Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיוויק האצבק או מאזדה 2


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיוויק 5 דלתות 2006, 30,000 אלף ק"מ-רובוטית-83 אלף שקל, כדאי?

בסכום כזה אפשר להביא למשל מאזדה 2 יותר חדשה(עם יותר ק"מ!)או מאזדה 3, (מהרכבים האטרקטיבים)

מה דעתכם?

פורסם

השאלה היא מה הצרכים מהרכב. אם אתה צריך גודל של קומפקטית ("משפחתית") אז הסיוויק נשמעת כאפוציה לא רעה (למרות ש30K קילומטר לאוטו שיכול להיות כמעט בן 6 זה די חשוד, ואני מאמוד ממליץ לבדוק לעומק). אם אין צורך בגודל הזה ואפשר להסתפק בסופר-מיני, אז יש המון אופציות טובות בתקציב הזה, ודווקא לדעתי המאזדה 2 היא לא מהמשובחות שבהן. אתה יכול תמורת 78K שקלים לקבל סקודה פאביה חדשה, או אולי ללכת לבדוק את הפג'ו 206+, גם כן חדשה, שהבנתי שייבואה החל לא מזמן. יש כמובן בסגמנט הסופר-מיני גם אופציה לקנות משומשת צעירה מאוד, ויש המון המון אופציות.

פורסם

ההשוואה שלך בכלל לא לעניין. זה שבמחיר של ההונדה אתה יכול לקנות מאזדה 2 חדישה יותר זה שטות מוחלטת! אז מה? תוכל לקנות אלטו 2011 וישאר לך עוד 20 אלף ש"ח בכיס. השאלה מה בצורך שלך. הסיויק 5 דלתות הוא רכב מדהים, מנוע 1800 חזק ואחד העיצובים היפים ביותר שהגיעו לארץ. וזה שיש לה רק 30 אלף ק"מ לא צריך ישר לעורר חשדות כמו שניקולס כלכך חושש - נכון רצוי לבדוק אבל כבר היו רכבים בני 15 שנה עם ק"מ נמוכים הזויים ואמיתיים.

להשוות את הדגם הנ"ל למאזדה 2 זה עוול.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

×
×
  • תוכן חדש...