כי לאחותי קוראים עדנה ואז אם אמא שלי רוצה לקרוא לשנינו היא פשוט צועקת "אדולים" ואנחנו מגיעים ביחד... זה אמיתי לגמרי... וכן...

אתם יודעים...

נכון!

אני פולני :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
השם שלך מושפע מסטיבן סגל? זה מסביר הרבה על איך הגעת לכאן :-D:shock:

אבל זה עדיין לא גרוע כמוני - קוראים לי אדי כי לאחותי קוראים עדנה ואז אם אמא שלי רוצה לקרוא לשנינו היא פשוט צועקת "אדולים" ואנחנו מגיעים ביחד... זה אמיתי לגמרי... וכן...

אתם יודעים...

נכון!

אני פולני :-P:-P:-P

אדולים! זה כבר לא נורמלי:-P

בקיצור כמה DB אני עושה עם תיבה פתוחה נצילה 140?:lol:

הוא יותר חזק מP3 12" רגיל לא ? כן..

ג'ינו.

• תוכן חדש...