Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.מספר שאלות

1.בבוקר כשהרכב קר אני שומע רעש מתכתי הדומה לחריקה של מנוע ,כשהרכב חם אני כמעט ולא שומע,האם הסיבות הן :אלטרנטור?רצועה כלשהי? (טיימינג הוחלף לפני שנה)

2.בנסיעה איטית במעבר בין הילוך ראשון לשני אני מרגיש נקישה (מכה) .לפני שבוע הרכב עבר טיפול הכולל החלפת שמן גיר האם יכול להיות שהשמן גיר שהוחלף הוא הגורם ? מה הסוג והעלות של שמן גיר שמתאים לפולו? מה יכל להיות הגורם?

3.האם זה ש ABS (נורה דולקת תמיד במוסך אומרים שצריך מחשב)לא תקין יכול לגרום לבעיות בגיר אטומט? תודה לעונים:idea:

פורסם

1. בדוק שכל רצועות האביזרים מתוחות כהלכה. מספיק רצועה שמשוחררת מעט כדי לגרום לרעש החלקה שכזה.

2. בדוק תושבת גיר/מנוע אם סדוקות או קרועות.

:)
פורסם

לא נראה לי, שהדלקות נורית ABS קשורה לבעייה כלשהי בגיר. כנראה יש בעייה בחיישנים של ה-ABS / מחשב / חיווט.

צריך להתחבר עם סורק ולראות מה קוד תקלה שמתקבל (האם עשו זאת במוסך?).

אכן, כפי שכתב קודמי, רעשים של חריקות - אפשריים מכוון רצועת האביזרים, וגם את הנקישות מהגיר - רצוי להתחיל ולבדוק את התושבות קודם לכן (כי תמיד יימצא מישהו שיגיד לך שצריכים לשפץ גיר. לכן יש להתקדם מהקל אל הכבד).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...