Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין למקם נגן מדיה כלשהו בסלון. כרגע, אי ןלי LCD אבל מאמין שבעתיד כן יהיה ולכן רצוי חיבור HDMI.

יציאת סאונד אופטית אפשרית בהחלט.

מה כדאי לבחור? אילו דגמים מומלצים? האם יש ייתרון לנגן שאפשר למקם בתוכו כונן קשיח או שעדיף כזה שמתחבר אליו כונן חיצוני?

לגבי סטרימר, לא משוכנע שאני צריך.

נקודה חשובה: אני מחש מוצר איכותי אבל במחיר הנמוך ביותר (כלומר: האקסטרימר כרגע מחוץ לתקציב).

תודה מראש על העזרה.

פורסם

במילה אחת אקסטרימר

בשתי מילים - תקנה אקסטרימר

בארבע מילים - חבל שלא תקנה אקסטרימר

הוא התמורה הכי טובה לכסף.

תחסוך עוד כמה שקלים ותקנה אותו - המחיר שלו סביר בהחלט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תרכוש אקסטרימר

אני מכיר בן אדם שיש לו את זה והוא פשוט נהנה מכל רגע איתו

מתחבר לרשת הביתית,יש נגן מדיה,נגן סרטים,מציג תמונות

מחובר למחשבים אחרים בבית

תענוג אחד גדול

פורסם

אני גם הייתי באותה דילמה רק עם דרישות קצת שונות

האקסטרימר הוא הכי טוב שיש כרגע במחיר נורמלי, למרות שיש למצוא הרבה יותר זולים ממנו

אני בסוף החלטתי ללכת על מדיה סנטר מכל מיני סיבות אחרות שקשורות להורדות של סרטים ואינטרנט

אבל אם לא היו לי את הדרישה האלו, ללא ספק הייתי הולך על האקסטרימר

פורסם

מצטרף להמלצה על ה X ומוסיף את דעתי האישית:

גם לי אין עדיין טלוויזיה שטוחה, ולמרות זאת אני מוריד סרטי HD, מכיוון שהוא מנגן אותם באיכות מצויינת גם על טלוויזית CRT. מבחינת חיבורים יש בדיוק את מה שצריך משתמש ממוצע - שני USB (אפשרות ל HD פנימי של 2.5 אינטש) HDMI אחד, COMPOSITE (בו אני משתמש) יציאת סאונד סטנדרטית ואופטית.

הנוחות שסטרימר יתן לך לא תקבל משום מכשיר אחר, זה כל כך כיף להוריד סרט ומיד לראות אותו. בלי צורך לחבר שום דבר, לקודד מחדש, לדאוג לרזולוציות או כל דבר אחר שעולה על הדעת. פשוט לשים על הארדיסק, לחבר ולראות. ישנן עוד אפשרויות לחיבור אלחוטי (בשבילם צריך אנטנטה בעוד 100 שקל) או חיבור LAN, אני לא משתמש באופציות האלו כרגע.

בקניית המכשיר היום מקבלים את צלעות הקירור, המכשיר שלי לא הפעיל את המאוור הפנימי שלו אפילו פעם אחת, זה יתרון הן מבחינת רעש והן מבחינת בלאי למאוורר (חבר שרכש אקסטרימר בעידן שלפני קבלת הצלעות היה צריך לקנות אותם מכיוון שהמאוורר התחיל להרעיש).

השלט מרגיש מעט זול אבל בסה"כ נוח לתפעול, גם ממשק המערכת נחמד ונוח (למשל, הוא זוכר את המיקום של כל סרט שיצאת ממנו ושואל אם לחזור לאותה נקודה במידה והפסקת)

בשורה התחתונה - המכשיר הזה מנגן הכל, לא עושה בעיות בתרגום לעברית, איכות תמונה מצויינת, לא מתחמם, לא מרעיש, קטן ופשוט. לפני יציאתו עוד היתה תחרות בשוק הסטרימרים. לדעתי, אין צורך להסתכל בכלל על מכשירים אחרים. הוא עושה את העבודה נהדר והתמורה למכיר שלו היא מקסימלית.

הייתי רוצה לראות ביצועים יותר טובים כאשר מריצים סרט HD במהירות של יותר מX2, חיבור USB קידמי ואפשרות להדלקת המכשיר ללא שלט גם היו יכולים להיות נחמדים - אבל אילו באמת דברים כל כך קטנים.

פשוט מכשיר נהדר !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תודה על התגובות.

לחבר יש את המכשיר הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4374

עולה 170 שקלים פחות והוא מרוצה.

מישהו יכול לתת חוות דעת שלילית על המוצר? או לחילופין, יודע איפה אפשר לקנות את ה-X במחיר נמוך מ-620 שקלים? (שזה המחיר הכי נמוך בזאפ)

פורסם

בשביל 170 ש"ח חיסכון אתה מתעלם מכל מה שכתבו לך....

יש אנשים שאני לא מבין אותם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בשביל 170 ש"ח חיסכון אתה מתעלם מכל מה שכתבו לך....

יש אנשים שאני לא מבין אותם.

אני לא מתעלם משום תגובה. מאחר ואני לא בטוח איזה מכשיר מספק אותי, אני שואל לגבי מוצרים נוספים.

ורק לשם ההבהרה, באחוזים, 170 שקלים הפרש = 27% לערך.

בשביל 170 ש"ח לא שווה לך להתעלם מהמלצות על המכשיר הפופולרי ביותר בקטגוריה.

לאן נעלם ה POPCORN HOUR?

אני יכול ספור על יד אחת את מספר הסרטים שהזדמן לי לצפות בהם מאז נולד לי בן (לפני שנה ושלושה חודשים). אני פשוט לא מגיע לזה... :cry:

פורסם
לאן נעלם ה POPCORN HOUR?

יש לי A110, לדעתי הוא לא מוצע למכירה יותר.

כמו האקסטרימר הוא מצוין, קורא את כל סוגי הקבצים (כשנה וחצי איתו ובנתיים נתקלתי ב 2 סרטים שהוא לא ניגן והבעיה הייתה ספציפית לריליז), בעל ממשק נוח עם המון הגדרות (סנכרון כתוביות On the go דבר מאוד שימושי, שליטה בכתוביות (צבע, גודל, מיקום), זוכר אוטומטית איפה עצרת את הסרט בפעם הקודמת ועוד המון הגדרות).

• תוכן חדש...