Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי שלא מזמן התחתן מחפש רכב למשפחה צעירה שמצפה לילד בקרוב. חשוב שלרכב יהיה תא מטען גדול ושהרכב יסחוב בעליות, כי הם גרים בישוב שבדרך לשם יש הרבה עליות. כמובן גם חשוב שהרכב יהיה אמין ככל שניתן. תודה.

פורסם

Meteor שלום,

קראתי את הודעתך ואשמח לעזור

בתקציב בסביבות ה 50K הרכבים שיכולים לבוא בחשבון משנתון הכי גבוה – 2008 הם:

שברולט אוואו – נפח מנוע 1400 , תא מטען גדול ( יכול להכיל עגלה ותיקים ) , בטיחות סבירה

רנו מגאן – נפח מנוע 1600, תא מטען ענק , בטיחות גבוהה מאוד

שברולט אופטרה – מנוע 1600 , תא מטען גדול , בטיחות סבירה

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

.

פורסם

לגבי תא מטען - למה אתה קורא "גדול"? אם מדובר בתא מטען לעגלה וקצת קניות כל מופרמיניתעשה את העבודה. אם מדובר על קמפינג זה עניין אחר.

לגבי ההצעות של מיטל - לפחות מנסיוני הדל - היתה לי (או, ליתר דיוק, לאשתי) אופטרה כרכב חלופי. אמנם מדובר ברכב שכנראה עבר התעללות במהלך חייו כרכב השכרה או חלופי, אבל הוא בקושי עלה את העליות של חיפה, כך שנראה שאינו מתאים לצרכיו של חברך.

לדעתי כדאי שחברך יגש למגרשי הליסינג הקרובים למקום מגוריו ויבדוק בהם, יתכן מאוד שימצא רכב קטן המתאים לו, או, אם הוא יכול למתוח את התקציב בכ-5,000-10,000 ש"ח, למצוא רכב משפחתי סטנדרטי מדגמי 2008 (קורולה, 3, פוקוס, ליאנה ודומותיהן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Meteor שלום,

קראתי את הודעתך ואשמח לעזור

בתקציב בסביבות ה 50K הרכבים שיכולים לבוא בחשבון משנתון הכי גבוה – 2008 הם:

שברולט אוואו – נפח מנוע 1400 , תא מטען גדול ( יכול להכיל עגלה ותיקים ) , בטיחות סבירה

רנו מגאן – נפח מנוע 1600, תא מטען ענק , בטיחות גבוהה מאוד

שברולט אופטרה – מנוע 1600 , תא מטען גדול , בטיחות סבירה

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

.

שברולט אוואו בטיחות סבירה?? סליחה אבל איזה אנשים יושבים בנציגויות של אלדן?

אוואו זו סכנת חיים רכב שקיבל רק כוכב וחצי במבחני ריסוק בנוסף לזה שהרכב בנוי מלגו ומתקלקל ללא סוף.

http://euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

בקיצור אוואו זה השטן של עולם הרכב להתרחק ממנו ככול האפשר.

מכוניות שלא סוחבות עליות כבר מזמן לא קיימות פיאט פונטו עם מנוע 60 כ"ס וגיר אוטומאטי עושה את כול העליות של ארץ ישראל בכיף ככה שסוחב עליות זה נתון דיי משתנה.

קצת קשה לי לחשוב על בחירה מתאימה כי אני לא ממש בקיא בעניין ה"בגאז" אך הונדה גאז יכולה להתאים להם אוטו חסכוני גדול מבפנים בצורה מפתיע מנוע טוב אמין בטיחותי ומאוד מאוד חסכונית בקיצור שווה בדיקה (;

• תוכן חדש...