Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2002 יד 7?

imprezagt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחת את שרשור בשעה 18:35 הערב, והתייעצת עימנו בנושא, ולפני מספר דקות(20:37) אתה מציג לנו תגובה נוספת שבדקת כבר את הרכב.

אם בדקת והלכת על דעת עצמך והכל כבר מאחוריך מדוע פתחת את השרשור ושאלת שאלות?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא רשם שהוא תכנן לבדוק את הרכב ביום שישי, אבל בסוף ביטל. הבדיקה שהוא רשם שהתגלו בה תאונות זה רכב אחר...

גם רוצה מחיר מופרז וגם צועק עליך בטלפון? עם אנשים כאלה לא כדאי לעסות עסקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום נהגת שודים.

פתחתי את השרשור בשביל להתייעץ,לשתף ולשמוע דעות של אחרים.זה לא אומר שאני צריך/חייב לקבל הכל.

ניסיתי ללכת אחרי הלב ולהתפשר על היד ולהנות מהרכב ובמקרה הגרוע להפסיד כסף במכירה בעתיד , אבל מסתבר שהבעיה שלי היא אחרת ולא היד-אלא האנשים שאני מתעסק איתם.

מסתבר שטעיתי ואני לא מתבייש בזה אלא אנסה ללמוד לפעם הבאה,והיה חשוב לי לשמוע דעות ועצות של אחרים והיה לי חשוב לפתוח את השרשור.

תודה,וערב טוב.

פורסם

נ.ב

סליחה,לא הבנתי שהתכוונת לזה(למה שסלואורייד אמר)

היה רכב לפני כחודש שבדקתי(גם 206 CC) ובטלפון הוא נשמע אמין וישר,ואכן עשינו זכרון דברים לגבי שלדה,ובבדיקה עצמה חוץ מהשלדה הכל היה דפוק(משהו עם התושבות מנוע,העברה בין שני לשלישי דפוק,אגן שמן סדוק,החליפו טמבון,כנף ועוד אלף חלקים ובנוסף עברה צבע כללי).אז הפסדתי 600 שקל על הבדיקה ולא קניתי בשום מחיר את הגרוטאה הזאת.

בקיצור לא את הרכב שמדובר עכשיו לקחתי לבדיקה...

פורסם

שלח אותו ואת אח שלו לכל הרוחות! העסקה הזו נשמעת מסריחה ביותר ולמה לך להתקרב לרכב יד 6, שישחקו איתך עם המחיר ועוד מעל המחירון?!?!? מה עובר עליך בן אדם - אל תתייאש שימכור את הרכב למי שהוא רוצה. תתאזר בסבלנות ובסוף תמצא משהו יותר טוב ובראש שקט!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני מאמין באפשרות ללכת עם הלב (לראיה המכונית שלי), אבל זה פשוט לא לעניין כל מה שהלך כאן.

כל הבלבול עם הידיים, בין אם הוא תמים או לא וכל העניין עם המחירים זה פשוט אבסורד אחד גדול.

אני שמח בשבילך שלא קנית את המכונית.

סבלנות היא מילת המפתח - בסוף זה יקרה.

בהצלחה בהמשך החיפושים.

פורסם

עוד חומר למחשבה בקניית רכב יד שנייה,

התנהגות,אופי,והתנהלות האדם שאתה קונה ממנו את הרכב לא פחות חשובה ממצב הרכב.

אני תמיד מנסה לקחת את העיסקה כמכלול של השניים.

Porsche 944 turbo

פורסם

קונה מעבר לפינה, זה פטנט ישן ושחוק של רמאים חובבים. צריך להתרחק ממוכרים כאלה. מי שיש לו סחורה טובה בייד, לא מנפנף בקונה מעבר לפינה. נסו לחזור לאחר מועד ה"דד ליין" ב 99% מהמקרים תגלו שזה שקר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

רק אני קורא את הת'רד הזה ונשאר בהלם?

1. אתה קונה פיג'ו, האמינות שלה היא לא טובה (ביחס ליפניות). בתור בעלים של פיג'ו 206 ששמר עליה כמו זהב. לא עניין של משוא פנים, ספקולציות או קלישאות, זו המציאות, לפחות בפיג'ו ישנות מהשנים האלו.

2. המוכר שיקר לך (תאמין לי שהוא יודע בדיוק איזה יד הרכב) ואמר לך שהיא יד 4 במקום 6.

3. אתה קונה פיג'ו יד 6! איך בכלל אפשר לחשוב על דבר כזה?

4. המחיר שהביאו לך שערורייתי. גם הורידו אותו ב2 ידיים וגם השאירו באותו מחיר?

5. הבדיקה לפני חצי שנה? אוקי נו? יש סיכוי סביר שהבדיקה מחורטטת מהחיים והוא זייף אותה או שפשוט לפני חצי שנה הרכב היה במצב שונה לחלוטין. לפני הבדיקה אתה בודק את הרכב לבדך במכון בדיקה שלא בהמלצת המוכר.

חד וחלק, לא.

פורסם

תכל'ס, רק אתה בהלם:-P

בגלל שהייתה לך 206 אחת אז אתה פוסל את כל הפיג'ו מהשנים הללו?

מוזר כי לנו במשפחה כבר עברו 2 306 משנים 2001 ו407 משנת 2006 ולא הייתה שום בעיה מיוחדת חוץ מהגיר al4 הידוע לשמצה שבמזל לא עשה בעיות ספציפית אצלנו.

מה ההבדל בין פיג'ו יד 6 לטויוטה יד 6? סטיגמות, סטיגמות ועוד סטיגמות. זה מה שמניע אנשים מידי יום ביומו, מה היינו עושים בעלדיהם אה.:?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

טוב מאוד שלא קנית.

