Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה א' : מה ההבדל בין פילטר inbox לפילטר רגיל שבא מהחברה ?

שאלה ב' : מה זה ?!

שאלה ג' : כמה לחץ דלק (בבארים או PSI) צריך להיות באוטו הזה ?

דניאל.

IMG_1864.jpg

IMG_1870.jpg

IMG_1868.jpg

IMG_1871.jpg

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

התמונה האחרונה נראת כמו קלאצ'...

תיקון- בעצם לא...לפי המיקום לא נראה לי גם זה קטן מידיי

Honda hornet 600

פורסם

מה המצב דניאל?

בקשר ל"משהו הזה" שקשור לטורבו:

זה וייסט גייט. הוא מווסת כמה מהגזים שנפלטים מהמנוע יעברו דרך הטורבינה וכמה יעקפו אותו. ככל שיותר גזים עוברים דרכו - כך הגדישה תהיה יותר גבוהה.

פילטר אין בוקס - פילטר "פתוח" שיושב בתוך קופסת הפילטר המקורי. הצורה שלו זהה בדיוק לפילטר המקורי - אבל החומר שונה (חומר של פילטר פתוח ולא חתיכת קרטון כמו פילטר רגיל). הוא אמור להקל על נשימת המנוע.

פורסם

זה וייסט גייט. הוא מווסת כמה מהגזים שנפלטים מהמנוע יעברו דרך הטורבינה וכמה יעקפו אותו. ככל שיותר גזים עוברים דרכו - כך הגדישה תהיה יותר גבוהה.

פילטר אין בוקס - פילטר "פתוח" שיושב בתוך קופסת הפילטר המקורי. הצורה שלו זהה בדיוק לפילטר המקורי - אבל החומר שונה (חומר של פילטר פתוח ולא חתיכת קרטון כמו פילטר רגיל). הוא אמור להקל על נשימת המנוע.

או קיי, עד כמה אפשר למתוח את הוויסט גייט הזה ? כי נראה לי שהוא מתוח מאוד באוטו שלי להזכירך 1-4 :D

דניאל.

פורסם

או קיי, עד כמה אפשר למתוח את הוויסט גייט הזה ? כי נראה לי שהוא מתוח מאוד באוטו שלי להזכירך 1-4 :D

דניאל.

למתוח?! עוד?! אצלך?!

(יש לך איזה מנוע זרוק בחדר?)

לפני זה אולי כדאי לך להחליף בוכנות... (וגם לטפל בבעייה של חוסר דלק)

פורסם

דניאל.

למתוח?! עוד?! אצלך?!

(יש לך איזה מנוע זרוק בחדר?)

לפני זה אולי כדאי לך להחליף בוכנות... (וגם לטפל בבעייה של חוסר דלק)

לא לא הכוונה שלי הייתה אולי צריך להוריד את המתיחה קצת.

הוא נראה לי מתוח מאוד = אולי יותר מדי. :)

דניאל.

פורסם

אצלך אם אני לא טועה אפשר באמצעות המחשב להוריד גדישה.

תבדוק - הוייסט גייט אמור להתחבר לאיזה רכיב מכני שיכול למתוח אותו ולשחרר אותו קצת.

לגבי כיוון ידני? זה יכול להרוס לך את כל התכנות של הצ'יפ ויכולות להתחיל לך מלא בעיות...

פורסם

שלא תיגע בזה בעצמך. אתה לא יודע למה אתה מכניס את עצמך, אני מקווה שאתה יודע את יתרונות של מגדש שעובד על גזי פלטה ומה אם אתה "מוסיף" או "מפחית" לו גזי פלטה.

פורסם

אתם כנראה עדיין לא הבנתם, אני חושב (בטוח ב98%) שכבר כיוונו את הוויסט גייט.

אולי לפי התמונה אי אפשר לראות אבל יש על הבורג סימנים של "כיוון".

ומה בקשר לשאר הדברים ? :roll:

דניאל.

פורסם

הוויסט גייט משנה את הגשידה שהטורבו נותן . ברגע שיש יותר מדי לחץ הוא נפתח ומשחרר לחץ עודף לפליטה .

אם אתה רוצה לברר אם שיחקו לך עם הווסיט גייט תחבר שעון גדישה , תראה כמה אתה גודש כרגע ותשווה את זה עם נתוני היצרן לרכב סטנדרטי עם כיול מקורי , ככה תדע כמה שינו את הכיוונים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
הוויסט גייט משנה את הגשידה שהטורבו נותן . ברגע שיש יותר מדי לחץ הוא נפתח ומשחרר לחץ עודף לפליטה .

אם אתה רוצה לברר אם שיחקו לך עם הווסיט גייט תחבר שעון גדישה , תראה כמה אתה גודש כרגע ותשווה את זה עם נתוני היצרן לרכב סטנדרטי עם כיול מקורי , ככה תדע כמה שינו את הכיוונים .

שינו. והרבה.

יש לו שעון גדישה והוא מראה על 1.4 באר!

(איביזה טורבו)

פורסם

שינו. והרבה.

(איביזה טורבו)

לא נשמע לי תקין במיוחד במידה והשעון מדייק... :?:?:?:?:?

פורסם

שינו. והרבה.

(איביזה טורבו)

האוטו גודש מקורי על 0.65-0.7 אבל יש לי גם צ'יפ ששואף לשנות את הגדישה ל1-5 בפיק. אני מדגיש פיק. ככה ברגיל האוטו גודש על 1-1.

דניאל.

פורסם

אתה האביזיה השניה שנתקלתי בה שהווסטגייט היה מתוח מאוד ..

בשניה לא היה בכלל צ'יפ .. פשוט מתחו אותו ושמו ווסת ... תבדוק שזה לא העניין אצלך (גש לגיא פרילינג) , בנוסף באר דלק משתנה מרכב לרכב , בעיקר אם אתה משופר אז אתה מן הסתם צריך יותר מהסטנדרט ..

שים EGT !

• תוכן חדש...