Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

2002 יד 7?


imprezagt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

באמת שאני מיואש,אני חייב את הדעה והעזרה שלכם!

 

לפני שבועיים סגרתי עם בנאדם שנשמע מאוד אמין על פיג'ו 206 CC שנת 2002.לפני שבועים הלכתי לראות את האוטו והוא נראה שמור ומטופל וגם הבדיקה שהוא עשה שהוא קנה את האוטו מצוינת(לפני חצי שנה).הוא ביקש להשאיר עוד שבועיים את הרכב כי הוא טס לחו"ל ורצה להשאיר את הרכב קרוב לתאריך טיסה עד כמה שאפשר.

בפעם הראשונה הוא טען שהוא יד רביעית.סגרנו באותה פגישה על מחירון.אתמול כאשר דיברנו לסגור הכל לשישי הקרוב מסתבר שהוא חשב שהמחירון של הרכב הינו 46,800 שזה המחירון של אוטומט ויש להוריד 6% כי הוא ידני ובאמת הוא הבין שהוא טעה. אחרי שהוא הבין שמחירון 43,800 הוא אמר שהוא לא מוכן להוריד את התוספות ושהוא רוצה 46,000 עם התוספות!(מערכת ומגן רוח)

ודרך אגב לאוטו יש טסט עוד שבועיים שזה עוד 1200 שקל אגרה.

 

עד פה הכל טוב ויפה,ועכשיו לבעיה:היום אני מקבל טלפון מאח של אותו בחור שסיכמתי איתו ואומר לי שהרכב של שניהם ושהוא חזר עכשיו מחו"ל ושאח שלו(זה שנפגשתי איתו)הטעה אותי,ושהרכב לא יד 4 אלא יד 6!!!ואמר שהוא מוכן להוריד לי ל-45,000 ש"ח בגלל המקרה.בנוסף אמר שיש לו יום ראשון קונה ב-45,000(זה אומר שהוא לא מוכן לשמוע על להוריד לי במחיר אלא בעצם אומר לי:רוצה את האוטו תקנה ב-45K,ואם לא אני מוכר אותו ביום ראשון).עכשיו ההתלבטות הענקית שלי היא האם בכל זאת לקנות את האוטו או להמשיך הלאה?מצד אחד הבדיקה של הרכב נקיה מתאונות ומצב מכני טוב וגם ק"מ נמוך לשנה הזאת,ומצד שני אני יד 7 ולהזכירכם זה אוטו בן 10 שנים.זה אומר שתהיה לי בעיה רצינית למכור אותו בעוד 3-4 שנים נגיד כי אז זה יד 8 כבר.ובנוסף גם 1500 מעל המחירון ובלי טסט(עם התוספות ששוות בערך 6 אלף).

 

איך חיים הכט תמיד אומר-"אז מה אתם הייתם עושים?"

(בבקשה חייב עזרה=/)

תודה.

  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו "לא מריח לי טוב" מהעסקה הזו.

שניהם בעלים של הרכב, מוזר שהוא לא הזכיר זאת קודם לכן, פתאום "צץ" לו קונה נוסף שנותן לו מחירון עבור הרכב.

ולרכב אין טסט (מסתיים בקרוב), אני אישית היתי מחפשת רכב אחר.

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קשה להחליט בעסקות כאלו, כשהמח מנסה לנווט לחוף מבטחים אך הלב משייט אל עין הסערה.

אני מחליט עם המח :idea:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם

את האמת אני לא מבין אותך , בדיקה במחירון באינטרנט הייתה מראה לך את המחיר האמיתי של הרכב עוד לפני שנפגשתם.

למה לא ביקשת לראות את הרשיון של הרכב מתי שסיכמתם על מחיר .

כאשר סוגרים על מחירון יש לציין מחיר גם כן.

אתה בטוח שיש לך בדיקה של הרכב הזה , אולי מדובר בבדיקה של רכב אחר או קומבינה כזאת או אחרת.

 

בקיצור: אתה נשמע אדם תמים מאוד ( דרך אגב שזה דבר לא רע) אבל בעסקים צריכים לדעת לסחור.

