Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב ובוקר טוב לכולם :-P

אני נוסע עם חברתי לסופ"ש בבירה, אשמח לקבל המלצות לגבי מקומות מעניינים לביקור משישי בבוקר עד כניסת השבת.

אני מכיר את: העיר העתיקה, מוזיאון ישראל, ממילא, גן החיות התנ"כי, שוק בצלאל והמדרחוב. חשבנו הפעם לבקר בשוק מחנה יהודה, האם יש המלצות לעוד שווקים מעניינים או כל רעיון אחר ליום שישי ?

כמו-כן אשמח לקבל המלצות על מסעדות טובות (שמעתי שפוקצ'ה והיהלום שבכתר טובות, מה אומרים ?). ד"א, אנחנו חסידי שווארמה\חומוס וכדומה, ממש לא חייבים מסעדות פלצניות... :-P

תודה !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
לילה טוב ובוקר טוב לכולם :-P

כמו-כן אשמח לקבל המלצות על מסעדות טובות (שמעתי שפוקצ'ה והיהלום שבכתר טובות, מה אומרים ?). ד"א, אנחנו חסידי שווארמה\חומוס וכדומה, ממש לא חייבים מסעדות פלצניות... :-P

תודה !

מחנה יהודה אחלה שוק אם כי נהיה קצת פלצני ופתאום בלי קשר ,בין הבסטות,יש איזה חנות בגדים מפונפנת שאף אחד לא נכנס אליה ותיסגר בקרוב, בכל מיקרה, חניה-אין לך שם.

והמקום הומה אוטובוסים אבל נחמד מאוד.

שווארמה-צומת פת- רק שבח. לא השמן שניהיה ממש ממש קמצן- פינוק בפיתה בתחת שלי.

היהלום שבכתר נסגר ממזמן. פוקצ'ה בר-אחלה מקום ואחלה אוכל. מומלץ.

לגבי טיולים-המושבה הגרמנית נהפכה להיות השנקין של ירושלים.

ואם בא לך להוציא כסף על מותגים- מתחם ממילא, אחד המוקמות היקרים להחריד ולכן חנויות נסגרים שם חדשות לבקרים.- חניה חינם לשעה.פעם היה אפשרי להחנות 3 שעות ואנשים נהיו רעבים שם אז הורידו את השעות חינם.

תהנה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לא לוותר על שוק מחנה יהודה, פלצני או לא. בשנה-שנתיים האחרונות הפך למוקד עליה לרגל במיוחד בימי שישי. צפוף אבל חוויה ססגונית.

מה עם חומוס טוב אצל פינתי ברח' המלך ג'ורג' אחרי הסיבוב בשוק? אחר כך רדו למדרחוב בן-יהודה, נחלת שבעה ואם בא לכם, תמשיכו לכיוון ממילא.

פורסם

מנהרות הכותל -סיור נחמד - צריך להזמין מראש!!!

תכנס לאתר שלהם ותראה אם יש מקום.

כנסית הקבר בעיר העתיקה - חינם + הרגשת חו"ל.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני אישית לא סובל את הדוחק והבלגאן שיש ביום שישי בשוק, אך אם אתם שם אתם חייבים לאכול בסטקיית חצות!!

יש שם את המעורב הכי טעים בארץ! לא זול אבל שווה כל שקל!

בשוק יש גם לא מעט פלאפליות טובות.

ממה שכתבת אני מבין שבמושבה הגרמנית לא ביקרתם.

לדעתי שווה קפיצה.

הרחוב הראשי (עמק רפאים) מעניין. והרחובות הצדדיים אפילו מעניינים יותר.

יש את עין כרם.

שכונה עתיקה ויפהיפיה עם מסעדות נחמדות, מנזרים, נופים יפים ועוד.

אם אזכר בעוד משהו אעדכן אותך.

תהנו.

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות ! נראה לי שאכן נבקר במחנה יהודה, נאכל באחד המקומות שהזכרתם ואז נמשיך להסתובב במדרחוב\נחלת שבעה\ממילא או בעיר העתיקה. ביום שבת נטייל בעין כרם.

את עמק רפאים אנחנו מכירים ואוהבים, לכן גם אנחנו ישנים שם במלון קטן, בית קטן בבקעה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...