Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה שואל אותי, להוציא עכשיו סכום כזה על רכב בסטטוס הנוכחי שלך בחיים, זה טעות גדולה.

לכול רכב יש את הירדית ערך שלו, שברכב בסכום כזה, זה היה בערך 5000-9000 בשנה(כול שנה זה יורד אבל לא בהרבה) שהולכים לפח סתם!

יש לך את הריבית שתשלם על ההלוואה(אין לי מושג כמה זה) של עוד כסף שילך לפח סתם!

יש לך את עלות הביטוח שבטוח תעלה יותר ברכב יחסית חדש מאשר בטויוטה זקנה. עוד כסף שילך לפח סתם!

ובנוסף יש לך את ההלוואה שכובלת אותך באזיקים למשך כול הזמן לבנק

אמנם יהיה לך חיסכון בדלק, וחיסכון בטיפולים, אבל לפי מה שעושה רושם שהרכב שלך מטופל ולא עושה בעיות כול שני וחמישי, והחסכונות האלה פשוט מתגמדים לעומת ההפסדים וההתחייבויות.

זאת דעתי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

DRSUBARU מה שכתבתה מאוד מעניין האמת ובדקתי את זה - הרכבים מהשכרה ועברו מעל 100 אלף קילומטר. גם השכרה וגם 100 אלף קילומטר זה מאוד מפחיד אותי האמת למרות המחיר המאוד מפתע שבסהכ אני צתרך לקחת הלוואה של 20 אלף ולהנות מרכב בשנתון מתקדם יחסית וחסכוני.

נראה שאני מתרחק מהעניין של החלפת רכב - זה מבאס לקחת רכב שקרעו לו את הצורה, לשלם את הלוואה וחס וחלילה להכנס לברוך של תיקונים. החלטתי כנראה לחכות לסוף השנה כשה יהיו מבצעים על הרכבים כמו כל שנה ואולי אפילו להתקדם לרכב חדש מהניילונים כגון I20 שהייתי בחבר ב82 אלף או משהו בסגנון

פורסם

כמו שאתה מתאר את הטויוטה שלך אתה יכול להמשיך להחזיק בה. אני מכרתי רכב דומה מסוף שנת המודל לפני כ-5 חודשים, במצב דומה לשלך (אולי אפילו קצת יותר טוב) ב-26.5K (טיפה מתחת למחירון, אבל לפני טיפול שנתי +בולמי זעזועים), כך שאני מניח שאם תקבל תמורת רכבך 24-25K יהיה עליך להיות מרוצה. יש לי שכן עם קורולה 1994 (העיצוב הקודם, אותה מכניקה) שבכלל לא חולם על החלפתו - התיקון הגדול ביותר שהוע עשה עד היום היה להחליף פקק של רדיאטור.

נכון שהקורולה צרכנית דלק משמעותית, אבל במצבך, כבחור צעיר, הייתי שם דגש על חסכון לצרכים יותר חיוניים, כגון לימודים (אם אתה זקוק להם) ובבוא היום - הקמת משפחה. כמובן שבשלב כלשהו גם הטויוטה תתחיל לעשות צרות ואז, כפי שכתבתי קודם, יהיה כדאי להפטר ממנה.

לגבי הטיפול ברכב - הייתי מוותר על קוסמטיקה קטנה. תקן פגיעות משמעותיות (כאלה שגורמות חלודה או עלולות להחמיר או לסכן אותך) אבל עזוב שריטות קטנות. אתה עובד קשה מדי כדי להרויח את כספך, חסוך אותו או הוצא אותו על דברים יותר חיוניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...