לדעתי קח איתך מישהו שיכול לעזור לך ולהדריך אותך בנושא בפעם הבאה שאתה רואה רכב.

 

בהצלחה וזהירות לא ליפול.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי קניית הרכב באה בחשבון אם מתקיימים התנאים הבאים:

- הבדיקה יצאה טובה, במכון בדיקה שאתה בחרת, וגם במוסך שמכיר את הרכב.

- הבעלים מוכן להוריד לך במחיר על זה שהוא יד 6, המחירון 43.8K והוא רוצה 45? שיקח את המערכת אם הוא רוצה.

- הבעלים מבין שתכף נגמר הטסט, והוא יצטרך להוריד לך מחיר על זה גם.

- בדקת והרכב לא משועבד ואתה קונה את הרכב מהבעלים המקורי, בלי מתווכים ואחים וכל מני שטויות.

 

אם כל התנאים האלה קיימים, ואתה ממש רוצה את הרכב הזה, לדעתי אפשר לקנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
והוא נראה שמור ומטופל וגם הבדיקה שהוא עשה שהוא קנה את האוטו מצוינת(לפני חצי שנה)..

 

הרבה דברים יכולים להשתנות בחצי שנה.

לא מסתמכים על בדיקת הקניה שלו.

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל תודה לעוזרים.

 

כן ראיתי את הרישיונות והבדיקה של הרכב לפני חצי שנה אכן שלו.

בקשר לבעלים של האוטו-השם על מי שנפגשתי איתו,הכוונה שאלה אחים ששניהם משתמשים ברכב.

לפני שבועיים סגרנו על מחירון של לוי יצחק ואמרנו שהולכים אך ורק על לוי יצחק ולא יד 2 ולא נעלים,ככה שלא הרגשתי צורך להזכיר את המחיר המדויק(שעכשיו מתברר כטעות שלי),וגם בגלל שהמחירון נמוך ממה שהוא חשב:הוא לא מוכן להוריד את התוספות ורוצה עליהם תוספת.

ונכון אני מודה,היו לי 2 רכבים רק ואני תמים,הגון,ישר,מאמין,פתי ומה שעוד תרצו.אני רכשתי אמון בבנאדם איתו דיברתי כי הוא נשמע נקי,מסודר,דיבר על צמיגים שהוא החליף לפני חודש וטיפול שהוא עשה,כל תקלה שהייתה הוא סידר ישר,ומהרושם הראשוני הפתעתי לטובה,ככה שבאמת האמנתי לכל מילה שהוא אמר(שוב טעות גדולה).

שורה תחתונה:מצד אחד אני לא יודע למה להאמין ולמה לא,ואם כדאי לי לקנות,ומצד שני פשוט נמאס לי לחפש רכב כמה חודשים טובים...

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
הרבה דברים יכולים להשתנות בחצי שנה.

לא מסתמכים על בדיקת הקניה שלו.

 

 

 

 

ל'

 

+1

 

לפותח השרשור, לדעתי הם צריכים להוריד לך במחיר, על טסט שתכף נגמרועל זה שאם הוא לא רוצה שישאיר את המערכת שלו אצלו. אם אתה לא סומך על המוכרים תעזוב אותך מכאבי ראש, עדיף לך לחפש חצי שנה אפילו ולא לקנות גרוטאה בתחפושת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב,אני מבין שיש הרבה ביקורות בעיקר על הדרך שבה הכל התנהל אז אני אשאל אחרת:

פיג'ו 206 CC שנת 2002 יד 6 עם 110,000 ק"מ,עבר טיפול אחרון בזמן+החלפת צמיגים חדשים+מערכת ב-4 אלף(לא מוכן להוריד)+מגן רוח(גם לא מוכן להוריד).

לרכב נגמר הטסט בעוד שבוע וחצי(הוצאה של 1200 ש"ח).

המחירון של הרכב 43,800 והוא דורש 45,000(מזכיר לכם שאין טסט ויש תוספות ב-6K שלא מוכן להוציא).

אין מה לדבר על המחיר בטענה שאם אני לא קונה יש ביום ראשון קונה אחר ב45K.

זה האוטו,זה המחיר.קונים או מוותרים?

פורסם

נכון שמסריח לך משהו?

