Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, רציתי לשמוע את דעתכם בנושא

אני מעוניין ברכב עם צריכת דלק 1 ל-13 לפחות, עם בטיחות טובה, ירידת ערך לא מטורפת מדי,ורצוי עם כמה שפחות מחלות ילדות.

חשבתי על פיאט פונטו ספייס 04-06, זולה יותר, הירידת ערך פחות מזעזעת. אין לי שום נסיון עם פיאט אבל הבנתי שהרכבים לא מזדקנים כול כך בכבוד. השאלה שלי אם השנתון הזה הוא מספיק גבוה, או שהוא נחשב כבר יחסית זקן ויתחיל לעשות בעיות זיקנה? כבר סבלתי כול כך הרבה מרכבים זולים עם שנתון יחסית גבוה ככה שאני מאוד מפחד מזה.

אשמח אם בעלי פיאט פה יעשו לי קצת סדר בבלאגן.

אופציה נוספת היא של סיאט איביזה/סקודה פאביה ידניות, שנתון 04, ממה שקראתי הם טובות מאוד, מה אתם חושבים?

ישנה עוד אפשרות שחשבתי עליה והיא לעלות את התקציב וללכת על טויוטה קורולה רובוטית 08, ממה שקראתי יש לה צריכת דלק משולבת של 1ל-13 ובעיקרון הייתי יותר מעדיף רכב משפחתי מאשר סופרמיני. התנסתי עם הגיר, הוא לא מפריע לי, אבל האמינות שלו היא עדיין סימן שאלה בשבילי, יעזור מאוד עם למישהו יש חוות דעת בקשר לאמינות של המודל הנ"ל.

פיאט פנדה ודייהטסו סיריון פסול מבחינתי בגלל מראה.

יונדאי גטס נפסל בגלל חווית נהיגה גרועה.

צרפתיות למינהן פסולות בגלל נסיון רע מאוד.

מכוניות המיני קטנות לי מדי וגם מעבר לתקציב.

אם יש לכם עוד הצעות שלא חשבתי עליהם, אשמח אם תכתבו.

תודה מראש.

פורסם

בתקציב שלך כבר נכנסת גרנדה...2007. למה לך לקנות ספייס משנת 2004?

לי אישית יש ספייס 2006 ואין צרות בכלל. רכב מדהים. מטופל רק במורשה ורק חלפים מקוריים, נכון לעכשיו אני מרוצה מאוד.

פורסם

פולו שנתון 04 לדוגמא יכולה להיות אופצייה נחמדה,חסכונית,אמינה,נראית טוב ונוסעת חבל"ז.אם אתה מחפש רכב עם צריכת דלק ממש חסכונית רצוי לא ללכת על משפחתית, הקורולוה שהזכרת זאת כבר קפיצה לא קטנה בתקציב,לדעתי עלייך להגדיר לך תקרת תקציב מסויימת ולדבוק בה.אני מבין שפז'ו מבחינתך לא באה בחשבון אז תבדוק את הגראנדה/פולו/איביזה שלושתם יכולות להתאים לך שיהיה בהצלחה.

פורסם

בוקר טוב,

אתה כותב שמכוניות מיני חדשות הם מעבר לתקציב שלך אבל אתה גם מציין שאתה חושב על קורולה 08 שגם כן נמצאת קצת מעל התקציב שלך. לא הבנתי..

אם אתה מחפש חיסכון בדלק אז פונטו ספייס או גרנדה זה הכיוון הנכון עבורך. אפשר לשקול גם פיאט פנדה אם היא לא קטנה בשבילך. מדובר ברכבים מאוד חסכוניים ואני חושבת שהם דווקא די בסדר מבחינת אמינות.

דווקא לקורולה הרובוטית יש שם קצת בעייתי והרבה אנשים נרתעים מהרובוט הזה, לא בהכרח בצדק. לפי מה שאני שומעת היא אכן נחשבת חסכונית יחסית בדלק אבל 1-13 בנסיעות משולבות אני לא בטוחה שתשיג עם קורולה 1600 סמק...

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...