Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברכבי ישנן 2 רמקולים גמורים (כל הגומי הלך) מקדימה, שלפי גלישה בפורום הם בגודל 4'. מאחורה התקינו לי רמקולים של זבל סיני שקיבלתי עם הרדיו דיסק (JVC R416), שהם שגודל של 6' (?).

אני לא מעוניין בלהתקין סאב-וובר, מגבר ושאר החלקים, אני מעוניין לשמוע מוזיקה בווליום סביר בלי רעידות ורעש צורם - רמקולים אחוריים וקדמיים טובים שיהיה אפשר להנות ממוזיקה בכיף.

תקציב - סביבות 1,000, אם אפשר אפילו פחות לנוכח הדרישות המועטות.

תודה!

כמו כן, אשמח לקבל המלצות למתקינים אמינים באיזור העמקים, עפולה והסביבה.

פורסם

מהם סגנונות המוזיקה המועדפים עליך?

קח בחשבון שמרמקולים 4" כמעט ולא ניתן לקבל באס.

אם תוכל להתאים רמקול 5.25" באותו מקום (לא מכיר את הרכב, לכן לא יכול לומר לך אם אפשרי) תקבל יכולת קידמית עדיפה בהרבה.

מתחדשת*

פורסם

מוזיקה עכשווית, היפ הופ, ראפ, אלקטרונית... אבל שוב, אני לא צריך ווליום מטורף ובאס מפוצץ. הרצון שלי לשמוע מוזיקה בצורה איכותית ולא צורמת. שהצליל יהיה נקי עד כמה שאפשר.

פורסם

בתקציב שלך הייתי לוקח קדימה טמפו, ומכניס את הגדול ביותר האפשרי (בד"כ אפשר לעלות לפחות מידה).

משאיר את האחוריים כרגע.

שלב הבא זה הגברה+ סאב (אי אפשר שחורה בלי באסים :twisted: ) אחרי שיתפנה עוד קצת כסף.

מתחדשת*

פורסם

מקדימה אני יכול רק 4', ממה שהבנתי, במיצובישי כריזמה. כדי להגדיל צריך לעשות מקום בדלתות ואני מעדיף לוותר על זה.

טמפו, הכוונה לשם של חברה? לא מצאתי מוצרים שלה באינטרנט (אולי מורל טמפו? אבל המחירים שלהם לזוג רמקולים כזה די גבוה). יש עוד חברות מומלצות?

פורסם

לא נראה לי שהוא מתכוון לרכוש הכנה להגברה, אלא פשוט רמקולים קואקסלים ואולי גם מערכת ודי בכך. זאת הבעייה של חוליי המוזיקה הם אף פעם לא מסתפקים בפשוט.

עם התקציב שלך כדאי שתבדוק רכיבי יד 2 למכירה.

או שפשוט תלך לבעל מקצוע ותשאל אותו, אוליי תשמע כמה סטים מוגברים ותחלית להשקיע עוד 1000ש"ח בעניין?

תנסה לפנות למישהו מוסמך, יש מצב שהוא יעזור לך יותר מאתנו.

פורסם

ומה רע ברמקוליים כאלו?

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1AG0CC6A46

149 שקל והם ישמעו טוב לוויליום שהוא שומע.

אני מכיר אחד שקנה רמקולים בוס 6X9 ב189 שקל בוואלה -שומעים אחלה והם גם נותנים בס עדין .(בכל מקרה היה עדיף לו על הרמקולים המקוריים שהיו קרועים)

לפי דעתי למי שאין ציפיות ולא רוצה להשקיע בהגברה -שיקנה את הרמקולים הזולים של החברות המוכרות העיקר לא משהו סיני עלום שם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש כרגע ביד 2 מישהו שמוכר וופרים 4" של מורל דוטק.

בטוח שיהיה ניתן למצוא טויטר וקרוס מתאים גם בפורום הנ"ל, וכל זה יצא פחות מהתקציב המשוער.

התמורה כמובן תהיה משמעותית (במסגרת המידה הזו).

מתחדשת*

• תוכן חדש...