אז למה אתה מנסה בכח להישאר בעסקה הזו?

אגב - שלא יהיה לך ספק, חברים יש באגד, ונעים מהצמד "לא נעים" נפטר מזמן. אם היה לו קונה ב 45.0 הוא היה מוכר בלי לראות אותך ממטר.

אם יש לו קונה במחיר כזה - שיהיה לו לבריאות. למה אתה צריך להיות הפראייר התורן?

תוספות אפשר להוריד ואפשר להוסיף, יד שישית אי אפשר להוריד.

 

בקיצור - וותר.

תן לו הצעה, בלי להתבייש ובלי למצמץ, "אחי, מאחל לכם בהצלחה, אני לא קונה את האוטו במחיר של 45.0 עם טסט עוד יומיים ויד שישית. המקסימום שאני מוכן לשלם זה X. טוב - תתקשרו. לא טוב - ניפרד כידידים. לא מוסיף על זה שקל."

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לכל מי שמ"מתעניין"-אתם חייבים לשמוע!פשוט סיפור מרתק:)

 

אחרי כל מה שהצגתי לכם החלטתי בסוף בכל זאת לקחת את האוטו יום שישי לבדיקה במוסך מרכזי של סיטרואן שחבר של אבא שלי יבדוק את את האוטו מא'-ת' ויגיד לנו אם אכן האוטו במצב מכני טוב וללא תאונות,ובמקרה הכי גרוע אתפשר על היד וגם קצת על המחיר,והחשיבה שלי הייתה שהעיקר אקנה כבר אוטו שמור ומקסימום אוריד במחיר על היד כשארצה למכור בעתיד(העיקר שעכשיו אני אהנה מהאוטו). התקשרתי לקבוע איתו לשישי והדגשתי לו על המחיר של ה-45,000 שלא יהיו עוד הפתעות.

אחרי שקבענו "הצצתי" שוב במחירון לוי יצחק והפעם לפי יד 6 ולא יד 4,והייתי בטוח שתהיה ירידה קלה במחיר של נגיד 800 ש"ח ואז אני לא אפוצץ עסקה בשביל 800 ש"ח,ולהפתעתי אני מגלה שהמחירון של יד 6 הוא 39,400!אני מזכיר שהמחירון של יד 4 הוא 43,800(הבדל משמעותי) ולכן ישר שלחתי לו הודעה שהוא חייב לעשות משהו עם המחיר כי יש הפרש גדול בין מחירון של יד 6 למחירון של יד 4!

לא עברה דקה ואני מקבל ממנו טלפון שבו הוא מתחיל לצעוק-"תפסיק לזיין לי את השכל עם ההודעות האלה ותפסיק לבלבל לי את המוח,נכנסתי ליד 2 וראיתי מחירים הרבה יותר גבוהים" ואז אמרתי-"נכון,בגלל זה הם מפורסמים כבר חצי שנה ולא מצליחים למכור אותם" ואז הוא ענה "דרך אגב המחיר הוא 47K ולא שקל פחות אז אל תזיין לי את המוח אני יודע שאתה לא תקנה את האוטו".בנימה זאת כבר אמרתי לו "שיהיה בהצלחה,להתראות".

בקיצור כמו שאמרתם שזה נראה מסריח-זה אכן מסריח.חבל מאוד שיש אנשים כאלה!אני כ"כ מדוכדך עכשיו כי זאת פעם שניה.פעם ראשונה לקחתי לבדיקה והאוטו היה עם 2 תאונות רציניות וצבע כללי ועוד אלף סיפורי לילה ולילה שהמוכר לא הזכיר ומן הסתם שלא קניתי אותו בשום מחיר.

בקיצור נכון לעכשיו:

פיג'ו 206 CC עם יד 6 מחירון 39,400 והבחור חי בסרט שיביאו לו 47,000 "ולא שקל פחות" ,מה עוד ששבוע הבא מחכה לקונה המאושר טסט:)

בכל מקרה תודה לכולם שהארתם לי את העיניים,מודה לכם מאוד!שיהיה לי בהצלחה במציאת רכב חדש(יד 2 כן?) ושיהיה לכולנו ערב טוב!


×
×
  • תוכן חדש...