אנשים כאלו רק לאחל להם שישרפו בגיהנום עם האוטו שלהם.

סבלנות משתלמת תאמין לי, מניסיון של כמעט 4 חודשים של חיפוש רכב וכמעט 2000 שקל על בדיקות.

זה מבאס כשאתה מחפש דגם שהוא לא נפוץ, ונתקל רק באקזמפלרים דפוקים.

אני לדוגמא חיפשתי A6 2005 דיזל (בסוף מצאתי והיא בתמונה אצלי בצד 8) )

אבל עד שמצאתי ירקתי דם..

גם חיפשתי פאסאט דיזל מ2006 2007 בנוסף לאאודי, וכשמצאתי אחד הוא דרש מחיר מופרז + האוטו היה צריך יישור קו בעלות של 8 אלף (צמיגים, רצועת טיימינג) והיה לו טסט עוד חודש.

הוא לא היה מוכן להוריד שקל כי לטענתו "האוטו הזה שמור ומיוחד!!"

אמרתי לו יפה שלום, התבאסתי מאוד אני לא אשקר..

אבל ידעתי שהסבלנות תשתלם לי, ועובדה שמצאתי בסוף A6 דיזל ממבוגר בן 70 שטיפל במורשה מאז ומעולם (כנ"ל הבעלים הקודם) והנסיעות שלו היו מהרצליה לת"א ומדי פעם לנתב"ג.

תאמין לי תיעזר בסבלנות.. זה משתלם בסוף!

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

ספציפית הרכב הזה הוא רכב עם פוזה, והוא מחליף ידיים במהירות יחסית, אחרי שנמאס לבעלים מהפוזה.

בכל מקרה - אני הייתי מנסה ליצור קשר עם הטרייד אין של לובינסקי, אולי תיפול להם ליד איזה CC במצב תקין, תוכל לרכוש את הרכב מהם ומקסימום תוסיף עוד כסף אבל על דברים מוחשים כמו אוטו צעיר או ק"מ נמוך, ולא מגיני רוח.

עוד עצה שימושית - תחפש רכבים בכל הארץ, ורק כאלה שמטופלים במורשה - ככה אפשר לבדוק לפי מספר רישוי מתי הרכב עבר טיפול, האם היה מטופל באופן סדיר ומה הק"מ האמיתי שלו.

פורסם

ליאור לא התכוונתי מבחינת יד 6 קונקרטית לגבי פיג'ו. באופן כללי ליד שישית לא הייתי מתקרב. לא ניתן למכור אחרי זה את הרכב גם בהנחה שהוא מושלם מבחינה מכנית, חיצונית ופנימית (אין דברים כאלו).

לא יודע איך שרדת ככה עם הפיג'ו שלך (ואולי שלי קונקרטית הייתה תקולה) אבל בתור מישהו שמתעסק לא מעט עם מכונאות, פיג'ו הוא רכב פחות אמין מרכבים יפניים בהינתן ואתה מחשב נהיגה שווה בכל הרכבים. יש סטיות לכל הכיוונים אבל זה הקונצנזוס לא בגלל סטיגמות מסוימות אלא כי זו המציאות. גם אני רציתי להילחם (כמוך) בסטיגמה ולכן קניתי 206 ונכוויתי. הרכב היה מאוד מהנה, מפנק ונוח אבל מבחינת אמינות בתחתית. אני בטוח שהיום המצב שונה לחלוטין והאמינות היא דיי זהה ברוב הרכבים החדשים. אני מדבר על פיג'ו של פעם.

פורסם

אני לא יודע למה רק לי זה צורם באוזן שהפסדת 600 שקל על הבדיקה הקודמת ואיך אתה מגיע למצב כזה?

בכל מקרה להבא יהיה לך הרבה יותר טוב לקבוע עם המוכר שבכל מצב שמוצאים בבדיקה משהו משמעותי שהוא לא דיווח לך עליו

אז הבדיקה עליו, לא רק על מכות שילדה צריך לסכם את עלות הבדיקה יש מלא רכבים היום שהיו מוכרזים אובדן להלכה שהשווי שלהן ירד פלאים אבל לא הוכרזו טוטאל לוס ואין להן נגיעה בשילדה, ועוד מלא דוגמאות.

חבל שכבר לא יוצא חוק שתהיה אפשרות לברר מצבים כאלה במשרד הרישוי זה פשוט פרצה לנוכלים.

פורסם

max2005b, אני לא יודע מה היה לך עם הפיג'ו שלך אבל לי יש 206 שנת 03, יד 6, כן אני יד 6 בגלל שעברו 2 ידיים במשפחה של הבעלים הקודמים במשך חצי שנה ,אמנם זה לא הכי נעים לחיות עם העובדה הזאת אבל טפו טפו טפו אני נהנה ממנה וגם מהאמינות שלה תקופה קצרה של חצי שנה.

אתה לא יכול להכליל ולהגיד דברים קיצוניים כמו שאתה אומר. זה אותו משקל כמו שאני אגיד לך שאתה לא שפוי שיש לך יונדאי, אלוהים ישמור, מי קונה יונדאי? הייתה לי יונדאי 4 שנים, ומה לא החלפתי לה? בוודאות שעברתי את המחיר שלה פעמיים, היא אפילו לא הייתה ממש מהנה למרות שאהבתי אותה כי היא הייתה שלי.

ועוד דבר, לא תמיד מספר הידיים מעיד על מה שהאוטו עבר, בוא תראה את תוצאות הבדיקה של הרכב שלי וכמה שהוא מטופל מן השורה.

יום טוב.

206 XS

• תוכן חדש...