Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2002 יד 7?

imprezagt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יסלח לי פותח השרשור - אבל ההתנהלות שלך היא חובבנית משהו.

נשמע אמין או לא (בעל הרכב, או נציגו) - לוקחים תעודה מזהה ורשיון רכב, ומאמתים את הפרטים עם בעל הרכב.

ההתנהלות של המוכר/מוכרים פה, היא מתעתעת משהו. לא משהו - יותר מזה.

alfa 156 2.5.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב,אני מבין שיש הרבה ביקורות בעיקר על הדרך שבה הכל התנהל אז אני אשאל אחרת:

פיג'ו 206 CC שנת 2002 יד 6 עם 110,000 ק"מ,עבר טיפול אחרון בזמן+החלפת צמיגים חדשים+מערכת ב-4 אלף(לא מוכן להוריד)+מגן רוח(גם לא מוכן להוריד).

לרכב נגמר הטסט בעוד שבוע וחצי(הוצאה של 1200 ש"ח).

המחירון של הרכב 43,800 והוא דורש 45,000(מזכיר לכם שאין טסט ויש תוספות ב-6K שלא מוכן להוציא).

אין מה לדבר על המחיר בטענה שאם אני לא קונה יש ביום ראשון קונה אחר ב45K.

זה האוטו,זה המחיר.קונים או מוותרים?

אני הייתי מוותר. נשמע לי יותר מדי מוזר. כמו שאמרו לפני, אתה נשמע תמים. מי מסתמך על בדיקה מלפני חצי שנה? דבר נוסף, הכי חשוב לראות מיד רישיון רכב אמיתי, וגם תעודת זהות של המוכר. לגבי יד - אין מה לעשות, רכבים ספורטיביים נוהגים להחליף הרבה ידיים של צעירים/ערסים וכל מיני כאלו שקונים את המכונית לתקופה קצרה, ואז אין להם כסף לתחזק/טסים לחו"ל/נמאס להם...

אל חשש, הוא לא ימכור כל כך מהר. חכה שיעבור מועד הטסט, ואז הוא יהיה לחוץ יותר...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על החיזוקים.

סתם לידע כללי כן בדקתי אתמול שהרכב לא משועבד או משהו כזה ושהמוכר הוא אכן הבעלים של הרכב.בנוסף בהתחלה קבענו לבדיקה נוספת במקום שאני בחרתי בשביל לבדוק את המצב הנוכחי של הרכב ולא לפני חצי שנה.

בכל אופן היום קיבלתי טלפון מהבחור שנפגשתי לפני שבועים,שהתנצל על מהלך העניינים ובשביל שירד ממני אמרתי לו שהזמנתי רכב חדש מהחברה.

וראיתי גם שהתפתח בשרשור הזה דיון קטן על אמינות של פיג'ו,וגם על המחלוקות האלה ידוע לי וקראתי על זה בכל שרשור אפשרי בפורום ולקחתי את זה בחשבון.

לשמחתי/לצערי אני אדם תמים וכמו שמכרתי עד היום שני רכבים וסיפרתי על כל בורג שידוע לי ברכב והסתדרתי במחיר עם הקונים,ציפיתי שיהיה אותו דבר גם כאשר אני קונה אוטו!

מקווה שאלמד מטעויות לגבי הרכב הבא שאבדוק,ובעזרת ה' שאמצא כבר אוטו.

שוב,תודה חברים על העידוד והתגובות.ערב טוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא צריך להצטער על זה שאתה תמים, צריך להצטער על זה שיש הרבה רמאים...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...