Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני צריך בבקשה ייעוץ לרכישת רכב משפחתי- יש לי 3 ילדים 2 בכסא בטיחות.

לכן חשוב לי שיהיה מרווח כמו כן הרכב ישמש לנסיעות רבות כ25K בשנה

אני גר בשומרון ויש לי מספר עליות לטפס בדרך הביתה. חשוב לי רכב אמין שלא רואה מוסך וכמובן חסכוני בדלק.

התקציב שלי הוא בסביבות 60K

אבקש גם לקבל ייעוץ מה כדאי לבדוק לפני הרכישה. באופן עקרוני אני מעדיף לקנות רכב מליסינג מכיוון שאני מעדיף לקנות מחברה אמינה שנותנת אחריות האם אפשר לסמוך על הבדיקה שלהם.

שאלתי הרבה מקווה שתצליחו לענות לי על הכל תודה מראש :lol:

פורסם

שני רכבים יכולים להתאים למשפחתך - פורד פוקוס ורנו מגאן.

שני רכבים מרווחים, בטיחות גבוהה, צריכת דלק לא רעה, ויש המון בחברות ליסינג גדולות ורציניות.

תחפש מכונית עם קילומטראז' לא גבוה במיוחד, ללא פגיעות שלדה.

תקנה רק ממגרש ששייך לחברת ליסינג עצמה, בכל מיקרה תיקח את הרכב לבדיקה (גם אם חברת ליסינג מציגה לך בדיקה מטעמה), תדרוש תיקון של כל הליקויים מהבדיקה שלך ותוודא שאכן תיקנו מאת הכל אחריות על מנוע\גיר\מזגן\הגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...